lauantai 7. huhtikuuta 2012

Mitä tekisinkään jos rahaa tulisi ovista ja ikkunoista!

Tällaista haastetta täälä bloggaajien keskuudessa pyörii: Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa/asiaa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa! Ja näin ollen päätin itsekin tähän osallistua. :)

1. Ostaisin talon, unelmien talon, jossa voisi sitten koirien (monikossa, näitä voisi sitten olla monta!) kanssa olla hauskaa ja aidattua pihaa olisi vaikka kuinka ja sen takana tietenkin metsää, jotta naapurit ei häiriintyisi. Ja sisälläkin kaikki mitä toivoa saattaa, sisältäen kunnon kameran. (Sehän on siis osa talovarustelua tietenkin.) :)

2. Ostaisin talooni koko elämän mittaisen remontti-, piha-, lumi-, kukkapenkki-, puu- ja kaikki muut huollot.

3. Matkustaisin jonnekin. Ainakin vielä islantiin ja uudelleen Japaniin. Iso-Britannia kiinnostaa edelleen myös. (Ja näistähän voisi loogisesti aina tuoda mukana koiria tms)

4. Maksaisin sukulaisten ja kavereiden lainat pois. Olisi kivaa niilläkin sitten.

5. Ostaisin islanninhevosia muutaman ja niiden mukana paikan jossa pitää niitä, jonka sisältöön kuuluisi myös arkiaskareista huolehtiva hevosenhoitaja. Että voisin sitten itse vain nautiskella issikkaratsastuksen ihanuuksista!

No näillä luulisi ainakin elävän rahallisesti huoletonta elämää. Ja antaishan tuollainen rahamäärä paljon aikaa tehdä niitä juttuja mitä haluaa, kun ei tarttisi töistäkään sitten niin ressata. Voisi tehdä vain sijaisuuksia silloin kuin itselle sopii ja jossain on tarvetta. :)

1 kommentti:

  1. Toi huoltopalvelu oli fiksu idea! :D Eihän kukaan jaksa sitä kauheaa pihaa ja isoa taloa pitää kunnossa ja siistinä. ;)

    VastaaPoista