keskiviikko 18. marraskuuta 2015

52/14 aksaa ja rallya ja aksaa

Niin viime viikolla olin tosiaan kipeänä, mutta onneksi perjantaina jo aika paljon helpotti ja pääsin töihinkin, siitä sitten Valkeakoskelle vielä ja siellä onneksi pystyikin ottamaan aika rennosti. Lauantain käytiin sitten kaverikoiria tapaamassa taasen, juttuahan taas riitti vaikka kuinka ja onneksi sääkin oli suosiollinen. Sunnuntaina meillä oli Kárin kanssa agikisat Tampereella. Mentiin kahdelle radalle. Ensimmäinen rata oli hyppäri ja tutustumisessa ajattelin että ei ihan kamala, mutta kaikkea voi sattua. Radalle lähdettiin hyvällä meiningillä ja kepit onnistui hyvin, sen jälkeen sitten tuli kohta jossa unohdin vähän ite että mitä mun pitikään tehdä ja näin ollen koiran tahti vähän hidastui, mutta hienosti tultiin radalta 0:lla ratavirheellä!! yliaikaa tuli kuitenkin 2,79s, joten puhdasta nollaa ei saatu. Olin kuitenkin ihan super tyytyväinen rataan. Toinen rata oli jo tutustumisessa sellainen että ei, tää ei oo meidän juttu. Enpä kuitenkaan uskonut että kämmitään rata jo esteellä kolme. :D Kári tuli siitä ohi ja kun yritin ohjaa takaisin niin paukauttikin toisen vieressä olevan hypyn. Noh oma vika tietty, kunnon ohjaukset olis pelastaneet tänkin, mutta noh, hylsyjä tulee. Muuten rata menikin ihan jees ja varsinkin esteeltä 7 alkaen sujui tosi kivasti. Ylipäätään tosi hyvä kisapäivä! Siitä sitten kotiin ja syömään ja sen jälkeen ajomatkalle Saloon.
 piti välillä vähän testiä mustavalkoisiakin. :)


Maanantaina otin koirat mukaan töihin ja mukavaahan niillä siellä on ja lapsillakin. Sen jälkeen suunnaksi Turku. Kävin vähän reenimässä kaverin parilla koiralla ja sitten lähdettiin lenkille Lausteelle. Lenkki oli vähän lyhyempi kuin muistin, mutta meni siinä nyt tunti. Sitten vein kaverin kotiin ja lähdin pikkuhiljaa kohti rallya. Kári oli koko päivän ollu hieman rasittava, joten päätin rallyillä vain Imirin kanssa, Kári saisi vain katsella. Rata oli ihan kiva, meni jotenkin tälleen: lähtö --> istu, seiso, istu --> houkutus --> istu, eteen, vasemmalta sivulle, istu --> pujoittelu edestakaisin --> istu, yhdessä askel oikeaan, istu --> jalkojen välistä puolen vaihto --> eteen, vasemman kautta oikealle --> valkovuokko --> käännös vasempaan --> 270 oikeaan --> juosten --> maali. En tiedä unohdinko nyt jotain välistä, mutta ainakin nuo siellä oli. Ekalla kiekalla Imir vetäs ekalla kyltillä taas heti istumisesta maaten, mutta sen jälkeen meni oikein hyvin, no tuo askel oikeaan on vähän vaikea, kun ei sillä ihan takapää toimi silleen. Toinen kierros oli parempi kuin eka, oten ei jäänyt mitään sanomista Imirin kanssa rallyilystä! Hienoa oli. Kári joutui nyt tyytyyn katsojan osaan. Siitä sitten veljelle ja kotiin.

Tiistaina töiden jälkeen oli agi. Ei menty kävellen kun on niin märkää ja sateista. Lämmittelin sitten koiria sielä ja tein ensin vähän Imirin kanssa juttuja, se sai sitten mennä autoon huutaan, kun alettiin reenaa Kárin kanssa. Olikin aika vaikee rata paikoitellen, ei oikeen omistaja taas osannut. Mutta kyllä se siitä sitten meni, kaikki kohdat lopulta. :D Kárihan teki tosi hyvää työtä, mä vaan olin vähän koko ajan jäljessä tai väärin päin. Pikkuvikoja.

 jotain hyppykuvia, tosin hallissa vähän heikkoja tuli. :P


Tänään lähettiin aamulla mettään, oli vielä pimeetä, joten otsalamppu päähän ja menoksi. En tajua miten onnistuin meneen väärälle polulle, kun käytännössä tuo on niin että sitä yhtä polkua suoraa ja sitten vasuriin niin tulet taas tielle ja ihan kiva lenkki tulee. Noh väärin menin jossain pimeässä metsässä ja tultiinkin sen väärälle puolelle! Noh ei siinä mitään, sieltä sitten harhailtiin pimeästä metsäsätä pikkuhiljaa takaisin lähtöpaikalle. En lähtenyt uudelleen kokeileen löydänkö oikeen polun vaan käveltiin sitten toista kautta takas. Kerrankos sitä tolleen suuntavaisto vähän pettää. :D Onneksi ei oo mikään super iso metsä, joten aina tulee oku tönö jostain vaikka vähän eksyisikin. Kuvat lauantailta ja sunnuntailta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti