sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Haaste :)

Katja ja Tiina-Maria ( http://riemuidiootteja.blogspot.fi/ ) haastoivat mut tähän, joten menköön.
Haasteen säännöt ovat:
- vastaa haastajan 11 kysymykseen
- keksi 11 uutta kysymystä
- haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa
- kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät 
 
1. Viisi ominaisuutta, jotka tekevät unelmakoirastasi unelmakoiran?
Into tehdä mun kanssa, sosiaalisuus (ei räyhää yms.), kyky rauhoittua kotona, terve pää (hyvä luonne) ja terve fysiikka (tässä Imir sukkaa..)

2. Kun treenaat koiran kanssa teetkö tarkan suunnitelman, jota noudatat vai treenaatko go with the flow -tyylillä? Kumman tavan koet paremmaksi itsellesi ja koirallesi? 
Me mennään yleensä go with the flow tyylillä, vaikka paremmin menis jos suunnittelis ennakkoon, ainakin toi rally-toko tarttis aina tehdä radat itelleen ennakkon, jotta sitten sais reenattua paremmin. Agilityssä mennään sillä mitä kentälle on laitettu, joten suuria suunnitelmia ei ole. Toki sen verran että esim. keppejä tehdään nyt joka kerta. Mulle sopisi paremmin suunniteltu, mutta oon liian laiska kotona suunnitteleen, joten gwf kelvatkoon. Tuleepahan reenittyä edes jotain. (koirille tuntuu olevan ihan sama mitä mä säädän, Kári varsinkin tulee mukana ja tekee ihan mitä vaan, Imir tekee jos sitä huvittaa, olin mä suunnitellut tai en. )
3. Miten elämäsi on muuttunut koiran hankkimisen jälkeen?
Liikun enemmän, oon saanut ihan mahtavia uusia kavereita, ajattelen monia asioita paljon tarkemmin. Elämäni on säännöllisempää ja ekstemporee lähtöjä ei paljon tehdä ilman koiria, kun hoitajan tarvitsevat kuitenkin. Mutta hetkeäkään en vaihtaisi pois.
4. Jos saisit muuttaa koirassasi yhden asian, minkä muuttaisit?
 Helppoa, Imirille paremmat lonkat! Kárille? ööö, lyhyt turkki!!!
5. Valitse yksi laji, jota treenaat koiran kanssa ja perustele miksi juuri se?
Kárin kanssa agility, koska se on mua kiehtonut aina ja siinä saa juosta ja höpistä koiralle ja kaikkea sellaista kivaa. Imirille rally-toko, koska se ei voi hyppiä ja tässäkin saa höpistä koiralle!
6. Haluaisitko mielummin koiran, joka on helppo arjessa vai koiran, joka on lyömättömän hyvä harrastekoirana?
Koiran joka on helppo arjessa, ihan ehdottomasti.
7. Mikä on tarina koirasi takana? Kuinka se tuli sinulle? Oliko se pitkän haaveilun ja harkinnan tulos vai nopea päähänpisto? Jouduitko odottamaan kauan saadaksesi pennun?
Oon kai aina halunnut koiraa, mutta lapsuuskotiin sitä ei otettu. Kun sitten kodin ja muun puolesta koira sai tulla, niin se tuli sitten heti. :D Tai no kesän olin islannissa ja siinä ohessa rotu tuli sitten varmemmaksi ja kun sitten hyvin sattui että pentuja oli tullut ja vapaanakin oli, niin ei kun vaan yksi mulle heti! Eli koira tuli nopeesti, mutta oli kyllä pitkän haluamisen ja harkinnan tulos. Kári tuli melkeen vahingossa, ei mun silloin vielä pitänyt mitään ottaa, mutta se nyt vaan tuli jostain. :D

8. Vievätkö koirat kaiken aikasi ja rahasi? Onko sinulla elämää koiraharrastusten ulkopuolella?
On mulla jotain elämää, mutta ei paljoa. Hevoset vie sitten toisen siivun ja joskus käyn töissäkin. Mutta kyllä nää koirat vie ehkä eniten, lähinnä nyt bensan muodossa, kun kaikkialle tarttee yleensä mennä autolla ja bensa on aika hinnakasta. Ratsastuksesta en onneksi joudu maksamaan, muuten varmaan jäis sekin. Joskus on varaa mennä ihan uloskin. :D

9. Tulevatko perheessäsi ihmiset vai koirat ensin? Ovatko koirat vain koiria?
No kyllä tuo lähiperhe tulee ensin ja sitten koirat (siis äiti, isä ja veljet), mutta onhan noi tärkeitä,että kyllä varmaan moni muu jää niiden taakse. Mutta koiria ne silti mulle on, en harrasta karvaisia lapsia. :)

10. Suurin saavutus koirasi kanssa?
Noooo, Imir on FI MVA ja RTK1 että ne varmaan. Kári ei oo vielä mitään, mutta se että se menee agissa kaikkia esteitä on musta aika saavutus!

11. Suurin pelkosi koiran kanssa (esim. epäonnistut jonkin asian kouluttamisessa, koirasi sairastuu ja joudutte luopumaan jostakin lajista, tms.)?
Pelkään ihan hulluna sitä hetkeä kun Imiristä täytyy luopua, se tulee oleen aivan liian aikaisin, tuli se koska tahansa. Kárin kanssa pelkään nyt ehkä eniten että teen ite jonkun virheen ja sitten rupeekin agility kökköömään tai se loukkaantuu ja ei enää päästäkään radoille.
Sitten ne uudet kysymykset:
1. Kehen julkisuuden henkilöön voisit samaistaa koirasi?
2. Jos et voisi ottaa koriaa, minkä muun lemmikin ottaisit? Miksi juuri sen?
3. Jos koirasi olisi ihmislapsi, olisiko se koulussa häirikkö, hikari, kiusattu, piilokettuilija, open lellikki vai jotain muuta?
4. Miksi koirasi valitsisi sinut omistajakseen, jos se saisi valita?
5. Kaunein koirarotu, jos omaa rotuasi ei lasketa? Miksi juuri se?
6. Millaisissa tilanteissa mieleesi nousee miete, "nyt näistä koirista tulee rukkaset!"
7. Jos sinulla olisi mahdollisuus harrastaa jotain lajia ihan sen huipulla asti, mikä se olisi ja miksi? (Siis MM-tasolla)
8. Mikä olisi koirasi lempiväri jos siltä kysyttäsiin? Miksi?
9. Mikä on oudoin tapa, jota koirasi harrastaa?
10. Onko jokin asia, joka saisi sinut luopumaan koiristasi ikuisesti? Jos niin mikä?

Ja haastan tähän sitten http://muntassuttelijat.vuodatus.net/, http://mummonmarkka.blogspot.fi/, http://kossinkanssa.blogspot.fi/, http://katimonmeyja.blogspot.fi/, http://brenna07.wordpress.com/, http://trainingwithicie.blogspot.fi/, http://salsystir.blogspot.fi/, http://rekikelinveila.wordpress.com/, http://tassuveljet.blogspot.fi/, http://pikku-uu.vuodatus.net/, http://nukantouhut.blogspot.fi/

Katotaan lähteekö kukaan tekeen. :D
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti