keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Imiristä RTK1! Ja 52/8

No niin viikonloppuna tuli välillä tehtyä jotakin. :) Lauantaina käytiin Ryttylässä moikkaamassa koirakavereita ja Imir sai hieronnan sitten samalla. Koirilla oli kivaa, Imirillä ja Kárillakin vähän äänekästä, kunnes Imir joutui remmiin lepoon, kun vissiin vähän venäytti tassua. Sitten Kári leikki ihan nätisti ja hiljaa muiden kanssa. Ja Imirinkin tassu parani kyllä iltaan mennessä, eli ei mitään isoa, joku pieni venähdys vain. Sunnuntaina sitten lähdettiin Imirin kanssa ylöjärvelle rallytokon SM-kisoihin. Imir meni alo-luokkaan, meillä piti olla WALAT:lla joukkue, mutta meidän voittajaluokan koira valitettavasti loukkaantui, joten ei ollu joukkuetta. Mentiin sit vaan kisaamaan ja hakeen tulosta.Imirin rata oli sellanen dieselkäynnistys että mikä... Ekat 5 kylttiä meni silleen perässä vedettävä laama tyylillä ja sitten se alkoi liikkua ihan hyvin! Sen jälkeen ei enää juuri virheitä tullutkaan, muutama -1 pikku virheitä. Tuomarina oli Iiris Harju. Yksi -10 tuli saksalaisesta käännöksesta, eriaikaisuudesta. En usko että normaalissa alo-kisassa olis tullu, mutta SM-kisoissa vähän ehkä tiukempi arvostelu. Kuitenkin tulos tuli, 83p. ja näin ollen hyväksytty tulos ja vihdoinkin, siis VIHDOINKIN Imiristä tuli virallisestikin RTK1!! Ihan huippua. :) Nyt sitten pitää miettiä onko missään sellaista paikkaa missä uskallan sen kanssa avoa kokeilla.. Noh jää mietintään. Kaverin islis pääsi MES-luokan finaaliin, joten jäätiin sitä sitten katsomaan paikan päälle ja näin ollen päästiin lähteen vasta seitsemän jälkeen kotiin päin. Äiti ja isä toi Kárin mulle matkalle, niin ei tarvinnut Koskin kautta ajella sentään. Kiva päivä, vaikka harmillisesti finaaliradalta tulikin sitten hylsy.. :P
 SM-kisan alo rata
hieno mitali <3
Maanantaista alkaen mulla onkin sitten ollu flunssaa ja vielä ei ainakaan oo helpottanut. Mutta mutta, maanantaina mulla oli sitten koirat mukana töissä, koska töiden jälkeen oli pikkasen hoppua. Koirat oli nätisti ja oppilaatkin pääosin tosi hienosti. Pitkä päivä siitä tuli, kun mulla oli aamusta kaksi sijaistuntiakin, joten oltiin siis töissä yhteensä 6 oppituntia. Sitten vauhdilla Turkuun, kun Kárilla oli aika hammaskiven poistoon, polvi ja sydäntarkkiin. Sydän ja polvet oli kunnossa ja hampaistokin ihan ok kunnossa ja nyt sit hyvässä. Kári vaan ei meninannut millään nukahtaa, joten jouduttiin kahdella aineella nukuttaan. Noh herääminen sitten kestikin hyvän aikaa. :D jätin siis Kárin veljen luo heräilemään ja lähettiin Imirin kanssa rallyyn. Rata olis kyllä ollu just sellanen mitä Kárin kaa olis ollu hyvä reenaa, mutta menihän toi tonkin kanssa. Vähän oli Imirissä jo väsymystä havaittavissa, kun su oli pitkä päivä ja koko päivän oli ollu mukana koulussa ja eläinlääkärissäkin, siitä huolimatta työskenteli kyllä ihan hyvin.

Rata oli jotenkin näin: Lähtö --> eteen, oikealta sivulle --> istu, seiso, maahan --> 270 vasempaan --> saksalainen --> käännös oikeaan --> pujoittelu --> käännös vasempaan --> valkovuokko --> istu, seiso, kierrä koira --> käännös oikeaan --> hyppy --> puolen vaihto jalkojen välistä --> istu, 180 vasempaan, istu --> maali. En oo ihan varma unohdinko nyt jotian, mutta jotenkin noin. :D Imir teki ok , mutta tuo oikealla puolella seisomaan nousu oli kyllä vaikeeta! Noh onpahan jotain mitä reenata.
Ylöjärvellä tavattiin myös suloinen 6kk Aitiorannan Urrandi

Tiistaina sitten oli agi, mutta nyt ei omistajan kipeyden takia kävelty vaan ihan autolla sinne. Sitten annoin koirien leikkiä siinä ulkokentällä ennen reeniä. Kárille lämpöä ja Imirille jotain tekemistä. Rata ei ollu mikään kovin vaikea ja Kári teki sitä ihan jees. Vauhtia puuttui, mutta enemmän ehkä sen takia että emännällä ei kyl ollu vauhtia, koska nuha vei puhdin aika täysin. Olis ehitty kolme kierrosta, mutta mun kunto ei antanut myöden kuin kaksi, joten siihen jäi reeni sillä erää. Tänään on pojat joutuneet aika tylsinä viettään päivää, koska ei vaan jaksanut, juuri ja juuri töistä selvisin. Huomenna varmaan aika samalla kaavalla, pakko lepoa koirille siis..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti