maanantai 28. maaliskuuta 2016

33/52 näytelmiä ja kokouksia

Pääsiäisen kunniaksi pääsin sitten jo torstaina lähtemään kohti Valkeakoskea. Töiden jälkeen kamat kasaan, koirat autoon ja matkaan. Ajattelin että matkalle olisi mahtunut ratsioita, mutta ei näkynyt. Ehkä olin liikenteessä "liian" aikaisin, ei ainakaan ruuhkat olleet vielä minkään laisia. Tosin ehkä tuo Salo-Valkeakoski väli nyt ei muutenkaan ole se ruuhkaisin mahdollinen. Valkeakoskella sitten kävin illalla WALAT:n vuosikokouksessa ja sovittiin alustavasti että haettaisiin rallykisat vuodelle 2017 yhdessä islantilaisten kanssa. Saisi vähän lisää siihen erkkarin yhteyteen. :)

 tää oli jotenkin nätti
 hymypojat

 se yrittää maastoutua

Perjantaina kävin aamulla Imirin kanssa fleksilenkillä ja Kári meni äidin kanssa juoksemaan vapaana. Kotiin tullessa satuttiin yhtä aikaa tuohon Sointulan venelaitureille ja näköjään on Kárin oppi mennyt hienosti perille, kun vaikka huutelin sitä ei se tullut mun luo ennen kuin äiti antoi luvan <3 ihan mieletön koira! Iltapäivällä siirryin sitten Kárin kanssa toiselle puolen koskia kun aamulla oli aikainen lähtö ja laina-auto oli siellä. :D Vietettiin sielä mukava ilta ystävien luona ja käytiin metsässä lenkillä niin sai toinen taas mennä irti.

La oli sitten lähtö siinä seiskalta ja hain ensin kaverin Ryttylästä mukaan ja sitten suuntana Imatra. Näyttely ja vuosikokous kutsui. Aika kivuttomasti meni ajomatka, lähinnä varmaan siksi että oli seuraa ja vakionopeuden säädin! Perillä oltiin hyvissä ajoin, mutta ei siinä kehän laidalla silti tuntunut mitään aikaa olevan. Kehä meni hyvin, Kári oli ROP. :) Arvostelu tulee taas Kárin omalle sivulle. ROP kehässä kyllä vähän yritin josko ei olisi tultu kun VSP:ksi, mutta ei onnannut, Kári esiintyi upeesti. Kehän jälkeen sitten pidettiin vuosikokous ja onneksi sekin meni sujuvasti ja kaikki asiat saatiin päätettyä. En jäänyt ryhmiin, mulla oli aivan liian kova nälkä ja haluttiin käydä lenkilläkin. Lenkille meidät vei paikallinen tuttu, jolla itsellä oli kaksi koiraa mukana näytelmissä. Vähän olin huolissaan että uskallanko Kárin päästää leikkiin hänen uroksensa kanssa, mutta onneksi päästin, niillä oli oikein superkivaa littaleikkiä jäällä. :) Kotimatkakin sujui ihan jees ja toisenkin yön olin sitten ystävien luona ja vasta aamusta takaisin äidille.
 palkintokuvatus
tästä alaspäin kuvista kiitos Sanna Rasimus!

 sillee ne pojat veti littaa, Kári ja Draumur

 vauhdikasta oli meno :)
koko jengi
Sunnuntai meni aika rauhaksiin, olin aika väsynyt mutta sentään kävin lenkittämässä koiria ja pelailtiin perheen kanssa kun veljetkin oli kotona. Maanantaina sitten aamun upeassa ilmassa käytiin Imirin kanssa aika pitkällä fleksilenkillä ja äiti kävi Kárin kanssa toisaalla. Iltapäivästä sitten tietty matka kotiin, tosin Turun kautta kun vein veljen samalla kotiin. Tällä erää matkalle sattuikin jo kolme ratsiaa. :D Ei jääty yhteenkään oltiin lainkuuliaisia ajajia. Kuvat on vanhempaa tuotantoa paitsi noi Sannalta lainatut, jotka on Imatralta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti