torstai 14. maaliskuuta 2013

Lepoa ja lenkkiä ja vähän hallilleilua

istu, maahan kierrä koira.

En muista sunnuntaista oikeastaan juuri mitään. Kävin varmaan lenkillä. olin kai porukoilla syömässä. Ehkä äiti kävikin noiden kanssa lenkillä? Ken tietää. :D Maanantaina kuitenkin sitten sain kaverini lähtemään meidän kanssa hallille kameran kera. Toki tiesin että ei hallissa mitään superkuvia saa, kun on kuitenkin halli ja valaistus on mitä on, mutta kun tuolla nyt on edes vähän parempi kamera kuin mulla, niin saatiin ihan hyviä harrastelukuvia. Hallilla oli tietenkin tällä kertaa sitten muitakin, kun aiemmin oon saanu olla päivisin ihan keskenäni siellä. mutta ei se mitään. Eikun Imirille rakentaan rallyrataa. En ihan hirveen hyvin muista mitä sille radalle laitoin, mutta oli siellä ainakin käännöksiä, hyppy, maassa olo kun kierrän sen ja askelsarja eteen. Jotain muitakin tietty oli kun siinä oli kuitenkin 15 kylttiä, mutta kun on tällainen varhaisiässä dementoitunut niin ei voi muistaa. ;) Kári odotteli ihan nätisti remmissä kun Imirin kanssa tein.
 Katohan Imirkin seuraa!
 Istu, askel istu, 2 askelta istu ja 3 askelta istu
hyppy
Sitten otettiin kaverin avustuksella Kárin kanssa puomia, jotta rauhoittui siellä päällä. Kolme kertaa otin ja varsinkin viimeinen oli tosi hyvä. Rauhoittui hyvin ja tuli ihan rauhassa alas! Hyvähyvä, ehkä tässä tapahtuu jotain edistystä joskus. Sitten katselin mitä voitais hyppiä, jotta sais jonkinmoisia kuvia. Otettiin putkelle lähettämistä, mutta se nyt meni vähän niin ja näin. Välillä näytin vissiin kädellä vähän mitä sattuu ja Kári sitten ylpeenä meni putken takaa ja niin edelleen. Kyllä se nyt suurimmaksi osaksi meni putkeenkin. Sitten harjoiteltiin vähän rengasta, joka sujuu kyllä ihmeen hyvin, varsinkin kun sitäkään ei oo tehty. Ja tietty ihan perushyppyjäkin. Kuvista näki kyllä hyvin miten valtavasti Kári jättää ilmaa noihin pieniin hyppyihin. Rimat oli siis 25-30cm ja toi hyppäs jotain 45cm vähintään. Mutta kun se kerran nyt on maxi koira niin hyvähän se on että ponnua sitten löytyy.
 Ja Kárille näytösmäisesti puomi
 putki sujuu hienosti
wii rengas wii!
Iltapäivä menikin sitten ihan rauhassa tuollaisten leppoisten hauvojen kanssa. Imir pääsi vielä mukaan vierailulle tuttujen luo, joilla on parivuotias lapsi. Imir on kyllä ihan paras vierailukoira. Niin rauhallinen ja varma eikä välitä lapsen höpsöilyistä tuon taivaallista, ottaa namit nätisti lapseltakin ja antaa rauhassa silittää. <3 Turvakoira oikein.Kári oli tämän aikaa kaverini vanhemmilla. Kuulemma oli ollut hirmu tylsää tällä junnulla ja sille oli koko ajan heitetty palloa tms. Molemmat kuitenkin simahti tosi nopeesti kun oltiin sitten kaikki saman katon alla.
 Vähän jotain ponnua löytyy herrasta. :D

Tiistaina kävin ihan kunnon aamulenkin, mutta muuten se oli kyllä lähinnä lepopäivä. Kárikin osoitti väsymyksen merkkejä, joten otettiin sitten rauhassa, jotta molemmat saivat palautua viikonlopusta ja maanantain reeneistä. Vähän kyllä mietin mitä siitä tulee kun keskiviikkona sitten lähden töihin, mutta nätisti olivat kyllä täällä olleet. Keskiviikkona kävelin töiden jälkeen porukoille ja kävin vähän partioimassa. Äiti vielä käveli koirat takaisin mulle, joten siinä tuli iltalenkkikin hoidettua.
 lopuksi vähän poikien omaa kivaa!

Tänään olin taas töissä, mutta menin vasta ysiin, joten mulla oli hyvin aikaa aamulla mennä sellainen lähes kahden tunnin lenkki. Nätisti oli pojat täällä taas olleet (lue: ei löytynyt mitään ylimääräistä syötynä). Sitten käytiin vielä tunnin lenkki tossa mettässä. Nyt nuo on tossa jo ihan sen näköisenä että mennään nyt jo lenkille, mutta ei me nyt ihan vielä mennä. Pitäis ottaa iltalenkille vielä harja mukaan, että sais nuo astetta taas karvattomammiksi. :D Huomenna onkin sitten taas Kárin agilitypäivä.

No nih sain kuvatkin sitten vihdoin tänne. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti