sunnuntai 16. elokuuta 2015

Töiden alku, Raision näyttely ja hieman agiliitoa

Ja mitähän kaikkea muuta? Ekoissa rallyn voittaja-luokan kisoissa on käyty hakeamssa VOI0 tulos, saatiin 66 pistettä, eli läheltä liippasi hyväksyttykin... Ohjauksiinhan nuo pisteet meni ja siihen että ei osattu vielä peruutusta kunnolla. Mutta ei se mitään lisää reeniä ja seuraavat kisat onkin sitten 13.9 täällä Salossa. Työt alkoi tämän viikon tiistaina opettajan kokouksella. Opettajisto vaikuttaa oikein mukavalta ja lupauduin siinä heti sitten lähteä tekeen liikuntapäivää. :) Keskiviikkona tulivat sitten oppilaatkin kouluun ja aloitin tutustumisen uusiin luokkiini. Seiskat vaikuttaa tosi kivoilta näin alkuun ainakin. Toivottavasti se säilyykin. Kasit ovat haasteellisempia, mutta mukavan oloisia, sellaisia positiivisella mielellä menijöitä kumminkin.

Kivoja puolia että muutin Saloon: Veli asuu lähellä Turussa. Yksi entinen työkaveri islantilaisensa kanssa asuu korttelin päässä! Mun koirat ja tuo uros tulee hyvin juttuun. Keskusta on lähellä ja siellä on oikeesti paljon kauppoja. Lyhyt matka Turkuun ja mökille Karunaan. Viikottaiset rallyreenit alkaa taas. Toivottavasti myös agility päästään aloittaan pian. Mahdollisuus aina silloin tällöin viedä koiria kouluun. Että kaikkea kivaa!
koiratkin kävi tutustumassa uuden työpaikan lähialueisiin.

No niin sitten lauantaina oltiin Raisiossa näyttelyssä ja mukaan matkalta napattiin reenikamu yhden koiransa kanssa. Matka meni joutuisasti ja paikalla oltiin aiemmin kun olin laskenut ja sitten kehä oli tietenkin vielä myöhässäkin.. :P Mutta ei se mitään Kári jaksoi hienosti silti. Kehässä oli 6 urosta ja yksi narttu. Ensin meni junnu poika ja haki ERI, sitten avo urokset, molemmille ERI SA ja sitten valiot. Kári esiintyi edukseen ja juoksikin kauniisti. Hieman ongelmia aiheutti tuomarin käsky seisottaa Kária  toisin päin jotta aurinko ei vaalenna sen silmiä entisestään.. Ei oo harjoiteltu toisin päin, oli vaikeeta, mulle! :D No niin ERI SA myös kaikille valioille ja Kári sitten voitti valiot ja myös pu kehässä valiot meni avojen edelle, joten Kári oli sitten paras uros. Narttu sai karvattomuudesta johtuen ehkä EH ja näin ollen Kári myös ROP. Että aika hienoa! Tuomarina oli Eli-Marie Klepp Norjasta ja oli oikein mukava täti, jolla itselläänkin on islantilainen, joten tiesi kyllä rodusta. Mukavasti kohteli koiraa, joskin takakannusten katsominen oli aika railakas. :) Ryhmiin en jaksanut jäädä, kun halusin mennä katsomaan vähän agilityn pm-kisoja. ROP palkintona otin 5e lahjakortin ja ostin sillä jätskit mulle ja reenikamulle, tosin meinas jäädä jätskit saamatta kun oli kone vähän epäkuntoinen. Tulihan sieltä lopulta meille kylmää namia. Ja niin arvostelu taas Kárin sivulla.

Vein sitten reenikamun koirineen kotiin ja kävin hetken katsomassa agi kisoja Tuulissuolla. Kauaa ei voinut olla kun koirat ei pääseet kehän laidalle mukaan, joten jouduin jättään ne autoon. Auton kyllä sain varjoon ja tuuleen, mutta en silti voinut olla kauaa. Hienoja suorituksia ehdin kuitenkin nähdä ja olihan siellä melkoisen kiva tunnelma! Siitä sitten ajeltiin vielä mökin kautta. Hain sieltä veljen ja isän tuoman verkon pätkän, jonka viritän tässä jossain välissä tohon takapihan terassin aukkoon jotta voi olla koirien kanssa siinäkin ilman remmejä. Uimaan ei voinut Kária päästää kun tuolla on nyt rannassa sinilevää. Remmissä oloon oli siis koirien tyydyttävä. Kotiin kun sitten päästiin oli molemmat koirat ihan sippejä ja hyvä niin, mäkin olin aika väsy.
 mäkkikoirat edellisellä reissulla kun vielä pystyi uimaan.

Tänään meillä oli sitten suuntana Tuusula ja agikisat. Aurinko oli säänä ja sehän ei oo meille se kivoin sää.. mutta noh hyvällä mielin lähdin kuitenkin. Paikan päällä oli ihan kivasti varjoa missä olla, joten auringossa ei odotella tarvinnut. Eka rataantutustuminen hyppärillä jätti ihan hyvän fiiliksen, ei tuntunut rata vaikealta. Radalle lähettiin ehkä viidentenä tms. Kári lähti radalle ihan hyvällä vauhdilla ja suoritti ihan kivasti, mutta voi että kun kepeille meno oli hiiiidas.. (Mun vika varmaan, kerroin liian myöhään ehkä mihin mennään) mutta mentiin kuitenkin ja loppuratakin sujui ihan suunnitellusti, kuitenkin aika ei ihan helteessä riittänyt nollaan. Paljon ei jäänyt 1,92 yliaikaa tuli. Tältä hyppäriltä tuli vain kolme tulosta, joista Kárin oli toiseksi paras. kisaajia oli kuitenkin se 13 että kyllä ihmettelen. :D

Toiselle radalle.. no lähdettiinhän me, sitten aikanaan. :P Kári haistoi juuri ennen lähtöä jotain ihanaa ja ei meinannut ensin lähteä ollenkaan mukaan.. Sitten kun lähti meni alkurata sellaisessa ihme ai este? mikä se on? meiningillä, puhtaasti kuitenkin. Vasta puomilla alkoi taas meno maittaa ja sitten menikin ihan jees. ALkurata vaan oli niin sysihidas että taas tuli yliaikaa ja aika paljonkin 4,79. Muille rata taas oli ihan mahdoton, vaikka mun mielestä ei ollut ees vaikea. Vain kaksi tulosta tältä radalta maxeille joita oli 17??? Ja Kárin ratavirheetön yliaika riitti siten voittoon. Kukapa olis uskonut että helteellä 60cm rimoilla mun pikkuinen issikka voittaa? No en minä ainakaan... Mutta kiva tietty niin! Saatiin palkintoja, aika paljon, oli jo vähän haastavaa raijata niitä autolle päin. :D Olis varmaan pitänyt mennä kolme rataa, jos ois saanu triplapalkintopalli kokemuksen.. Tuomari oli oikein mukava, totesi meille että ei paljosta jäänyt kiinni ja että mulla on hieno koira ja toivoi meidän ensi kisaan viileämpää keliä. Ihanaa tuomarilta tuollainen mun mielestä. Imir toimitti osansa turistina oikein mallikkaasti, joskin vähän äänekkäämmin kun näyttelyssä Raisiossa... Vähän piti protestoida että me lähettiin radalle.. Noh sitten vaan kotiin ja taas mulla on kaksi raatoa täällä. :) Huomenna sitten taas uudella innolla töihin ja oppilaiden kimppuun. :D
voittoromppeet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti