sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Liitelyä

Viikko sitten viikonloppuna kävin lauantaina pitkästä aikaa ihan vain katsomassa koiranäyttelyä. Tampereen kv oli siis siellä ja koska en halua mun koirien olevan erkkarissa samassa luokassa, niin ne ei nyt sit käy missään ennen sitä. :D Tampereella oli reenikamu kahden haukkunsa kanssa ja vein heille häkin sitten, jotta ei joutunut Turusta raijaamaan. Islikset oli kehän viimeisenä, joten aikaa oli hyvin kierrellä. Ostin siansaparopaloja, kun oli halvalla. Kehä alkoi vain hieman myöhässä ja tuomari vaikutti tosi kivalta. Oli kyllä hauskaa välillä vain katsella (no olihan mulla reenikamun vanhempi koira pidossa, mutta noin muuten). Hyvin esiintyivät kaikki ja myös uusi muotovaliokin tuli. :)

Tällä viikolla on sitten Kárin kanssa liidelty oikein urakalla. Ensin maanantaina oltiin hallilla reeneissä ja ne meni kyllä ihan hienosti. Seuraavalla kerralla pitää sitten mennä lelun kanssa, koira kuulemma osaa jo ja mäkin mukamas, joten sitten lähetään hakeen sitä nopeutta ja varmuutta.. Phuuh... Sitten torstaina oli meidän ulkoreeni ryhmän eka kerta. Tosin paikalla meitä oli vain kolme ja alku melkoista säätöä. Mutta päästiin sitten reenaan ja menihän sekin ihan jees. Kepit oikealta on vielä... vaikeat. Mutta muuten meni hienosti. Perjantainakin oli sitten vielä reenit tuolla kentällä ja ne meni HIENOSTI! Keinukin meni kuin vanhalta tekijältä ja kepit meni hienosti ja ja ja :D Mulla ei varmaan oo mitään huonoa sanottavaa perjantain liitelyistä. Viikko oli siis melko agi painotteinen. Imir sai nauttia oma vauhtisista lenkeistä. Ja tiedän että se oikeasti nauttii kun saa "omaa aikaa".
tää on jo edellisistä, mutta sopi tähän.

Lauantaina oli sitten aamulähtö kohti Sastamalaa. Siellä pojat pääsi ensin vähän juoksemaan parinkin eri nartun kanssa ja Imirkin oikein innostui valkkarinartun kanssa menemään. Mietin jo että mahtaako se ihan nuupahtaa moisesta juoksusta. :D sitten koirat sai autoutua ja rallyiltiin siinä sitten möllikisan muodossa. Kisan jälkeen pojat pääsi vielä juoksemaan ja näytettiin Imirin kanssa muutama voi liike sitten. Sen jälkeen suunta kohti metsää ja hakuilua. Imir meni ensin ja painostuksen alla sitten niin että näkölähdöllä kaksi ja Imir irti ne etsimään. JA kyllähän se hieno hieno eläin ne etsi! Upea se on, kun vaan luottaisi siihen.. Mutta hienot haut teki ei voi muuta sanoa. Sitten tapasin minulle uuden pienen issikka pojankin, hieno musta kaveri. :) Kári teki myös näkölähdöllä ja ihan hyvin sekin teki, ei ihan yhtä intensiivisesti kuin Imir mutta hyvin kyllä. sitten leikkiä pihassa ja makkaraa. Sitten pitikin jo lähteä kotiin. Hienoa oli ja ilmakin suosi. Illalla sain vielä kaverinkin kanssani kiinalaiseen syömään ja oli kyllä niin hienoa nähdä taas pitkästä aikaa <3 Ja kyllä muuten oli väsyneitä koiria.

Tämä päivä tietysti on vietetty äidin luona äitienpäivän merkeissä. Käveltiin sinne ja sitten takaisin, niin siinä tämän päivän osuus liikunnasta ja tekemisestä. Huomenna onkin taas aikainen herätys, noin neljältä.. :D Sain siis torstaista alkaen töitä, siivoojana.. Ja päivähän alkaa siis kello kuusi aamulla ja kun koirat pitää kuitenkin lenkittää niin aikaisia on aamut. Onneksi on kesä ja valoisaa, muuten voisi hieman ketuttaa. Mutta kiva näin, ei tartte tuilla puljata nyt kesälläkään. Heinäkuun loppuun asti teen tätä ja jos sattuisi käymään ihan mieletön tuuri, niin syksyllä saisi sitten aloittaa oman alan töissä.. Tosin tiedä sitten mitä se vaatii.. ei ole ihan helppoa tämä töiden saaminen. Hyvillä mielin kuitenkin nyt. pitäis vissiin taas kamerakin ottaa joku päivä jonnekin mukaan. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti