maanantai 16. maaliskuuta 2015

Kevät hangilla auringon paisteessa

Nyt on todellakin ollut ilmat viime aikoina aika kohdillaan! Aurinko paistaa, öisin on pakkasta ja päivällä plussaa. Tarkoittaa siis sitä että meillä on täälläpäin kunnon hankikanto ja sitä myöten on sitten käyty lumikenkimässä ihan urakalla. Koirat nauttii kun ollaan keskellä oikeeta metikköä ja molemmat voi painaa irrallaan. Toivon todella että nämä säät jatkuu  vielä jonkin aikaa, koska kun tuo hanki sulaa, ei tuonne oikein pääse ja se tarkoittaa sitten Imirille taas todella paljon lisääntyviä remmilenkkejä.

 hankikannon riemuja

Sen lisäksi tosiaan koirien maailmaan tuli uusi pieni tyttökoiranen. Sellainen suloinen borderterrieri. Hän on oikein suloinen, mutta onhan sellainen nyt hirvittävän pieni. Ja ei se ei ole minun, mutta paljon nähdään kuitenkin. Toistaiseksi kummankin mielestä pieni on aika kummallinen ja sitä vältellään aika paljon. Kári nyt on muutaman kerran jo vähän meinannut lämmetä leikkiin, mutta ei sitten kuitenkaan. Ehkä ensi viikonloppuna sitten. :)

 tällainan pikkutyttö meitä viihdytti

Sunnuntaina käytiin tuossa myös hierotuttamassa koirat ja mikä kiva yllätys olikaan, kun paikalla oli myös tuttu Itä-Suomesta. Eipähän liian usein hänenkään kanssa nähdä, joten todella kiva oli tavata pitkästä aikaa. Koirat nautti tietysti leikkimisestä, tai siis Kári leikki ja Imir kuljeksi ja haukkui kuten yleensäkin. Paikalla oi siis myös kaksi muuta koiraa, Vardan sisko Jorunn, sekä noin ½-vuotias Draumur. Kárin mielestä Draumur oli ihan huippukaveri tokikaan Sólia unohtamatta. Jorunnkin siinä leikin aikana lämpeni vähän Kárille, melkein leikkikin. Aikahan kului valtaisan nopeasti ja siitä kun ajettiin vielä Valkeakosken kautta, niin olihan sitä kyllä ainakin itse valtaisan väsynyt kun illalla pääsi kotiin.
 Kári ja DraumurTänään kävin aamulla ulkoilemassa meille uudella reitillä, latupohjaa menin kirkolle ja sitten pyörätietä takaisin. Latua siellä ei enää ole, joten kehtaa sinne mennä. Lenkki oli todella kiva ja senkin takia toivon ettei lumet heti sula, koska sinnekään ei oikein sulalla viitsi lähteä. Töissä päivä meni nopeasti ja sen jälkeen lähdettiin sitten vielä hangille, jotta Imirkin pääsi juoksemaan. Ja koska ilmeiseti huomennakin sää on kiva, niin toki töiden jälkeen kutsuu vielä hanget. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti