perjantai 12. lokakuuta 2012

Lokakuun touhuja

En ees muista mitä kaikkee on tehty tuon edellisen jälkeen. Varmaan aika paljon kaikkea! Mutta jos nyt aloitetaan vaikka viimeviikon perjantaista. Silloin satoi.. paljon... Olin aamulla ihan että ei jestas sentään mikä sade, joten käytiin vaan pikaisesti ulkona. No siinä aamupäivän kuluessa koirat oli yhä enemmän sitä mieltä että nyt akka viet meidät ulos, joten sinne sateeseen sitten lähdettiin. Oltiin ulkona reilu tunti ja vietiin mustikkahilloa mun serkulle. Kotiin tuli sitten kolme täysin uitettua persoonaa. Mä olin niin märkä! Niin vaan tuli gore texistä vesi läpi, kun tarpeeksi satoi ja kengätkin kastui, kun sai kahlata polvia myöten lätäköissä välillä. Onneksi sentään illaksi sitten sade loppui ja tallillakin pääsin Iken kanssa maastoon. En oikeestaan muista yhtään mitä tein poikien kanssa illalla, mutta olisinkohan käyny vähän reenimässä tossa lähikentällä. Ehkä. Tehtiin vähän jotain paikkamakuuta Imirin kanssa ja sit noita rallytoko juttuja. Imir teki ihan hyvin ja Kári oli niin nätisti tolpassa odottamassa kun me reenattiin. Sitten tein Kárin kanssa jonkin verran maahan-käskyn opettelua. Ei se vieläkään ilman käsimerkkiä mene, mutta käsimerkillä ihan jees.

                                                     vähän ihana auringonnousu oli lauantaina
                                                                 pojat teatterisillalla
                                             Kári ja aurajoen isot linnut
                                                           kurkkijat apteekkimuseolla
Lauantaina ja sunnuntain olin töissä. Ennen töitä käytiin lauantaina ihan vaan lenkillä, mutta sunnuntaina vein pojat kaupungille lenkkeilemään. Oli kyllä oikein kiva reissu. Kaupunki nyt tietty oli sunnuntai aamuna varsin hiljainen, mutta hyvää reeniä kuitenkin tuollainen erilaisessa ympäristössä kulkeminen. Ja kuvaamista harrastin tietty kans. Sainkin ihan kivoja kuvia. Töiden jälkeen käytiin vähän vielä koirapuistossa riehumassa, kun musta oli niin mehut pois, enkä jaksanut oikein muutakaan. Onneksi on tuo puisto!

Maanantaina käytiinkin sitten kaatiksella Into poikaa katsomassa. Vähän sillee ekstemporee tuli tuo lenkki, mutta hauskaa oli anyway! Kaverillakin oli kaikki kolme koiraansa mukana ja hyvinhän ne tuli kaikki juttuun. Imir oli mulla fleksissä ja sen mielestä kaverin leikattu suomenlappari Halla oli jostain syystä tosi ihana ja pitihän sitä nyt vähän yrittää, kunnes Halla sanoi että helkutti nyt pois sieltä mun takapäästä ja heti! Imir onneksi uskoo ihan jees näitä narttuja, jotka osaa sanoa asiansa selkeästi. Siellä hurahti melkein kaksi tuntia ja kyllähän sitten oli ihan kiva lähteä käymään ruotsin tutoroinnissa. Olin kämminyt spostien kanssa, joten ei päästy tarkistaan mun referaattia, tehtiin sitten muuta. Luottoa on että jossain vaiheessa tääkin projekti saadaan päätökseen.

                                                           pelotellaan pienempää
                                                             näin saa Imirin oleen hiljaa
                                                           Ai mikä rapisi?

Tiistaina menin myös vähän silleen nopeella päätöksellä reenikamun luo. Siellä oli geimeissä mukana myös suunnilleen Kárin ikäinen sekarotuinen neitonen Magi. Hän oli oikein suloinen ja Kárilla ja hällä sujui leikit oikein hyvin. Kyllä myös Jomi välillä vähän innostui. Imir oli kuten aina, haukkui jossain tai sitten juoksi pallon perässä. Potkin siis ahkerasti palloa, koska en jaksanut kuunelle Imirin niinkin kaunista ääntä.. Illalla mentiin sitten Imirin kanssa vielä vähän tottisteleen. Maahan ja istuminen sujui hyvin, mutta seisomaan nouseminen oli vähän hakusessa. Siis tehtiin noita niinkun letkassa, että koko ajan jotain. Sitten tehtiin vähän sivulletuloja. No Imirin sivulletulo on melkoisen hidasta ja se usein jää hieman vinoon. En oo ihan turhantarkka ollut sen kanssa, kun kuitenkin rallyssa se saa olla vähän vino. Ja kun muutenkin se nyt on tuollainen kun on niin en jaksa olla kovin tarkka! Kárin kanssa oon paljon tarkempi, mutta sen kanssa onkin jotain tavoitteita. :D
                                                 Kauppatori reeniä

Keskiviikkona ei ollut mitään erityistä, lenkkeilyä ja puistoilua. Torstaina mentiin sitten lepopäivän meiningillä. Tai siis aamulla nyt käytiin kävelemässä yo:lle ja takas, mutta aika sellaista leppoista. Illalla oli sitten Kárin agility. Ja voi miten hieno se onkaan!!! Kaikki sujui tosi hyvin. Tai no lopussa vähän turhan pitkään pyysin sitä tekeen mitään kun se jo väsähti, mutta toivottavasti nyt ei tullut liikaa. Tehtiin jo aika monen pikkukeppiesteen sarjaa käännöksillä ja tuo on kyllä niin valtavan hieno! Tulee ihan onnessaan mukana ja jaksaa odottaa sitä nannaa. Putki ja pussi meni hienosti ja pituudessa oli jo kaksi palkkia niin sekin meni hienosti varsinkin lelulla. Namilla menee vähän silleen puolittain jolkotellen, mutta lelun kanssa hyppää oikein kunnolla. Myös kepit menivät paljon paremmin jo, vain ekalla kerralla vähän epäröi, että tonneko muka.
                                                             leiki nyt helvata!
                                                              minä leikin!
Tänään sitten käytiin reenikamun kanssa vähän koululla reenimässä ja siitä sitten hänen pihaan juoksemaan. Ensin tehtiin niin että Imir sai jäädä autoon ja reenikamun vanhin koira jäi pentujen kanssa pihaan. Se sujui ihan jees ja sitten vaihdettiin "vanhaa" koiraa Imiriin. Siellä viihdyttiin varmaan puolisentoista tuntia ja sitten oli aika viedä koiruudet taas hoitoon kun itse oon menossa taas yöksi töihin. Kivasti sain käytyä kaupassa ja vähän siivottua täällä ja otettua vähän päikkäriäkin. Nyt sitten hyvillä mielin töihin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti