keskiviikko 4. marraskuuta 2015

52/12 Turkuilua

Jaha se olis taas sitten viikko vierähtänyt. Perjantai meni aikamoisessa sumussa, en kauheesti muista siitä mitään. :) Me käytiin ehkä hallilla vähän leikkimässä ja reenaamassa merkkiä ja peruutusta. Molemmat meni oikeestaan tosi hyvin. Tai no Imir ei juurikaan reenannut peruutusta, mutta merkkiä sekin. Sitten leikitin koiria vielä pihakentällä. Lauantaina mulla oli suunnitelmana että lähen aamulla silleen Turkuun että oon noin ysiltä siellä, no en ollu.. käytiin kyllä kuudelta pienellä lenkillä, mutta nukahdin sitten uudelleen ja heräsin puoli kymmenen. Siitä meni sitten vielä jonkin aikaa että pääsin Turkuun asti. Kävin siinä viemässä kamoja veljen luo ja sitten käytiin koiruuksien kanssa moikkaamassa isoäitiä, joka oli kyllä ihan pirtsakkana tällä erää. Siitä sitten pienen lenkin kautta kaverini luo, jossa meillä oli Alfred J. Kwak iltama, tai no eipä me sitä niin kauaa jaksettu katsoa, sitten jatkettiin juoruilulla ja pelaamisella. En ookaan ihan äsken Rappa-kalja pelannut, joten varsin hauskaahan se oli. Siitä sitten veljen luo yöks.

meidän maanantainen lenkkiseura

Sunnuntaina rauhaisa aamu ja sitten koirien kanssa nokka kohti Hannuniittua ja kummipoikaa. Menin heille lounaalle ja siinä samalla tuli koirille oikeen kiva lenkki kun käveltiin sinne ja takas. Heillekin kuului pääosin oikein hyvää ja kummipoikakin vaikutti oikein iloiselta. Koiria tietysti taas talutettiin ympäri asuntoa, kun se on tosi kiva leikki. :) Ulkona ei ihan uskalla antaa taluttaa, niin talutelkoot sitten sisällä. Maanantaina oli sitten taas suuntana Turku. Kävin taas ensin reenimässä vähän kamun koiralla hallilla ja siitä sitten taas Halisiin, jossa käytiin tällä kertaa se toinen lenkki. Muutaman kerran pysähdyttiin kuvaamaan koiria ja noin muuten matka sujui oikein mukavasti jutellessa. Koiratkin käyttäytyi kivasti. Sitten vielä rallyreeniin. Rata meni jotenkin näin: lähtö --> koira eteen, oikealta sivulle, istu --> houkutus --> askelsarja eteenpäin --> 180 oikealle --> istu, askel oikeaan, koira sivulle istu --> 270 oikealle --> istu, maahan, kierrä koira --> hyppy --> pujoittelu edestakas --> 270 vasempaan --> käännös oikeaan --> pyörähdys --> maali. Ensin meni Imir ja ihan ok meni, jotain ennakointia oli vähän liikkeissä, mutta pääosin hyvin. Kári sitten tokalla kierroksella ja sen kanssa oli taas kivaa, mutta ehkä ekaa kertaa ikinä se kävi haistelemassa houkutuksen lelua! Jösses... Noh ehkä se siitä.
 risti taivaan valaisemana.

 luuistujat
auringonlaskun upeus

Tiistaina sitten töiden jälkeen käveltiin agiin ja löysin uuden paljon kivamman reitinkin! Agit meni aika kivasti, paitsi että Kári jotenkin liukastui puomilla ja tipahti.. :P Onneksi ei käynyt kuinkaan ja innolla mentiin edelleen puomille. Vähän pelkäsin että se alkaa jännitellä puomia, mutta ei ainakaan tuolla kerralla, toivotaan ettei ensi kerrallakaan. Imir oli häkissä ihan idiootti... sieltä se huuteli meille vähän väliä. Ärsyttää kun se on taas aloittanut tekeen sellaista, kun oli jo häkissä hiljaa odottamassa kun tein Kárin kanssa juttuja.. huoh.. Noh eiköhän tässä kohta ala sateet ja mennään autolla, niin saa taas odotella autossa. Mutta kauheen kivaa olia agissa ja kun kotiin päästiin oli ihana mennä saunaan. Kárikin on alkanut käydä mun kanssa saunassa näiden agien jälkeen, tiedä sitten tuntuuko se senkin lihaksistolle hyvältä. Ilta oli rauhaisa, kun oli pikkasen väsyneitä koiria. Tänään on ollut sitten lepopäivä, vain peruslenkkeilyä. Tosin iltapäivä lenkillä nähtiin kyllä mukavasti lähes naapuria Merkkua, koirat oli oikein onnessaan tapaamisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti