sunnuntai 15. helmikuuta 2015

pakollista vanhenemista

Niin ihmisen on ilmeisestikin pakko vanheta, vaikka se ei haluaisi. Ja tänä vuonna mä en todellakaan halunnut. Mutta jos nyt on pakko vanheta, niin tällainen rauhallinen syntymäpäivä, ilman mitään tohinaa sopii mulle näköjään ihan hyvin. Koirien kanssa lenkkeilyä lähinnä ja ihan mukiinmenevä elokuva. No joo olen siis virallisesti itse 29, ihan kauhea luku. Mutta sen kanssa on nyt opittava elämään. :P Tosiaan sain yhden lahjan tuossa jo viikolla ennakkoon, lumikengät! Ja tokikin niitä torstaina käytiin sitten testaamassa. Oli kyllä ensi kerta aika raskas, lähinnä kyllä, koska keli oli suojaisa. Mutta toivon todella että tulee vielä hyviä pakkaskelejä että pääsen testaamaan niinkin, koska hauskaa se oli! Ja toki koirillakin oli valtaisan hauskaa, kun taas pääsivät irti painelemaan vähän uusia reittejä, kun noilla ei sitten ole niin sidottu polkuihin. Ja kivan värisetkin ne ovat!

 komistukset

Synttäripäivänä käytiin myös lenkkeilemässä siis koirat irti ja sääkin oli oikein mukava, vaikka aurinko ei sitten ihan täydeltä terältä paistanutkaan, mutta riittävästi. Tuulikin oli kyllä melkoinen. Mutta kun koirilla on todella kivaa, niin kyllä sitä jotenkin itsekin vain tulee niin hyvälle mielelle. :) Ja illalla pääsi vielä saunaankin, niin kyllähän se oli melkoisen ihana talvipäivä. Tänään meillä sitten onkin pitkästä aikaa tiedossa agilityä, kun Kárin ilmoitin kahdelle radalle Seinäjoelle. Saa nähdä tuleeko siitä yhtään mitään ja mitä ihmettä omistaja vielä osaa, jos mitään. Mutta mennään ihan reenin puolesta. Aika paljon noita oli tulossa 29 maxi koiraa muistaakseni ilmoitettuna... Ja kylmäkin täällä on, joten saa nähdä miten tarkenee, kun halli on vain puoli lämmin. Vähän jo jännittelen saanko häkkiäkään sinne sisälle, toivottavasti ettei Imir ihan palellu autoon..
 melkoisen hyvä tuli, vaikka ihan itse sanonkin. :)
 ihana valo


Kevät tässä etenee aika huimaa vauhtia ja sitä myöden lähestyvät myös Roskildeen meno ja rallytokon rotumestaruudet. Onneksi sentään pääsponsorin rallykisoihin sain jo hankittua, niin ei tarvitse sitä sitten stressata. Nyt pitäisi sitten saada Kárin papereita skannattua, jotta voin ilmoittaa sen netissä tuonne Roskildeen. En jaksaisi lähetellä papereita ja miettiä että meneekö perille. Netissä saisi sitten varmaan varmistuksenkin nopeammin. No ensi viikonloppuna sitten, kun menen Valkeakoskelle taasen. Niin ja parin viikon päästä onkin sitten tiedossa taas kisailua, tällä erää rallyn merkeissä. Kári avaa Avoluokan ja Imir toivottavasti saa virallisen RTK1 kun menemme Seinäjoelle kisaamaan. Saa kyllä nähdä mitä siitäkin tulee, ei oo paljon Kárin kanssa houkutusta reenattu, mutta luotto on tietysti kova. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti