perjantai 24. elokuuta 2012

Kaiken maailman koulutuksia

On me jotain kai tehtykin taas, mutta oon ollu tosi laiska kirjoittamaan mitään. Imirin kanssa oon ollut laiska myönnettäköön, mutta onneksi se ei siitä miksikään mene. Ollaanhan me käyty jossain ja aina jotain tehdään, mutta hyvin vähän nyt. Pitäis varmaan vähän petrata kun ensi viikon sunnuntaina on kisat rallytokossa taas. Mutta mennään sellaisella maalaismeiningillä, että tulee mitä tulee ja menee miten menee. Ei paineita siis. Kári saa tulla mukaan tutustumaan menoon ja näkemään vähän enemmän elämää.

Kárin kanssa oltiin tiistaina ekaa kertaa arkitottis kurssilla ja sehän meni hienosti. Tuo on niin hieno kyllä. Se on jotenkin niin paljon vietikkäämpi kuin Imir oli ja valmiimpi noille nameille. Ihana ihana ihana pentu. Lähinnä tehtiin leikkimistä ja sitten vähän seuraamista, jota tuo tekee hienosti, mutta kuten kouluttaja sanoi, ei saa yrittää liian pitkiä vielä, jotta into pysyy. Tota oon nyt tehny aika paljonkin. Parin askeleen seuruita joka lenkki aina muutama silloin kun tuo on hihnassa.

Torstaina oli molemmilla koulutusta kun Imirin kanssa oltiin BH-kurssilla ensin ja sitten Kárin agi vielä illalla. Imirin koulutus alkoi hyvin, mutta oli liian pitkä. Ei sen vaan vietti ja jaksaminen riitä. Lopuksi mulla oli jo sellainen olo, että lopetetaan nyt jo ei tää jaksa, enkä mä halua yrittää kun jo tiedän että ei tuu innolla enää tekemään... Mutta no alku meni hyvin joten mikäs siinä. Eteen tulot oli hienoja ja paikkamakuu sujui ihan ok ja yksin jääminen hihnassa on parantunut niin paljon! Kestää jo tosi pitkiäkin aikoja ja piiloja. Mutta sitten tuo seuruu... Ei vaan innostu, ruoho on parempaa ja sitä on kiva haistella, mitä nyt jostain broiskun sydämistä kun nurtsissa on hajuja... JA kun jo vähän väsytti. Etsaamalla sai vähän paremmaksi, mutta siihen meni loppukin energia tuosta hauvasta ja loppu oli mun mielestä meille vaan liikaa. Olis pitänyt lähteä kälppimään, mutta en jotenkin kehdannut... No se oli nyt viimeinen kerta tuota ja katsellaan sitten syksyllä mitä tehdään  tuon kanssa rallyn lisäksi.

Kárin agi sitten taas oli kyllä ihan ilotulitusta koko aika!! Oli putkea, oli pussia, oli rengasta ja tietty normi esteitä. Pussi oli jännä tasan 2 sekuntia ja sen jälkeen ihana ja putki oli niin ihana että sinne mentiin jo ennen kuin sain edes nameja kulhoon. :) Rengas oli kanssa kiva koska siinä sai nopeella sykkeellä namia koko ajan. Normi esteitä tuo ei taida oikein vielä arvostaa, kun ovat niin matalia. Kävelee niistä yli sen näköisenä että et oo tosissas, miksi hyppäisin??? Mutta kyllä hyppääminen tulee kun jutut nousee ja nopeus kasvaa. Kuljettamista tehtiin myös ja se meni hienosti ja sitten harjoiteltiin omisajan valssia. Se meni musta ihmeen hyvin vaikka en oo tehnyt pitkään aikaan. Sitten katselin että pentu alkaa väsyä, joten ei kun seinään jäämis reeniä. Ja se meni niiiiin hyvin! Hiljaa joka kerta ja sain kävellä melkoisesti ja jopa purkaa esteitä ja kaikkea ja toinen vain oli. HIENO PENTU!!!

Tänään olin sitten luvannut mennä tallille töiden jälkeen, joka tietenkin tarkoitti, että koirat tulee mukaan. Vähän mietin voinko edes talutella Ikeä, kun on noi molemmat pelissä ja vielä sellaiseen aikaan että siellä on muitakin. No hyvin meni kaikki. Ensin vähän putsailtiin tarhaa ja sitten Ike mukaan ja metsätielle ja pentu irti. Matka tielle (noin 50m.) oli vähän jännää kun koirat oli molemmat remmissä ja sit Ike, mutta kun pääsi päästään pennun irti niin kaikki oli kuten aina. Ike ja Imir kulki kuten aina kulkevat ja pentu tuli siinä vieressä tai vähän edellä. Hyvin meni siis, voimme mennä uudelleen. :) Talleilu on pienestä vielä melko väsyttävää, joten ihan rauhallista iltaa oon tässä saanut viettää ja hyvä niin. Huomennakin on työpäivä, mutta sen jälkeen varmaan vaan puistoillaan kun omistaja alkaa olla vähän väsy. Lepopäivää kaipailen.. Haukotus!

Kuvissa vanha kuva Imiristä ja Ikestä ja sitten ihan vaan tuota Imirin ihanaa tassutusta! (Uusia kuvia toivottavasti pian, kunhan saan kameran jostain..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti