keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Liidellään

Viime viikollakin tehtiin ihan kunnolla reeniä. Tiistaina ja keskiviikkona käytiin molempina hallilla ja reenittiin jotain, en enää muista mitä. :D Torstaina oli välipäivä ja silloin lenkkeiltiin. Perjantaina sitten vein pojat jo aamusta porukoille kun menin töihin. Sitten hain Kárin ja lähdettiin reeneihin. Ne meni oikeestaan yllättävänkin hyvin. Kumartelen liikaa ja sellaista, mutta noin muuten meni aika kivasti. Kári oli ihan liekeissä ja päästiin osissa koko 30 esteen rata läpi. Ekaa kertaa varmaan. :D Keinukin menee hienosti ja kepeissä alkaa jo olla jopa haku varmuutta.
 Reenikamun vanhin koira odottaa ohjeita
Ihania tyttösiä: Leira ja Disa

Lauantaina lähdettiin heti aamusta kohti Saloa ja Misa Riialin pitämää agility koulutusta. Mukaan tuli vain Kári, Imir sai jäädä äidin hoiviin. Oltiin paikalla myöhemmin kuin olin ajatellut koska matkalla oli niin hirveä sumu, että ei oikeesti nähnyt juuri mitään eteensä. Koska yksi oli poissa aamu ryhmästä siirryin minä sitten sinne. Ensin tutustuttiin rataan ja silleen, että kaikkien piti miettiä itse jokin pätkä ja ehdottaa mitä siinä tekisi ja sitten mietittiin yhessä, jos olis joku parempi tapa. Mä sain onneksi sellaisen pätkän, jossa mulla oli jokin haju siitä mitä pitäis tehdä. Kun oli tutustuttu, meni yksi koirakko ennen meitä. Itse piti päättää mitä osaa rataa haluu tehdä ja mä päätin aloittaa esteestä 5. Siinä tuli 6 ja 7 väliin sellainen vaikea käännös, jonka ensin itse ohjasin väärin ja sitten Kári jo luuli että se tehdään niin. Joten sitä pähkittiin sitten jonkin aikaa. Sen jälkeiset pätkät meni oikeestaan paremmin, mutta kyllä niissäkin oli ongelmansa. Lähinnä se että kumartelen ja töksähtelen. Hidastan siinä ohessa Kárin menoa. Eli kun minä opin, niin sitten ruvetaan kunnolla innosteleen Kária että saadaan siitä vähän enemmän vauhtia. Potentiaalia siinä kyllä on. Mukavintahan tietenkin ohjeiden lisäksi oli sitten kaikkien muiden ihanien islisihmisten tapaaminen. Siellä oli paljon tuttuja ja muidenkin ratojen katsomisesta sai paljon irti. Kári pääsi myös leikkimään muutamien kanssa. Reenikamukin oli paikalla kaikkien kolmensa kanssa. Kyllä oli mukavaa vaihtaa kuulumisia.
 Leikkikaverit

Kaikki koiruudet
Sunnuntainakin oli ohjelmassa kaikkea kivaa. Meidän auton nokka kääntyi kohti Tervakoskea. Siellä käytiin Imirin hierojan luona katsomassa tooosi pieniä islispentuja! Kári ja Imir sai teitenkin myös juosta isolla pihalla ja leikkiä tyttöjen kanssa.Siinä hurahti tunti niin että ei huomannutkaan ja sitten piti ruveta lähtemään, jotta äitikoira malttoi mennä pentusten luo takaisin. Kyllä oli meinaa ihanaa! Ja tuolla on kyllä niin hienoa, kun Imirilläkin on turvallisesti tilaa rallata ja ei oo heti ketään kiehumassa vieressä, että se pitää melua. Iltapäivän saikin sitten ottaa rauhaksiin. Tosin olin jotenkin hulluuspuuskassa ja vetelin sitten semi juoksulenkille! Siis minä en juokse kuin agireeneissä ja nyt mentiin sellainen kävele 2min juokse 2 min lenkki. Ai jai.. Ehkä tää tästä vielä...
 pieniä sieviä!
 Mammakoiruus tuoksui oudolle Kárista
 Kaunotar äiti
Onnellinen Imir
Maanantai meni sitten vielä töissä, ennen kuin täällä alkoi syysloma. Aamulla pitkä lenkki koirien kera ja sitten töihin. Töiden jälkeen porukoille ja sitten partioon. Oli ihan kiva partionti kerta kyllä. Tiistaina aamusta heräsin ja olin suunnitellut vähän sitä ja tätä. No lähdettiin siitä suoraan hallille reenaan. Yritän nyt keskittyä siihen kumartelun vähentämiseen, joten teen aika helppoja pätkiä, jotta voin keskittyä itseeni. Sitten pojat sai leikkiä ja rallata. Imirin kanssa reenataan nyt tunnistamaan sormia. Peukku on hyvässä mallissa. Sitten piti mennä tallille. En menny, menin nukkuun. Oli ihan hirvee väsy. Heräsin uudelleen joskus puoli kaksitoista ja sit koirien kaa lenkille ja sitten sinne tallille. Oli hieno päivä ja hepat oli ihania, joten mikäpä siinä. Ja kun menin vasta nyt, sain seuraakin, mikä oli ihan parasta. Illalla Kári oli koko ajan sitä mieltä että tänään ei oo tarpeeksi tehty ja ihan koko ajan voitais mennä ulos... Ihme nillittäjä.
 syysvärejä

1,5v hymypoika
Tänään (keskiviikko) aamuna mentiin vähän myöhemmin hallille, oltiin siellä joskus vähän ennen ysiä. Siinä reeniin kunnolla kuivaharjoitteluna rataa. Siellä on yksi kohta jota en vaan tajua, joten toivon että sitä mennään pe sitten ohjattuna. Mun mielestä siihen ei vaan mikään sopinut kunnolla... En sitten tehnyt sitä, koska en kerran osannut. Tehtiin muita pätkiä. Keinu on nyt Kárin mielestä ihan huippua, mikä on hienoa. Tosin vielä en anna keinun ihan itse räsähtää, mutta melkein. Toivomme saman jatkuvan. Imirin kanssa reenittiin peruutusta ja seisomaan jäävää sekä peukkua. Nyt oon jo liittänyt siihen käskyn. Kyllä se tästä. :D Iltapäivällä käveltiin sitten vielä tuo 5km purtsi kun mentiin ystävien luo siinä samalla. Siitä tulee sit yhteensä noin 8km tms. Että ihan hyvin on tänäänkin liikuttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti