tiistai 12. helmikuuta 2013

Kaikenlaista pyörintää

Ollaan käyty pellolla juoksuttamassa noita ja jäällä ja äiti kävi mettässäkin sunnuntai aamuna ettei olis muita liikkeellä. Hyvin on menny suurinpiirtein. Ja Kári tietty on irti aina kun vaan on rauhallinen paikka. Ja onneksi mun äidillä ja isällä on nyt sitten aidattu takapiha niin saavat sielläkin viettää aikaa välillä. Kári vähän enemmän kuin Imir, kun se osaa siellä olla hiljaa. Töissä en oo tällä viikolla ollu lainkaan, mutta toivottavasti ensi kuussa olisi sitten enemmän, nyt kun vielä tulee Hespaltakin jotain ja maaliskuussakin sitten lopputili, mutta huhtikuussa voi olla vähän tiukkaa, jos ei ole töitä ollut. Mutta eiköhän niitä tästä tule, kun jaksaa kiertää ja hakea. Toijalaan ajattelin tässä hakea luokanopettajan sijaisuutta loppukevääksi. Heti huomenna teen sen hakemuksen. Olishan se kiva jos olis koko loppukevääksi töitä ja jos hyvin käy sais vielä kesätöitäkin. Sitten oliskin vaan syksy auki. :D
                                                                    hiihtoreissu <3
                                                                        posettajat
                                                            SE puri MUA häntään..
Koirat on ollu nätisti. Viikonloppuna ne oli äitillä ja isillä, kun mä olin partioimassa ja vierailemassa kavereilla. Ja kohta mennään taas sinne käymään, että emäntä pääsee saunaan. Käytiin tänään ystävän kanssa lenkillä tuolla järven jäällä ja Imir oli liinassa ja Kári irti ja voi hyvää päivää mitä älämölöä ne piti.. :) No onneksi tähän maailmaan ääntä mahtuu ja mitäs siellä jäällä se ketään kai haittaa. Hauskaa oli. Imir on ihan loppu ja toi ihme elohiirikin veteli pari tuntia sikeitä, nyt se jo tossa odottelee kovin, että mentäis jo, kun lupailin että kohta mennään ulos. "Ulos" on sana jota ei saisi käyttää lainkaan, koska nuo hyvin tietää mitä se tarkoittaa ja näin ollen alkavat odottaa ovella, että mennään sitten jo. Samaten sanat "lenkille" ja "kävelylle" aiheuttavat saman reaktion. Imir osaa monia muitankin sano, joita vahingossa joskus käyttää ja sitten tuo on joko ikkunassa odottamassa että joku tulee tai ovella odottamassa että mennään jo. Imir on myös valtavan mustasukkainen hiihtovaljaistaan. Oikein suuttuu kun ne laitetaan Kárille päälle, ei ole sopivaa sellainen kuulemma. Ajatuksissa onkin ostaa Kárille omat, jotta ei herra hienohelman tartte jakaa omiaan.
                                                                      hankikoira
                                                   ei haittaa vaikka hieman upottaakin
                                                                    yhteislaulu
Kárille oon alkanut opettaa koskettamista, koska lupaili meille agissa, että voitaisiin aloittaa kontaktien harjoittelu. alkuun oli aika nihkeää... ei meinannut millään koskea alustaa. Nyt on jo jotenkin hiffannut, että tätä kun koskee niin namia tulee, mutta ihan alussa ollaan vielä. Luotan siihen että sekin tästä lähtee meneen paremmin kohta. Imirin meinasin ilmoittaa yhteen rallykisaan, mutta tajusin että on islispäivä Iitissä sillion, joten eipä mennäkään. Ehkä huhtikuussa on vielä hallikisoja? Tai Tampereelle sitten aidatulle kentälle jos ei muuta.
                                                           jahtaus on ihan parasta
Kämppä alkaa pikkuhiljaa olla ok kunnossa. Keittiö on jo laitettu, nyt pitäis noi hyllyt vielä järkätä ja noi viimeiset kaksi laatikkoa tyhjentää jonnekin. En kyllä yhtään tiedä minne tuon toisen tyhjennän, mutta kyllähän kai sopu sijaa antaa ja silleen, joten löytänen niillekin jonkun paikan. Silti toivon koko ajan, että tässä ei tarttis kauheen kauaa olla. Mä niin haluun sen pienen takapihan ja muuttaa rivariin. En tykkää tällaisesta kerrostalo elämästä. Vaikka on tässä se hyvä puoli, että tässä kämpässä en oo koko aikaa ihana jäässä. :D Koirilla saattaa jopa välillä olla täällä vähän liian lämmin vaikka mun patteri on tosi pienellä. Pieniä iloja.
                                                    oli vähän lunta niin oli hankala posettaa :D
                                                                Kárin passikuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti