torstai 26. toukokuuta 2016

39-40/52 matkailua ja kesäfiilistä

Tässä nyt taas meni pari viikkoa ihan huomaamatta. Niin se aika menee kun ulkona kelit on ihan mielettömän upeet niin ei tule oltua täällä niin paljoa. En edes muista ihan enää mitä on tehtykään. Joten puhutaan nyt sitten lähinnä tästä viikosta. Perjantaina matkasin Valkeakoskelle ja kävin kotona, sitten yöjunalla kohti Ylivieskaa. Tarkoitus oli mennä katsomaan näyttelyä Oulaisiin, kun sinne tuli noita Kárin lapsosia 4! Ylivieskassa olin hieman ennen kuutta ja junassa olin saanut hieman nukuttua. Kuitenkin koska olin perillä niin aikaisin päätin hieman vielä torkkua odotushuoneessa. Noin tunnin sainkin ihan hyvin nukuttua kunnes sinne tuli joku muukin.. Sitten en enää kehdannut. Siitä sitten pikkuhiljaa kävelin kohti Prismaa, siellä sain ajan kulumaan kunnes minua tultiin hakemaan. Imirin kasvattajan kyydissä menin lopun matkaa. Sää oli tosi kaunis ja aurinkoinen, mutta ei mitenkään läkähdyttävä.
 Rölli JUN EH2
 Rani JUN ERI1 SA PN2 vara-SERT
 Rose JUN EH2
Väinö JUN ERI1 SA PU1 SERT VSP

Kehän laidalla sitten odoteltiin muita saapuvaksi jutellen ja hieman kuvailin siinä sitten tuota jälkikasvua. Kehään menin sekä yhden Kárin pojan että tyttären kanssa ja myös pentujen emän kanssa. Poika Väinö ja tytär Rani käyttäytyivät oikein nätisti, vaikka toki kokemattomuus vielä näkyi. Molemmille jaettiin ERI ja SA ja Väinö voitti sitten veljensä Röllin ja oli sitten myös paras uros. Uroksia oli siis vain kaksi nuo poissut. Narttuja oli sitten enemmän, sisarukset Rani ja Rose ja sitten muutamia muita. Rose oli oikein nätti ja selkeästi eniten seisomista opetellut. :D Nartuista kolme sai SA ja paras narttu kehässä sitten veteraani vei voiton ja saivat viimeisen sertinsä ja valioituivat, Rani joutui nyt tyytymään vara-sertiin. Siinä sitten vielä hieman kuvailua ja sitten mentiin takaisin Ylivieskaan ja käytiin syömässä ja jälkkäriksi jäätelöä. Sitten jo bussi saapuikin ja lähdin takaisin.. Oli vähän pidemi tää kotimatka kun se oli korvaava bussi ja matka kesti reilusti yli kuusi tuntia.. Tämän takia mulla ei myöskään ollut Kária mukana, en olis kestänyt sen kanssa noi pitkää bussireissua... Noh Valkeakoskella kuitenkin oli ihana päästä nukkumaan, vähän oli paikat jäykkinä.. sisarustapaamisiaSunnuntaina kävin tallilla ratsimassa Retun kevyesti. Ja tietysti Raksua piti vähän pitää kanssa hyvänä. Sitten lähdinkin ajelemaan kun oli vähän pidempi reissu. Sunnutaina ajelin siis Lappeenrantaan, onneksi pääsin sinne koiratutun luo yöksi niin ei tullut maanantaille ihan hervotonta ajelua. Lappeenrannassa mua odotti ihana omakotitalo, ihanat kaksi koiraa ja niiden omistajat ja melkoiset herkkupöydät. :D Kiitos vaan Jonna ja Ari. Ja miksi siis tänne? No kävin työhaastattelussa maanantaina Savitaipaleella. Haastattelu meni musta ihan hyvin, mutta vissiin en sittan valitettavasti paikkaa saanut, koska vielä tänään ei mitään kuulunut ja sielä sanoivat että keskiviikkona yrittävät päätöksen tehdä. Harmi sinällään ajaa ns turhaan noin kauas, mutta onneksi oli sentään hyvää seuraa siellä päässä.

Haastattelun jälkeen sitten ajeltiin tänne Saloon ja voi että kun tuntuikin pitkältä tuo matka! Toki pidettiin muutama tauko, koirat oli välissä pakko lenkittää ja onneksi löytyi kiva kohta, missä koirat pääsi kastamaankin, mukavampaa autossakin niillä kun vatsamärkyys viilentää. Ja yhdessä vaiheessa oli pakko pitää pieni torkkutauko. Kotiin kun pääsin oli pakko laittaa agiryhmään viestiä että ei ole tulijaksi, ilmastointi oli vetänyt niskan aivan juntturaan ja muutenkin olin kyllä todella väsynyt tuon ajon jälkeen. Tiistai menikin sitten palautuessa normaaliin, eli töihin ja kotiin ja eipä sen kummempia.
 omenapuut kukkii silleen aika komeesti


Keskiviikkona meillä oli töissä kaikenlaista ottelua. Ensin oli jalkapalloa valo ryhmää vastaan ja sitten vielä 7-luokkien pesäpallopeli. Ei siis normaalejatunteja mulle. Siinä aika menikin mukavasti ulkona kun katseli pelejä. Kelihän oli upea, että mikäs siinä ollessa. No viimeisellä tunnilla mulla oli sitten kaksi kokeen tekijää vielä, joten sen verran piti olla sisälläkin. Illalla oli vielä koirillekin kivaa kun käytiin rallyn epiksissä. Sielä kyllä oli vain alo ja avo, mutta ei osallistumisrajoituksia joten Kári meni avoon ja Imir aloon. Molemmat vielä voittivat luokkansa, kun Imirkin oli edes sinnepäin työmoodilla. :D Hauskaa oli vaikka hieman satoikin ja välillä vähän jyrähtelikin. Tänään sitten taas ihan peruspäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti