torstai 21. tammikuuta 2016

23/52 Turku kv ja rallypäivä

Perjantaina lähettiin koirien kanssa Turkuun, sovittuna oli pienet koirareffit. Kävin hakemassa Mellan omistajineen ja lähdettiin sitten kohti reenikamun pihaa. Valitettavasti Mella oli ainoa narttu ja vaikka Kári ja Jomi yleensä tulee hyvin toimeen, en halunnut nyt päästää niitä yhteen, koska viikonlopulle oli niin paljon suunnitelmaa. En halunnut että jos sitten jotain sattuu niin jääkin sitten kaikki kiva välistä. Tehtiin siis niin että kaikki pojat sai oman vuoron ja Mella sai sitten olla pihalla koko ajan. Ensimmäisenä vuorossa oli Sony ja Jomi. Mella taisi vähän tykätä Sonysta! Mun koirat keskittyivät rääkymään ja leikkimään jäisellä pallolla. Kári taisi pari kertaa vähän Mellankin kanssa jotain tehdä, mutta pääosin se oli sitä rääyntää. :D Sitten viimeisenä vuorossa oli Tico ja sen kanssa taas oli juoksuakin. Kun oli pihailtu oli aika viedä kaveri kotiin ja lähteä veljen luo. Sinne koirat sitten jäi hoitoon kun menin itse toteuttamaan kummipojan joululahjaa. Vein kummipoitsun veljensä ja äitinsä kanssa Caribiaan lillumaan. Pojilla oli oikein kivaa ja koska Caribiassa on sen verran lämmintä vettä ei tullut edes kesken kylmä. Siinä sitten uiskenneltiin noin tunti ja kakskyt minuuttia ja sitten saunaan. Uinnin jälkeen käytiin vielä Hesellä syömässä. Laatuaikaa siis. Koirat oli olleet veljellä ihan nätisti ja sitten käytiin vielä iltalenkillä. Turkuun jäin yöksi kun oli lauantaiksi luvassa näyttelyä. Kuvia en sitten voinut itse ottaa, kun muistikortti just lopetti toimimasta... kuvat siis reenikamun ottamia.
 Mella ja Sony
 ja näin mun poikien aikaan. :D


Lauantaina oli sitten luvassa Turku kv. Islantilaiset oli vasta noin 12.30 joten ei ollut kiire aamulla. Imir meni serkun miehelle hoitoon ja sitten hakeen reenikamua koiransa kanssa. Messarilla saatiin oikein hyvä parkkipaikka ja melkein heti sisään mennessä tavattiinkin sitten yksi issikkanarttu. Islantilaisia oli yhteensä viisi, kolme urosta ja kaksi narttua. Tuomarina oli Hannu Talvi, ihan mukavan oloinen mies. Kehä oli hieman myöhässä ja se ei varsinaisesti ollu kauhean mukavaa, koska olimme kylmimmässä hallissa ja mun tuli ainakin siinä odotellessa aika kylmä. :D Muut hallit oli kyllä lämpimiä, joten välillä kävin ostoksilla lämmitelläkseni. Kehään meni ensimmäisenä avoimen uros. Jonkinmoisesta kommentoinnista huolimatta sai se ERI ja SA, mikä oli hienoa koska metsästivät heidän viimeistä sertiä! Sitten oli meidän vuoro. Kári käyttäytyi ihan hyvin, muutama haukahdus liikkeessä. Kárillekin ERI, myös Jomi sai ERI ja molemmille SA. PU kehässä sitten vaan mietin että toivottavasti me ei voiteta ja onneks avoimen uros oli tällä erää PU1. Mulla kun oli iltapivälle muutakin ohjelmaa. Myöhemmin se oli myös ROP voittaen nartun. Päästiin siis ajoissa pois.

Kävin sitten veljen luona syömässä ja siitä sitten kohti serkun ja kummipojan residenssiä. Koirat tuluí mukaan. Oli kummipojan nimipäivä ja heillä oli sitten kakkukahvit. Koirat käyttäytivät hyvinkin hienosti ja tunti hurahti oikein nopsaan. Paikalla oli aika paljon sukua joten juttua toki riitti. Illan vietin taas veljen luona kun sunnuntaiksikin oli menoa. Illalla katsottiin vielä uusin Tarantinon leffa... en tiedä pidinkö siitä juurikaan, mutta oli se nyt ihan katsottava. Ai niin ja arvostelu Kárin sivulla taas.
 iloinen reenaaja!
 muutkin teki peruutusta
 näin yritettiin ensin...
tunneli
Sunnuntaina sitten suunnaksi Ylöjärvi, reenikamu lähti taas mukaan. Oli islantilaisten rallypäivä Krista Karhun opeissa. Aamulla sää oli Turussa aika ikävä, lunta tuli tosi paljon.Onneksi matkalla sade väheni ja loppui. Ihan täysin ei oltu aikataulussa mutta aika hyvin kuitenkin. Paikalla oltiin noin 10.20. Ehdin siinä kahta katsoa ja sitten oli meidän vuoro. Toki vähän meni aikaa siihen kun takalaatikko ei meinannut aueta... jäätynyt kii.. No kun se lopulta aukeni niin jätin se sit raolleen ettei menis uudelleen jäähän. Hallissa oli ihan mukava lämpötila.. Kárin kanssa peruutus edessä oli se juttu, kun se ei oo oikeen ite reenatessa edistynyt. Kári tuollakin yritti parhaansa mukaan laistaa siitä, joten tehtiin sille "tunneli", sitten kun se alkoi sujua niin tehtiin sellainen kylttikuja. Siinäkin alkoi mennä jo paremmin. Hyviä vinkkejä saatiin kyllä! Sitten reenattiin myös eteen seisomaan tuloa, joka menikin yllättävän helposti. :D Ehkä me saadaan tää liike kasaan ennen syksyä. Sitten oli tauko, joten ehdin ihan pikkuisen ottaa reeniä myös Imirin kanssa.
 kuja
 vierellä peruutus meni paljon paremmin
 palkkaleikki
 Imirkin teki vähän.

Paikalla oli kivasti porukkaa ja näki paljon erilaisia suorituksia ja sai vihjeitä moneen asiaan. Tietysti ihanaa oli myös juoruta tuttujen kanssa. Alunperin oli tarkoitus lähteä takas viimeistään kolmelta, mutta olihan se pakko katsoa kaikki loppuun ja kotiin lähettiin sitten neljän jäljistä. Ihan ajoissa sentään silti, joutu vaan ajaan pimeellä. Ihan mielettömän kiva päivä kaikinpuolin!

Maanantaina töiden jälkeen oli ihan pakko mennä hallille vähän reenaamaan. :D Tein Kárille sellaisen tunnelin ja siinä peruutus meni tosi hienosti! En tehnyt kujaa mutta ensi kerralla kokeilen sitten sitä. Tehtiin toki muutakin, merkkiä ja käännöksiä. Käännöksiin sai kanssa hyvää opastusta, mutta mun mielestä meillä on kyllä aika hyvät, enkä ainakaan itse voi sanoa että meillä olisi niitä yleisimpiä virheitä mistä Krista kertoi. Imirkin sai tietty oman reeninsä ja pojat sai pihakentällä riehua. Kivaa tuntui olevan. :) Muuten tällä viikolla onkin sitten vaan lenkkeilty. Perjantaina reenaan ja sunnuntaina kisoihin. Reenikamulle iso kiitos meidän kuvista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti