keskiviikko 16. syyskuuta 2015

52/5 rallya ja raunioita.

No niin kaikkea tässä taas on keretty tehdä. Lauantaina käytiin Riihimäellä agilityreeneissä ja sieltä suoraan sitten raunioille. Kári pääsi liitelemään ja ihan hyvin menikin. Imir pääsi raunioilla vähän haeskelemaan ihmisiä ja hienosti sen nenä vaan toimii. Rauniot oli varattu islantilaisille, paljoa ei ollut porukkaa, mutta varsin mukavaa oli hakuilu noinkin. Sen jälkeen käytiin vielä siellä olevilla esteillä. Kári suoritti ne oikein pätevästi ja Imirkin onnistui hienosti. Tikkaat tuotti monelle vähän ongelmia, mutta hienosti nää mun tajusi mennä rauhaksiin, jotta saa jaloille kunnon sijan. Hauskaa oli kaikin puolin. :)
 niin onnessaan se oli. <3

tikkaat
Sunnuntaina meillä oli Kárin kanssa rallykisat. Toinen kerta voittajassa ja tuomarina Anna Klingenberg. Rata oli ihan ok, kun sitä alussa katsoin. Toki siellä oli taas se peruutus, joten -10 tiedossa siis... Radalla fiilis oli ihan hyvä, jossain kolmanneksi vikalla kyltillä Kári alkoi vähän jätättää, mutta tuli kyllä loppuun asti ihan hyvin. Käytösruutu meni ongelmitta, mitä nyt itse meinasin välillä unohtaa hengittää. Tulos saatiin! 77p ja vieläpä 3. sijakin. Että aika hienostihan se meni, verraten ainakin edelliseen. :D Saatiin sunnuntaina vieraitakin, kun kummipoika, veljensä, äitinsä ja pikkusiskonsa tuli kyläilemään! Siinä vierähti oikein rattoisasti pari tuntia. Sitten vielä veli tuli käymään ja laittamaan aidan tuohon aukkoon terassilla, niin voi koiria pitää siinäkin.

Maanantaina oli sitten rallya Turussa, en kuollaksenikaan enää muista millainen rata siellä oli, mutta menin sen molempien koirien kanssa kerran. Imir oli.. noh Imir.. Ihan se meni, mutta silleen omalla tahdillaan ja mielellään. Kári meni ihan ok, vähän jossain käännöksissä oli jotain häikkää. Sitten veljen luo iltapalalle ja kotiin. Tiistaina sitten käytiin agilityssä, mentiin tällä kerta kävellen. Vähän mietin miten Kári jaksaa, mutta hyvinhän se meni, ehkä jopa paremmin kuin edeltävällä kerralla. Kävellään varmaan uudelleenkin, jos ei ihan hirveitä kaatosateita tule. Kuvia nyt muutama ekstra, kun raunio kuvat on Tripletanin ja rallyn kuva tuomarin ottama.

 sunnuntain vieraita
 koiruudet viime viikon torstainaEi kommentteja:

Lähetä kommentti