maanantai 7. marraskuuta 2011

syysloma

Jahas taas on aika okein lentänyt vaan ohi. Viime keskiviikkona mulla oli vaihteeksi taas koko päivä aikaa kotona, kun vasta illalla olin menossa. No siinäpä oli sitten sitä aikaa lähteä tyhjään puistoon reenaamaan. Ja nyt kaikki sujui taas hienosti. Aikamoinen vekkuli tuo kyllä on, kun tiistaina juuri ei ollut korvia lain ja nyt olikin sitten niin super hyvä että. Totteli mua kuin ajatus. Ehkä mulla oli ittellä jotenkin parempi fiilis hommaan tai jotain, mutta ei voi kun ihmetellä tällaista vuorokauden sisään tapahtunutta muutosta. No hyvillä mielin sitten lähdin itse illalla, kun tiesin että koiralle on ainakin annettu kunnon aivojumpat. Niin ja tulihan sille tänne sitten myöhemmin hoitajakin, kun tosiaan mulla oli työpaikan pikkujoulut ja oon aina ollu todella haluton jättään tuota öiksi yksin, ettei vaan vahingossakaan häiritä muiden yörauhaa, edes yhdellä haukulla.

Torstaina meillä piti olla hakureenit, mutta valitettavasti vetäjä oli kipeänä, joten ei sitten menty. Sen sijaan lähdin kaverin ja hänen kessun kanssa lenkille. Lenkki oli oikein hauska ja kotiin tullessa pysähdyttiin vielä tuohon koirapuistoon, kun siellä oli tuttuja koiria ja jopa vielä Imirin ehkä suurin suosikki ikinä Henni tolleri. :) Kauheesti ei torstaina muuta tehtykään, kun aamulla vielä luulin, että reenit kutsuu ja sit ei päästykään... Ja harmittaa hirveesti kun tiedän jo nyt että omista menoista johtuen ei päästä ensi kerrallakaan ja sitten onkin tullut jo ihan hirmuisen pitkä väli tuohon reeniin kun sitä on muutenkin vain joka toinen viikko. pöh..

Perjantai meni sitten aika rauhassa, mitä nyt Imir söi jo itseasiassa torstaina aloittamaansa hirven kinttua tuolla pihalla. Ja toki ihan peruslenkkeilyä ja pientä harjoittelua. Äiti ja isä oli taas tulossa turkuun ja itse olin menossa yövuoroihin töihin, joten ä ja i veivät sitten illalla Imirin mukanaan Valkeakoskelle. Meidän äiti on nykyään osa-aika eläkkeellä ja tekee siis töitä vain joka toinen viikko ja näin ollen äiti lähinnä vain ilmoitti että Imir varmaan jää meille koko viikoksi, koska kuitenkin menen itse Valkeakoskelle nyt viikonloppuna, onhan siellä Lempäälässä ne rallytoko harjoittelut ja sunnuntaina isänpäivä. Eli sinne se koira siis omittiin koko viikoksi kylään. Imirillä on siis nyt syysloma, ainakin musta. :S Hirveä ikävä jo on..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti