torstai 5. heinäkuuta 2012

Vierailuja

Mulla oli mitä hirvein viikonloppu töissä... En halua muistella sitä, mutta se kertoo varmaan paljon, että yksi meidän vakkariärsytyspaskapulsu kävi väkivaltaiseksi. Ja sitten päälle vielä markkinoiden ja maratonin tuoma kiire, niin näin lähinnä punaista koko viikonlopun töissä. Sunnuntaina kun pääsin töistä lähdin sitten mökille. Vähän rentoutumaan ja pääsemään irti tuosta viikonlopun shaissesta. Mökillä oli oikein mukavaa, kuten yleensä, varsinkin jos on äiti passaamassa. :) Sovittiin sitten äidin kanssa, että pentu jää heille, kun molemmat oltiin maanantaina menossa Valkeakoskelle. Sain sitten vähän laatuaikaa Imirin kanssa ja mun mielestä Kárille tekee hyvää oppia, ettei me olla aina Imirin kanssa siinä lähellä.



Maanantaina olin sitten jostain syystä (kun hyvä työntekijä kaveri pyysi) niin luvannut mennä töihin. Se vuoro tosin oli vain neljä ja puoli tuntia, joten se oli ihan ok. Ja kun maanantai oli aika normaali, niin oli ihan mukavaa olla normaalissa työvuorossa. Ei mikään hirmu kiire, eikä mitään kauheeta hässäkkää. Eikä tietenkään mitään vastuuta, kun kerran oli kassavuoro. ;) Aamulla käytiin sit Imirin kanssa pitkällä lenkillä ja oikein reippaalla, kun pennun kanssa mennään rauhallisemmin ja ei ihan noin pitkiä voi mennä, vaikka kannankin pientä osan matkaa. Töiden jälkeen mentiin sitten reenailemaan tokoa ja rallya. Tarkoitus oli mennä sille ihanalle nurtsikentälle tohon lähelle, mutta sen oli vallannut jotkut helkutin piknik-ihmiset... No koirapuistossa ei ollut ketään, joten menin sinne. Pääasiassa kaikki sujui hienosti ja Imir oli ihan tosi innokas, jaksoi jopa seurata melko hyvin, tai no tosi hyvin ollakseen Imir. Testasin myös sitä pysyykö maassa, jos menen sen 30 askeleen päähän. Pysyi kyllä ja oli kovin ylpeä. Tosin en ollut selin koiraan ja lähinnä vain menin sen 30 askelta ja takas, mutta siitähän se lähtee eikös? Mutta kyllä tuo vaan oli hieno! Toivoin kovin että olisi torstaina alkavalla BH-kurssilla samanmoinen. Kuuden maissa lähdettiin sitten ajamaan kohti Valkeakoskea. Mun kaveri tuli samalla kyydillä, joten mun ei onneksi tarvinnut ajaa. Piti nukkua, mutta jutellessahan se matka meni.




Tiistaina menin sitten lähes koko päiväksi kaverin luo koirien kanssa. He kun noita välillä kanssa vahtivat, jos mulla on jotain ja mun vanhemmat ei voi ottaa. Piti siis mennä pentu esittelemään ja taisipa antaa aika hyvän kuvan itsestään tuo pikkuinen. Ja Imirkin pääsi lenkille kaverin äidin kanssa, joten sekin oli oikein tyytyväinen, ihme keski-ikäisten ihannoija. Jaa niin ja aamulla oltiin äidin kanssa käyty läheisellä rannalla ja äiti ja Imir meni uimaan ja niin se vain sitten teki pikkupulahduksen tuo pienikin! Tiistai iltana menin sitten vielä katsomaan Valkeakoskella ollutta mätsäriä. Olin aiemmin ajatellut, että vien Imirin sinne, mutta unohdin sen rokotustodistuksen kotiin, joten en voinut mennä. Mun kaveri oli siellä koirineen ja äidin hyvä ystävä myös corgeineen. Olihan se kiva olla ihan vain katsojan osassa välillä. Äidin kaveri oli corginsa kanssa sinisten nelonen (pienten) ja kaveri australianterrierinsä kanssa punaisten kakkonen, joten ihan hyvin niillä meni. ei oo enää kauaa niin voi Kárinkin viedä mätsäilemään. :) Kunhan niitä mätsejä vaan olis....




Keskiviikkona kävin vähän hoitamassa asioita kaupungilla ja sitten käytiin äidin ja koirien kanssa uimassa. Imiriä tosin ei kauheesti huvittanut uida. Ui vain pienen matkan lähimmälle kivelle ja jäi siihen pönöttämään. Kári kävi taas pulahtamassa. Mutta kyllä vissiin teki viilennys molemmille kuitenkin hyvää, sen verran energisiä olivat kotimatkalla. Vielä on niin ihanaa, kun Kári pysyy ihan tossa vieressä ja voi huoletta antaa sen mennä irti. Ja kun se tulee kun sitä huutaa tai pyytää. Ja muutenkin se on melkoisen vahtaava, ettei vaan Imir oo liian kaukana. :) Toivottavasti pysyy tuommoisena ikuisesti niin voisi sitä sitten hyvillä mielin pitää irti. (teini-ikää odotellessa..) lähdettiin sitten joskus kolmen aikaan takaisin kohti Turkua ja kyllä mulla kaksi niin väsynyttä koiraa oli kotiin tulossa että. Nukkuivat kotimatkan, nukkuivat illan ja yönkin suurimmaksi osaksi. (toki nyt pissalla käytiin mutta ei muuta) Kári vähän yöllä heräilli aikaisin, joskus puoli neljä, mutta se siinä sitten touhusi omiaan ja lähdin sitten puoli kuusi ulos. Olin tosi hämmentynyt että vaikka toinen oli ollut parituntia hereillä, niin silti ei ollut pissoja tullut sisälle? Hyvä siis niin, mutta ihmettelen vaan miten se jaksoi muka pidättää?



Eilen sain spostiin huonoja uutisia, kun meidän BH-kurssin vetäjä on kipeänä, joten se alkaakin vasta ensi viikolla.. Voi möhnä.. mutta tästä tuli nyt sitten asioiden hoitelu päivä ja tallille oon menossa, mutta olis kyllä ollut kiva mennä Imirin kanssa vähän treenaamaan pitkästä aikaa. No ensi viikolla sitten alkaakin kaikki, kun rally-tokokin jatkuua ja pentujen leikkikoulu alkaa ja sit tuo BH. ja sunnuntaina mennään mölli rallytoko kisoihin ja kaikkea! Että kaikenlaista odotettavaa on sitten ensi viikolle. Koirilla on tänään lepopäivä, kun huomenna lähtevä äidin ja isin kanssa mökille viikonlopuksi, kun mulla on yövuorot töissä. Siellä sitten saavat taas temmeltää niin paljon kuin sielu sietää! Että eköhän mulla oo täällä sunnuntaina taas väsyneitä haukkuja. :) Ekassa kuvassa Kári meidän lenkillä, sitten loput onkin meidän mökiltä, missä peuhasivat keskenään ja viimeisessä Kári vähän mietti, että kannattaako tonne mennä (äiti on Imirin kanssa uimassa)

2 kommenttia:

  1. Ihana pikku Kári :) Ja tuosta pidätyskyvystä; meidän seurapiirirakkoinen koira pidätteli jo ihan pikkupentuna jopa 9-10 tuntia yön aikana. Tykkäsi kai niin paljon nukkumisesta, ettei jaksanut herätä pissahätäilemään, haha! Ei ollut lainkaan hassumpi piirre aamu-unisten omistajien mielestä.

    VastaaPoista
  2. On tuo kyllä ihana pieni! :) <3 Ja Imirilläkin ilmeisesti riittänyt hyvin kärsivällisyys! :)

    VastaaPoista