keskiviikko 25. marraskuuta 2015

52/15 luminen viikonloppu :)

Perjantaina oli auton nokan suunta taas Valkeakoskelle. Ja perjantaita saikin viettää sellaisissa "tunnelmallisissa" oloissa, kun lunta tuli taivaan täydeltä (onneski vasta Kylmäkoskelta alkaen) ja illalla oli sitten sähkökatkoja jonkin verran. Onneksi ei kovin pitkiä, pisin taisi kestää sellasen 5-10minuuttia. Harmi vain että yksi niistä tuli kun katseltiin Hercule Poirottia!! Ei sen aikana saa tulla. :D onneksi ei kuitenkaan osunut lopun selostuksiin syyllisestä vaan oli jo aiemmin.

Lauantaina sitten lähdettiin Kárin kanssa kohti Lahtea. Siellä oli agikoulutusta issikoiden tyyliin. :) Montaa meitä ei ollut ja yksi jonka piti tulla oli tullut kipeäksi, mutta hyvässä seurassa on aina ihan huippua reenata ja tietysti juoruta! Káristakin löytyi ohjeilla ihan uutta vaihdetta ja vaikka se alkoi väsyä niin sai sen silti viriteltyä kunnon vauhtiin! Aika mieletöntä oli kyllä. Mutta onhan se tietty hyvä kun kouluttajana on joku joka rotuominaisuuksiakin tuntee. Ajokeli oli onneksi oikein kohtuullinen ja varsinkin takaisin Valkeakoskelle tultaessa oli kyllä niin kaunista että huh huh! Illasta menin vielä käymään ystävillä ja sieltä kun tulin vanhempieni luo niin keli ei enää ollut kovin kiva. :D Onneksi ajomatkakin oli varsin lyhyt.
 Lumi ja Tuike osallistuivat issikoista myös. :)

kotimatkalla oli aivan järjettömän kaunista!

Sunnuntaina oli sitten pakko ottaa koirat ja mennä vähän kuvaamaan niitä. Olin jo lauantaina katsonut kohdan missä oli aivan upea luminen pusikko/puita. Molemmat koirat oli käyneet hyvällä pitkällä lenkillä, joten hyvin malttoivat posettaa vaikka välillä ohi menikin ihmisiä. Kuvista ei tullu ihan niin hyviä kun toivon, koska oli hämärää.. Tai siis ei aurinkoa. Mutta ihan kivoja kumminkin. Siinä sitten vielä valoisalla vielä lähdin ajamaan kohti Saloa ja onneksi lumisuutta riitti aina Somerolle asti, joten pimeässä ei tarvinnut juurikaan ajella.
 puskan edessä posettajat <3
 sivukuvaa

Tiistaina mulla oli töissä pitkä päivä, kun meillä oli kokous vielä tuntien päälle, joten tuli agiin vähän kiirus. Aamulla sentään sain itseni ajoissa ylös ja tehtyä hyvän lenkin koirien kanssa, mutta oli mun silti niitä vähän sääli, kun tosi harvoin ne joutuu tollasta yli 9h päivää oleen. Agia ennen ehdin juuri ja juuri hieman reeniä Imiriä ja juoksuttaa sitä pallon perässä. Sitten se saikin mennä autoon ja odotella siellä, kun Kári meni ratoja. Imir kun on nykyään sellanen helkutin huutelia siellä häkissä, kun kukaan ei uskalla sitä komentaa kunnolla... (tarvisin jonkun issikoihin tottuneen sanoon sille pari valittua sanaa...) joten auto it is. Kári teki ihan huippuvauhdilla, mutta vähän sitten välillä yritti päästä helpolla ja esim ohittaa esteen tai mennä kepit silleen joka toisen välin. :D mutta meni meillä sitten aivan loistavastikin aina välillä! Olisi ehditty kolmaskin kierros, mutta koska sain Kárin tekeen niin huipulla vauhdilla, niin en halunnut ottaa kolmatta kierrosta, jos siltä sitten tippuisi vauhti. Oli kuitenkin jo selkeesti hieman väsynyt noista kahdesta kerrasta. Lisätään pituutta, kunhan Kári alkaa tottua tohon vauhtiin.

Tänään on keli sitten ollut niin perus marraskuinen että paljoo ei oo huvittanut ulkona olla. Sentään oon vaivautuntu noi ihan ok lenkeille viemään, niin jaksavat kuitenkin olla. Josko huomenna menisi hallille taas reenaan itekseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti