tiistai 8. joulukuuta 2015

52/17 messarissa ja oleilua Kárin kanssa

No nih, perjantaina tie vei Turkuun, äiti ja isä tuli hakeen Imirin Valkeakoskelle vierailemaan, jotta me päästiin rauhassa Kárin kanssa lauantaina messariin. Ja ihanasti suostuivat pitämään Imirin koko viikon, joten näemme taas ensi pe. Perjantai meni rauhaksiin veljen luona ja sitten lauantaina pakattiin auto täyteen koiria ja ihmisiä ja matkattiin Helsinkiin. Meitä oli kolme ihmistä ja kolme koiraa, onneksi Kári ja Mella tuli ihan hyvin juttuun takakontissa, niin kaikki ihmiset sai sitten istua rauhassa ilman koiraa jaloissa. MEssarin päässä oli jonkin verran ruuhkaa ja jouduttiin odottaan parkkikselle pääsyä. Päästiin kuitenkin messarin parkkiin. Siellä oli kyllä raput sen verran kakassa että melkeen oksettaan rupes. :P
 jouluisia posetuksia... tai sitten ei. :P
 ihan on vielä uimakelit

Oltiin paikalla ihan ok ajassa, ehdin käyttää Kárin pissalla ja sitten valmistautua kehään. Uroksissa oli kolme ennen meitä, niistä ei kukaan saanut SA... Valioluokassa oli meidän lisäksi yksi koira, saatiin siis seuraa! Kári käyttäytyi hienosti, seisoikin nätisti, ravasi ihan ok, tosin kun käskynä oli kolmia niin ei oikeen päästy ravissa vauhtiin, kun koko ajan piti olla kääntymässä... Noh arvostelu tuonne Kárin sivuille jossain vaiheessa. Tuomarina oli Moa Persson ruotsista. Kovin oli tiukka linja, vain yksi uros ja narttu sai SA ja olivat siis ROP ja VSP. Kári sai siis sileän ERI:n ja se toinen valio sitten sen SA. :D Toinen valiouros oli siis ROP ja ryhmissäkin pääsi 8 parhaan joukkoon!! Onnea heille, upeaa esiintymistä.

 sulostin, murustin <3


Jäin Turkuun vielä yöksi, ettei tarvinnut ajella niin paljon samana päivänä, itsenäisyyspäivää vietin siis rauhaisasti veljen luona. Kävin myös vanhan suurtorin messuilla. Kotimatkalla pysähdyin vielä Märynummelle vähän ulkoiluttaan Kária ja ottaan pari kuvaa. Oli vaan jo vähän hämärää niin ei tullu niin kivoja kuin ajattelin. Kelvollisia nyt kumminkin. Maanantaina Kári sai sitten tulla töihin mukaan ja joutui sen myötä sitten odotteleen autossa kun kävin kaupassa. Toki ennen töitä käytiin tossa lähimettässä vähän harhailemassa, että toinen sai olla irti. Tänäänkin Kári oli mukana kaksi ekaa tuntia ja vein sen sitten hyppiksillä kotiin. Töissä kävin vielä omien tuntien päälle seiskojen jouluaterialla köksän tunnilla. Oikein hyvää ruokaa olivat tehneet. Illalla oli sitten vielä agi ja Kári oli kyllä ihan liekeissä! Huippupäivä kaikinpuolin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti