keskiviikko 28. lokakuuta 2015

52/11, käytiin kisaamassa agia

No nih, mitäs tässä sitten on tehty. :) Viikonloppuna mulla oli lauantaina koulutuspäivä tuossa Salon lukiolla ja se oli ihan ok, tai no aamupäivä ainakin oli. Sitten tulin kotiin ja lenkitin koirat ja sen jälkeen työkaverin luokse. Pitivät miehensä kanssa tuparit meille työkavereille. Onneksi asuvat tuossa noin minutin pyörämatkan päässä, niin ei ollut pitkä matka. Ilta sujuikin tosi rattoisasti siellä ja kauemminkin olisin mielellään ollut, mutta koirat piti lenkittää ja sunnuntaina oli suhteellisen aikainen aamu.

Sunnuntaina suunnaksi otettiin siis Turku a Tuulissuo, siellä oli meidän seuraava agikisa koitos. eka rata oli kivan oloinen ja lähdin oikein hyvillä mielin radalle. Kári tosin taas varasti lähdössä, mutta tällä radalla se ei onneksi haitannut. Kárin vauhti oli todella hyvä, melkeen tipuin kyydistä, sitten tuli kepit... ja pirhana kun ei mennyt toiseen väliin... Sitten pujoitteli vielä takaisin ja hylkyhän siitä sitten.. Tosi harmi, koska myös loppurata meni tosi hienolla fiiliksellä. Mutta kaikin puolin siis kiva rata! Toinen rata oli mun mielestä teknisesti tosi paljon vaikeempi, mutta ihan hyvin sekin lähti liikkeelle, sitten ne kepit... pöh kun ei mennyt oikeasta sisään, mutta sentään sain korjattua sen ja päästiin jatkaan, sitten tokavika este tipahti, joten tuloksena 10 ratavirhettä a 3,8s yliaikaa. Ja lähes kaikki aika kyllä meni siellä kepeillä, eli vauhti oli kyllä edelleen meille tosi hyvä! Olin tyytyväinen koiraani ja ihan ok tyytyväinen itseeni, joskin selkeästi tarviin lisää reeniä! Siitä mentiin sit käymään veljen luona kääntymässä ja syömässä ja sitten takaisin Saloon.
 Halisissa oli taidetta
 tällainen koira viisikko meillä on. :)

 mun omat <3

Maanantaina koirat tuli töihin mukaan ja hienosti sujui siellä taas, sitten suunnaksi Turku ja TSAU:n halli. Menin reenimään reenikamun koiraa, kokeilemaan josko tulisi munkin kanssa agia, voisin viedä sitäkin sitten kisoihin jossain välissä. Ihan ok se tuli, joskin aina välillä piti käydä tsekkaamassa onko mamma vielä paikalla. :D Mutta reenitään hieman ja katsellaan miten menee tai meniskö paremmin ilman omistajaa paikalla. Katsotaan, katsotaa. Torstaina mennään heti kokeileen epiksiin kun on tossa lähellä ja Kárin kanssa päästään samalla reenaan. Agilityilyn jläkeen lähettiin vielä kamun kanssa lenkille Halisiin, mun vanhoihin lenkkimaisemiin <3. Kivaa oli ja sää oli ihan mieletön! Siitä sitten kamu kotiin ja itse jatkoin vielä rallyreeneihin, menin molempien kanssa yhden radan. En jaksa miettiä mitä radalla oli, mutta molemmat koirat meni sen ihan ok. Kyllä oli ihan kivan väsyneitä haukkuja illalla.

Tiistaina sitten perus aamulenkki ja töihin, kun sieltä tulin olin niin väsynyt, että totesin mahdottomaksi ajatukseksi kävelemisen reeneihin, menin siis laiskana autolla. Leikitin sitten koiria siinä paikan ulkokentällä, sai Kári lämmiteltyä ja Imirkin tehdä jotain. Reeni meni oikein mallikkaasti, tosin Kárista vähän näkyi pieni väsymys, hienosti siis meni rataa, mutta väliajan oli aika väsyneen oloinen. Reenin jälkeen menin saunaan, se on kyllä yksi ehdoton ihanuus tässä kämpässä, oma sauna! Tänään sitten mulla oli siivouspäivä, koska täti tuli miehineen käymään! Koiratkin saivat tavallaan lepopäivän ja näköjään tuli ihan tarpeeseen päätelleen väsyneistä koirista. :D Tosin aamulla kyllä käytiin ihan kunnon lenkillä ja metsässä niin Kári sai juoksennella vapaasti. Ja toki pitihän tuo siivoominenkin niitä hereillä. Tädin käynti oli kyllä ihan huippua! Liian harvoin tulee nähty, mutta ehkä sekin korjaantuu nyt kun asutaan tälleen lähempänä toisiamme. Kuvia tietysti myös haasteen mukaisesti. :)

 oli aika messevä kuutamo tossa, kuvaajalla valitettavasti vähän tärisevä käsi. :PEi kommentteja:

Lähetä kommentti