sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannus on vietetty. :)

No niin siis viime perjantaina mä siirryin sitten mun elukoiden kera porukoiden asuntoon viettään juhannusta.
Vähän enemmän tilaa ja vähän viileempi kämppä. Äiti ja isä lähti yhdeksi yöksi mun kummien mökille, joten ihan sain koko kämpän itselle. Käytiin sitten iltapäivästä koirien kanssa hallilla vähän reenailemassa. Imir oli oikein taitava tällä erää rallyilyssä. Tehtiin kaksi rataa vain, koska oli tosi lämmin ja tuntui että kolmannen tekeminen olis ollut sitten jo liikaa. Teki ihan iloisesti nuo radat ollakseen Imir. :D Sen jälkeen otin Kárin kanssa agia. Meni oikein mallikkaasti, joskin kuumuus hieman verotti kyllä Káriakin. Keppejä tehtiin sitten yksittäisreeninä, että sais sen käden rauhoittumaan ja Kárin meneen enemmän itse. Sujui ihan kivasti kyllä. Viimeiseksi otin vielä hieman paikkamakuu reeniä. Vähän on kuitenkin tässä ajatuksena syksyllä lähteä myös toko kursseille, josko sitä sieltäkin hakisi Kárille jotain tulosta. Ja jos tuo rupee siellä ihan hyvin toimimaan niin miksei joskus vois sitten laittaa tavoitteeksi jotain BH:takin, mutta vasta kun näkee miten se siellä sitten alkaa toimia. (Eli miten tarkka ohjaaja jaksaa olla..)
 rakkaus

 om nom nom
pihavahti

Perjantai illan vietinkin sitten tallilla. Taluttelin ja ratsastin. Oli oikein mukava ilta vaikka paarmat kyllä jo hieman kiusaa... Talleilun jälkeen päätin lähteä koirien kanssa uimaan. Imir fleksiin ja ei kun menoksi. Uitiin sellainen rinkula, joka muuten meni ihan kivasti, mutta Kári meinas uida mun päälle. Sitten tietenkin piti kokkailla hyvää ruokaa, joka tällä erää oli sitten tortilloja, eli siis todella perinteistä juhannusruokaa. ;) Juhannuksen kunniaksi myös saunaan. Oikein mukava ja rauhallinen ilta siis.

Aamulla koiratkin nukkui puoli seitsemään ja olin ihan hämmentynyt kun heräsin itse ilman herätystä karvanaamoilta ja vieläpä noin "myöhään". Siitä sitten lähdettiin aamulenkille, joka olikin oikein rentouttava, eipä paljon ollut muita liikkeellä. Lenkkeilyn jälkeen lähdin taas tallille poikkeamaan. Taluttelin, syöttelin ja pesaisin tuon hepan hännänkin vielä siinä. Sää onneksi suosi ei ollut liian kuuma, mutta just tuolloin ei satanutkaan. Kotiin päästyä olin poikien kanssa pihalla noin tunnin. Annoin niille sellaiset isot luut, joita sitten järsivät siinä rauhaksiin. Tai no Kári järsi melkein tunnin, Imir jaksoi vain noin puoli tuntia ja sit olis ollut paljon kivampi vahtia pihaa tai yrittää varastaa se Kárin luu.
se parempi luu

Päivällä äiti ja isi tuli kotiin ja syötiin uusia perunoita ja possua. namnam. Iltapäivällä kutsui taas talli. Tällä erää mulla olikin kaksi ratsastettavaa ja tuo taluteltava versio. Raakel oli ihan stressissä kun oli niin paljon paarmoja. Ratsastus oli.. noo melko mielenkiintoista. Raakelhan on siis melko iso ja kun iso hevonen laukassa potkii paarmoja pois mahanalta niin se tuntuu.. noo aika isolta! :D Mutta saatiin mentyä kunnialla loppuun asti. Toinen ratsastettava oli mulle uusi tuttavuus ja aika menikin sitten tutustuessa, että mites tää toimiikaan. Heppa on eestinhevonen ja Repeksi kutsutaan. ihan mukava, joskin melkoisen hidas. Kyllä se loppuakohti alkoi kulkeakin, mutta selkeästi oli vähän sellaista kukas sä ootkaan meininkiä havaittavissa.
 muutamia palkintokuvia vielä.


Sunnuntaina mä menin vielä aamulla tallille. Nyt vietin hyvin aikaa tuon taluteltavan potilaan kanssa. Paijalin ja syöttelin Retua melko kauankin, kun äiti kerran sanoi ettei ole kiire. Sen jälkeen ratsastin vielä Repen. Nyt meni jo paljon paremmin, varsinkin käynti ja ravi alkoi kulkea. Toki otin ihan erilaisen lähestymistavankin nyt. Alkuun paljon laukkaa ja kunnolla eteen, että alkaa moottori jyllään ees vähän. Ja alkoihan se, heppa meni oikein nätisti. No vasen laukka jäi vielä kesken, ei oikein jaksanut pyörittää sitä, mutta kyllä sekin siitä vielä lähtee! Talleilun jälkeen lähin sitten Kárin kanssa uimaan, pyörällä. Ekaa kertaa ikinä koiran kanssa pyörällä! Meni yllättävän hyvin. Kári ei ollenkaan yrittänyt tulla pyörän eteen. Pientä nyintää oli remmin kanssa, kun eihän se heti tajunnu että nyt ei voi pysähdellä, eikä myöskään mennä ihan hulluna. Uitiin muutama ihan hyvän mittainen rundi ja sitten vielä polkien kotiin. Söin siinä vielä ja vähän pelattiin, ennen kuin siirryin taas yksiöni turviin tänne toiselle puolelle kylää.
 Sairaslomalainen Retu
aurinkokin helli.
Tässä muuten vielä 16.6 sunnuntain mun rallyradat. Kárin on ihan hyvä ja Imirinkin, sitten lopulta. :D

http://www.youtube.com/watch?v=C6kJhbt78d4&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=KZjfUC8YUcg&feature=youtu.be


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti