sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Nyt nopeasti kuukausi eteenpäin!!

Jep jep, aika kulkee aika nopeesti, mutta sais kulkea nopeamminkin. :) Palataan kuitenkin ajassa taaksepäin ja analysoidaan vähän meidän tiistain rally-toko reeniä. Imir oli hyvä, mutta en oikein tiedä miksi se tuntuu väsyvän tuolla kovin nopsaan. Eka kierros oli tosi hyvä, sitten kokeiltiin vähän sitä lelupalkkaus systeemiä, eli tein vain pari juttua ja sitten lelu! Se meni ihan jees, mutta ei niin hyvin kuin ajattelin että vois mennä ja mitä tiedän että joskus on ulkona mennyt. Sitten vielä kerran otettiin koko kierros, mutta aika nuivana tuo kulki. Teki kyllä, mutta ei mitenkään innolla, kuten ekalla kierroksella. Sitten vähän juteltiin ja tehtiin takapää reeniä. Tai yritettiin tehdä, mutta Imir oli ihan pihalla ja väsynyt joten ei siitä oikein mitään tullut. Kouluttajakin sanoi, että ei kannata, kun koira on noin väsynyt. No reenin jälkeen ajeltiin Valkeakoskelle, koska olin luvannut pitkästä aikaa vähän partioida. Toisin sanoen pidin yhden vanhempien, lukioikäisten, kokouksen. Oli kyllä hauskaa! Kokattiin kahta eri keittoa ja sitten syötiin ja juteltiin ja oli kyllä niin kivaa pitkästä aikaa. Äiti ja isä teki tällä välillä kevyen parin tunnin lenkin Imirin kanssa, jotta eivät olleet tiellä. :D Keskiviikkona käytiin kaverilla ja opettelin käyttämään taas kerran uutta kameraa. Meinaan ottaa sen lainaan, kun meen islantiin tuossa kuukauden päästä. Käytiin lenkillä ja otettiin kuvia ja täytyy kyllä sanoa, että on todella hyvän oloinen kamera. Kerron sitten miten se selvisi hevosista, maisemista ja mahdollisista valaista. Hevosen kuvaaminen varsinkin on hankalaa.. Eivät pysy aloillaan ja ei niitä voi edes laittaa istumaan... Mutta kyllä niistäkin sentään hyviä kuvia saa ja toivottavasti tuolla oikein tosi hyviä. Sitten ajeltiinkin takaisin Turkuun, kun mun piti mennä seminaariin vielä kerran opponoimaan. Nyt on sitten käytännössä kaikki gradua varten tehty paitsi aivan viimeinen viimeistely, jonka toivottavasti saan tekoon parin viikon päästä, kun saan ohjaajalta viimeiset kommentit. Olen hiukan hämmentynyt, että mun aikataulu oikeasti piti. Varsinkin kun näillähän ei ohjaajien puolesta ole mitään varsinaista aikataulua vaan se oli vain mun päässä. Toisaalta islannin matkakin on sinällään ostettu palkinnoksi siitä että gradu on valmis ja sitten on tietty se tuleva uusi perheenjäsenkin.
Mutta takaisin oikeaan aikaan. Torstaina me tehtiin.. ööö.. Satoi vissiin vettä koko aamun. Eli mitäs mä teinkään? Niin joo kävin kuitenkin piitkällä lenkillä ihan keskustaan asti ja takaisin ja vähän pyörittiin sielä ihmisvilinässä taas muistutukseksi koiralle miten siellä kuuluikaan käyttäytyä. Hyvin se sujui, ei ollut ongelmaa. Sitten kävin tallilla iltapäivällä maastoilemassa yhden hepan ja sitten toisella tallilla ratsastamassa oikein kunnolla. Sitten illalla käytiin mun serkun luona kääntymässä. Se oli oikolukenut mun gradun, joten hain sen pois, jotta sain loput korjaukset tehtyä. Imir ei oikein tuntunut suvaitsevan että entiset konttarit yrittivät nousta seisomaan. Alkoi aina vinkua ja yritti tökkiä niitä takaisin nelinkontin. Ei vissiin usko että ne pysyy oikeesti pystyssä eikä siis halua että ne kaatuu. Tai mistä mä tiedän mitä se ajattelee, ei kuitenkaan halunnut että ne seisoo. :D Perjantaina käytiin sitten mun isoäidillä lounaalla tuossa Hämeenkadulla niin tuli sitten taas vähän kaupunkireeniä. Sitten kävin taas talleilemassa ja sitten mentiin hirveätä laukkaa kohti rautatie asemaa, kun meinas tulla vähän kiire junaan. Mentiin kävellen ja en ollut ajatellut että se on noin pitkä ja kestää noin kauan. No junassa oltiin viis minuuttia ennen sen lähtöä, joten ihan hyvinhän meillä oli aikaa... Koskiin mentiin taas. Nyt sen takia, että Imir meni sinne vappua pakoon, tai siis mun vapun hulluja työvuoroja. Perjantai ilta meni ihan rauhassa ja lauantaina kävin vielä kaverin ja sen dalmiksen kanssa lenkillä. En oikein tiedä miksi se kaverin dalmis on alkanut sellaiseksi että heti alussa pitää oikein kunnolla murahtaa.. Sitten kun oltiin kävelty vähän niin oliskin sitten halunnut olla Imirin kaveria ja leikkiä.. Imirin mielestä se oli seko ja siihen yritettiin kiinnittää mahdollisimman vähän huomiota ja väistää jos yritti tulla lähelle. Ja kun silloin joskus tulivat niin hyvin juttuun... Noh uroksiahan ne on molemmat joten siitä johtunee. Tosin kuulemma tuo kaverin kyllä ärisee myös nartuille paitsi yhdelle. Että vähän kumma kyllä. Mutta pääasiassa oli hyvä lenkki ja päästiin vaihtaan kuulumisia ja ilmakin oli oikein kiva. Sitten mun pitikin jo lähteä takaisin kohti Turku, jotta ehdin töihin. Menin sinne siis puoli kuudeksi ja aamulla sitten lähdettiin kuudelta kotiin, että kevyt tuollainen 11,5 tuntia olin sitten töissä...

Tänään sunnutaina nukuin sitten vain yhteentoista, koska ulkona alkoi joku hirveä koirakonsertti, joka kesti yli tunnin! Eipä siinä mitään, nousin ylös ja menin nettiin ja katsoin että kappas, Turun eläinsuojeluyhdistyksen tiloissa oli avoimet ovet. Päätin sitten lähteä siellä käymään kun ilmakin oli upea. Niin oli päättänyt myös noin miljoona muuta ihmistä ja tungosta kyllä oli, mutta kaikki olivat hyvällä tuulella ja sopuhan antaa sijaa. Näin siilin, joutsenen, pöllö, kanin, paljon koiria ja kissoja. Ja tietenkin sielä oli juuri sellainen kissa, jonka ottaisin jos ikinä ottaisin kissan! Siis aivan mun kissaunelma. Sosiaalinen, harmaa, maailman suloisin ja mitä kaikkea. Onneksi mulla on koira, niin ei tarvitse huomenna mennä hakemaan kissaa. :) Ehkä mulla joskus on kodissa tilaa myös kissalle ja sitten vaan etsin jonkun samanlaisen. Nukuin sitten pienet päikkärit ja eikun takas töihin. Oli melkoisen vilkas ilta ja olin kyllä ihan kypsä asiakkaisiin jo parin tunnin jälkeen. onneksi nää sunnuntai vuorot on hiljaisia, mutta kyllä meillä aika myöhään meni, kun asiakkaita riitti ihan loppuun asti.

Sitten tulin kotiin ja mulla oli mailiin tullut nyt sitten varmistus mikä pentu mulle tulee! Ilta onkin sitten mennyt kuolatessa niitä muutamaa kuvaa, jotka kasvattajalla siitä on. Marsultahan se vielä näyttää mutta hyvä siitä tulee! Hakureissu ajoittuu juuri juhannuksen eteen, jotta mulla on sitten aikaa kotiuttaa pentua juhannus, kun työpaikkakin on kiinni. Perheeni kasvaa! Katsotaan nyt millainen eloisa myrsky sieltä tulee. ;) Nyt pitäis sitten mennä nukkuun ,jotta huominen 11 tunnin vuoro olis edes jotenkin jaksettavissa ja sitten vielä vappupäivänä neljäksi ja puoleksi tunniksi ja sitten junaan, jotta saa Imirin takaisin kotiin. Huh mikä viikko! Kuvassa Imir ihan vauvana, kun se tuli kotiin. Ihan näin pentukuumeilun vuoksi.

2 kommenttia:

  1. En tiedä, miksi tuli tälleen yhteen pötköön, mutta en saa muokattua poiskaan.. Kökkö..

    VastaaPoista