keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Jotain pientä ja postia

Maanantai me aloitettiin sellaisella "rauhallisella" lenkillä tuonne yläjuoksulle. Kári sai tietty olla irti ja Imir oli fleksissä. Toin mukanani kameran, mutta valaistus tuolla ulkona aamuisin ei ole kovin kummoinen, joten kuvat on vähän mitä on. Siis periaatteessa ihan jees, mutta vähän pimeitä tms. Mutta kuitenkin lenkki oli oikein mainio. Kári päätti että edelleen on ihan hyvä aika vuodesta mennä uimaan ja Imir katsoi sitä kuin halpaa makkaraa, että et oo tosissas! Lenkin päätteeksi mä lähdinkin töihin ja sieltä suoraan ruotsin tutorointini. Toi on siis se ainoa mikä mulla on vielä kesken, jotta saisin paperit ulos. Edistystä on tapahtunut kuulemma, mutta vielä ei olla siinä pisteessä, että voisin saada siitä merkinnän. Ehkä kuitenkin vielä tässä kuussa..





Töiden jälkeen vein pojat koirapuistoon. Ei oltukaan oltu pitkään aikaan. Maanantaina siellä sitten olikin Imirin mielestä niin ihana narttu, että kaikki sen hyvä käytöstavat meni kyllä narikkaan... Narttu oli tanskandoggi ja sen mielestä Imir ei ilmeisesti ollut mitään, koska sille ei tarvinnut ärähtää.. Harmi.. No onneksi oli edes juoksevainen, koska siinähän sitten menivät ympäri puistoa ja Imirkin ihan häntä suorana viipotti meneen, jotta pysyi edes vähän perässä. Kárillakin onneksi oli seuraa ja leikki siellä oikein kivasti. Oltiinkin siellä melkein kaksi tuntia. :O En yhtään tiedä mihin kaikki aika oikein meni.. Sitten molemmat joutuivatkin suihkuun, koska sen verran olivat rymynneet. Imir harvoin joutuu, mutta sen verran oli doggin koivista lentänyt märkää hiekkaa päälle, että sekin oli pakko suihkia. Loppuillan mulla olikin sitten kaksi oikein rauhallista koiraa.



Tiistaina aamusta lähdin sitten pitkälle lenkille ennen töitä, vaikka päivän olis ehkä voinut valita paremminkin, kun illalla oli koulututsa. No lenkki oli oikein kiva! Lähdettiin jo ennen seitsemää ja tuolla oli pimeetä, mutta eipähän sitten ollut niitä muita lenkkeilijöitä, joten Kári sai olla irti ja Imir taas fleksissä. Lenkki oli oikein mukava ja onneksi ei satanut vettäkään. Loppulenkistä jäin vielä hetkeksi puistoon. Oli oikeastaan tarkoitus ottaa kuvia ja sainhan mä muutaman otettuakin, mutta kun nuo intoutuivat niin yhdellä kepillä leikkimään, että ei meinanut tallentua kameraan kuin sellaisia vilahduksia. No hyvällä omallatunnolla menin töihin kun oli kaksi väsynyttä koiraa jotka sai tänne jättää.



Töiden jälkeen lähdettiin sitten Kaarinaan. Oli Kárin viimeinen arkitottis kerta. Kerta meni oikein mallikkaasti, kuten ne on tupanneet meneen. Harjoiteltiin luoksetuloja ja päätin ottaa koeomaiseen luoksetuloon ihan uuden sanan. Ihan siksi, että tuo mitä nyt käytän on ihan liian lepsu ja kun se kuitenkin toimii niin en viitsi alkaa sitä muokata. Uudeksi käskyksi pääsi sana "hit" Kári tuli kyllä nätisti, mutta se istuu niin uskomattoman vinoon... Sitä sitten väännettiin siinä ja kyllä se nyt vissiin vähän alkoi tajuta mitä haluan. Sitten otettiin vielä hätäluoksetulo reeniä ja siihen päädyin sanaan "perään" vaikka Imirillä oon käyttänyt sanaa "tässä", mutta toisaalta sillä se toimii vähän miten sattuu ja on mun mielestä vähän turhan samanlainen sen peruskäskyn "täällä" kanssa. Tämäkin toimi ihan jees. Sitten ihan noin vaan päätin että jos me päästään niin Imir menee kansa nyt kursseille ja päästiin, joten heti kun tuo loppui alkoi Imirin tunti. Se kurssi on ihan tottista ja ensin se kouluttaja vähän kyseli, mikä on meidän ongelma ja sanoin tuon seuraamismotivaation olevan ongelma. No sitä lähdettiin sitten työstään ja tapa oli mulle ihan uusi! Hyvin alkoi menemään tai siis lähinnä seisoin paikallaan tai otin maks kaksi askelta, mutta ainakin nyt se oli kontaktissa ihan joka askeleen!! JA nyt reenitään sitten vain näitä. Ihan maks kolme askelta kerrallaan, koska en nyt haluu edetä liian nopeesti, ettei tuo kontakti vain häviä. Sitten oli paikkamakuuta. Se meni ihan ok. Kerran tai kaksi taisi nousta, mutta pääasiassa pysyi hyvin maassa. En kyllä uskaltanut ihan hirveen kauas mennä, kun oli uusi paikka ja pari muutakin koiraa rivissä. Ja voi kun olikin sitten väsynyttä sakkia täällä illalla. Hyvä että suostuivat iltapissalle lähteen. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti