tiistai 4. kesäkuuta 2013

"Kesäloma"

Joo mulla on nyt "kesäloma" eli olen työttömänä kesän. Yllättäen opettajan työtä ei ole tarjolla näin kesäisin ja mikään ei olis saanut mua enää takaisin muihin töihin, paitsi jos multa joskus loppuu ihan täysin rahat. Toivon että niin ei tapahdu. En jaksais enää tehä sellaista, mitä oikeasti en halua ja mikä ei edes vastaa koulutusta. Saati että jaksaisin taas ruveta vuorotyöhön. :D liian rankkaa tällaiselle aamuihmiselle. Viikonloppu meni rauhallisesti. Koirat punkkiainetettiin lauantaina ja jätin sitten Imirin äidille hoitoon, jotta eivät pureksi toisiaan. Tai siis lähinnä Kári syö Imirin niskaa. :)
laiturikoira

Sunnuntaina kävin ystävän kanssa heti aamusta Kárin kanssa lenkillä tuolla purtsin vitosella. Kári sai sitten juoksennella irti kun siellä ei sinällään oo mitään uimapaikkoja mihin pääsis myrkyttään kaloja. Lenkki oli oikein mukava ja heidän talossa on ihana ilmalämpöpumppu, joka pitää lämmön alhaisena. Kári oli lenkin jälkeen oikein rauhallinen ja mekin siinä ruuan päälle otettiin pienet torkut. Illaksi menin sitten Kárin kanssa kotiin. Maanantai aamuna kävelin sitten Kárin kanssa Sointulaan ja johan olivat taas pojat onnessaan, kun eivät olleet piiiitkään aikaan nähneet. Pitkään ei siinä kyllä oltu, kun lähdettiin Imirin kanssa kohti Tervakoskea ja hierontaa. Imir nautti silminnähden hieronnasta ja sitten käytiin vähän lenkillä ja juteltiin kovasti paljon islantilaisista ja hierojalle tulevasta uudesta pennusta! Hän hakee sen ihan islannista. Voisiko olla hienompaa kuin islantilainen islannista. Mullekin tulee vielä joskus sellainen. :D
 Kári kävelee vetten päällä

Sorsavahti Imir
Tänään mun piti olla päivä ihan kotona, mutta onneksi muistin sentään että mulla oli aika työkkäriin. Ei kun poikien kanssa aamulenkki taas Sointulaan, niin ei tarvinnu niiden jäädä yksin. :D Musta on tullu ihan lepsu tälleen kun äiti on eläkeviikolla. Kävin työkkärissä ja täti oli oikein mukava ja kannustava ja nyt vaan sitten kelalle täyttään lappua ja odottaan rahoja joskus heinäkuussa tulevaksi.. Kävin sitten kastamassa myös talviturkin! Järven veri oli oikein ihanan lämmintä mutta virkistävää. Imirkin tuli uimaan kun kerran menin sen kanssa. Ja Kári ui oikein pitkän rinksan mun ympäri. Ihanaa oli jos ei ota lukuun siitepölyä jota rantavedessä oli melkoisesti. Iltapäivällä kävin vielä tallilla vähän ratsastamassa ihanaa Raakelia ja harjailemassa toipilas Retua. Kivaa oli ja onneksi ei juuri silloin ukkostanut. Nyt sitten odottelen koska pojat rupee kitiseen iltalenkille. Ai niin! Sain tuulettimenkin tänne kämpään ja nyt on oikein mukava olo täällä, kun ilma vähän kiertää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti