keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

32/52 paimentelua ja reenailua

Viikonloppu meni silleen vauhdikkaasti, kun lauantaina meillä oli töissä veso-päivä eli koulutuspäivä. Työviikko oli siis poikkeuksellisesti 6 päivää. Varsinaista viikonloppua jäi siis pelkkä sunnuntai. Onneksi tämä keväinen veso oli paljon parempi kuin syksyn versio, joten ihan en kokenut että meni hukkaan. Muuten lenkkeiltiin koirien kanssa lähinnä. Perjantaina käytiin ehkä hallilla reenimässä vähän, en oo ihan varma, uimassa kävin ainakin ja se oli ihanaa! Kädet tuli hiukan kipeiksikin kun en pitkään aikaan ole ollut.

Sunnuntaina sitten suuntana Turku. Ensin veljen luo huollattamaan konetta ja syömään, siitä sitten hain reenikamun mukaan ja kohti Taivassaloa. Paimeneen pääsivät taas islantilaiset. Mukana oli tällä kertaa myös itselleni uusi tuttavuus islis myöskin Leo. Hän oli melkoisen korkea islantilaiseksi mutta oikein suloinen. Imir meni ensin ja teki ihan hyvää työtä, mitä nyt olisi taas välillä halunnut morjestella ohjaajan bordercollieta. Mutta hauskaa tuntui Imirillä olevan. Sitten meni reenikamu ja sitten Leo ja sitten oli Kárin vuoro. Sillä on sitten sitä intensiteettiä... Nyt tarttetais hiukan vielä kontrollia lisää. Pitäisi yrittää sen kanssa käydä jossain missä olis pyöröaitaus, saisi ehkä vähän tuota ymmärrystä sille lisää. Onneksi sentään ymmärtää edestä annetun odota käskyn. Yleensä. :D Sitten kun vielä malttaa sitä totella tarpeen kauan niin hyvä. Ja irti voi tietty olla ihan eri juttu taas.. Kárista reenikamu otti videota, sen voi katsoa tästä.
Sitten oli vielä reenikamun toinen koira ja sitten Kári ja Jomi saivat paimennella lampaat vielä pihaan. Lopuksi pääsivät vielä hetkeksi leikkimään ohjaajan yhden nartun kanssa. Hauskaa näkyi olevan, joskin Kári ei sitten ihan niin jaksanut leikkiä, hetken juoksi ja sitten riitti. Jomi oli paljon leikkivämpi. Hauskaa kuitenkin oli että poikia pystyi hyvin pitämään irti ilman että tuli mitään sanomista.


 uusi tuttavuus LeoMaanantaina meillä oli agireeni ja koska sunnuntai oli ollut touhukas jaoin reenin molemmille koirille. Imir höntsäili ensin, lähinnä juoksemalla putkia ja sitten palloa kiinni. Kárin kanssa mentiin sitten ihan ratana ja voi jösses taas miten hienoja keppejä toi koira tekee! Ihan oikeesti se on mahtava. Mä vaan EN saa mennä tielle, ikinä ja piste. :D Tiistaina menin töihin vasta vähän myöhemmin, joten aamusta käytiin taas hallilla, lähinnä tehtiin rallya. Pitäisi kyllä siinäkin mennä taas jonnekin ohjattuun reeniin, yksin ei vaan tuu niin hyvää. Imirin kanssa on nyt pakko reeniä, koska ilmoitin sen rally kisaan! En tiedä mitä ajattelin, avoimeen, koira on irti.. ja on houkutuskin ja ja ... ei helvata.. Noh toivon että onnistuu halli mihin mennään on tuttu ja toivottavasti sielä on tuttuja ottamassa se kiinni jos päättää otta ja lähteä. :D Niin joo ja kävin mä töiden jälkeen vielä uimassakin, nyt pitäis selkeesti jo uida heti enemmän tai kovempaa, koska kädet ei tulleet kipeiksi!


 yhdessä viedään
 vetokoira...


kiertää kiertää..
Tänään aamulla käytiin tossa lähimetsässä, Kári sai painella vapaana. Muuten tää päivä on mennyt aikalailla levon kannalta, kun oli kolme reenipäivää putkeen. Huomenna onkin suuntana Valkeakoski ja pääsiäisen vietto! Kuvat mun koirista on ottanut reenikamu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti