perjantai 6. toukokuuta 2016

37/52 melkein jo kesä!

No mitäs me on sitten puuhailtu. viikko sitten ke käytiin Turussa vähän mätsäilemässä. Kári meni kehään ja reenikamun hain myös mukaan ja sillä oli kaksi koiruuttaan mukana. Reenikamu toinen meni jo veteraaneihin kun ne näillä alkoi 7-vuotiaasta. Pärjäsikin kehässä oikein kivasti taisi olla toiseksi paras veteraani! jomi ja Kári sitten isoihin aikuisiin, molemmille punainen nauha mutta ei sen kummempaa sijoitusta sen jälkeen. Iltapäivä oli kuitenkin superkaunis, joten hauskaa oli ja olipahan koirillakin jotain tekemistä. Lauantaina sitten vein koirat aamusta hoitolaan, kun oli serkun häät ohjelmassa. Häät oli oikein kauniit ja sää ainakin yhtä kaunis kuin morsian. :) Istuin häissä pöydässä saksa. :D Eli kerrattua tuli koko päivä sitten saksaa ja aika jouhevasti sitä pystyn näköjään edelleen suoltamaan kun tarve vaatii. Toki morsian oli jo aiemmin pyytänyt josko voisin hänen saksankielisten ystävien ja "saksanvanhempien" kanssa istua samassa pöydässä ja olin toki luvannu, muutaman ystävän kun tunsin jo ihan hyvin entuudestaan. Häät meni mukavasti, mutta jatkoille ei lähdetty kun vappuaattona yllättäen kaikki paikat oli ihan jumissa.
 upea hääpari

valssi <3
Vappupäivänä sitten menin kummipojan kanssa vapputorille ja hän sai sitten veljensä kanssa itse valita mitä lahjaksi halusivat. Molemmat valkkasivat auton, melko isonkin. Toivottavasti niistä oli iloa ainakin pari päivää! Mukavaa oli torilla, lämpöä riitti ja oli sitä sitten pakko ostaa herneitäkin, vaikka ne Italiasta olikin tuotu, kun olivat oikein hyviä! Sitten neljältä hakemaa koirat hoidosta, jossa kuulemma olivat taas oikein nätisti olleet. Kotona ei kyllä illalla just mitään tehty, ehkä vähän väsytti.

Maanantaina olikin töissä pitkä päivä, vaikkakin helpotettu kun kasit olivat tetissä. Menin kahdeksaan ja sitten oli opekokous niin meni aika pitkään. Onneksi sain agireeneihin kaksi paikkaa, joten Imirkin pääsi sitten vähän höntsäämään ja päästelemään kentällä, kun päivän olivat keskenään kotona. Kári teki ihan loistavaa työtä taas reeneissä, eikä pohjan muuttuminen muovimatosta ruohoon näyttänyt vaikuttavan mitenkään, yhtä onnellisena se esteitä paineli meneen. Tiistai oli sitten koirapuistoilu päivä ja aika rauhaksiin molemmat sielä olivatkin, ei mitään isoja konsertteja, tosin ei kyllä ollut seuraakaan. Ja illalla saivat olla aika pitkään terassilla, kun oli niin lämmintä ja ihanaa ja Imirkin malttoi olla huutamatta koko aikaa. :D

Torstaina meillä oli sitten agikisa Forssassa. Kári meni kahdella radalla ja Imir parka joutui turistiksi tulemaan. Päivä oli todella lämmin joten mitään odotuksia ei oikeastaan ollut suuntaan tai toiseen. Kári teki ekalla radalla ihan hyvää työtä ja sitten tasa kerran olin kepeillä edessä ja kielto ja aikaa tuhraantui aika paljon... Toka rata oli hyppäri ja se meni ihan tosi loistavasti ja sitten kolmanneksi viimeisellä esteellä ohjasin väärin ja Kári hyppäsi esteen väärältä puolelta... Ai että mua harmitti! Kárilla oli ihan sika hyvä vauhti ja rata oli mennyt niiiiin hienosti ja sitten tollanen ihan idiootti moka multa.. No näin käy ja eikun uusiin koitoksiin. :D Siitä mentiin sitten tutuille illaksi ja sitten äidin huomaan yöksi.


 uljasta mustaa


Perjantaikin oli koulusta vapaa joten piiiitkästä aikaa pääsin tallille ja kuinka sattuikin että siellä oli oikeen valmentaja saksasta vetämässä reeniä! Aika hulppeen hienossa kunnossa Retu tällä hetkellä ja oikein hienolta näytti meno. Raakel parka taas on saikella kun oli keväällä kaatunut ja vielä ei ole pehmysvaurio parantuntu. :( Toivottavasti paranee pian! Kuvissa vähän kaikkea. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti