maanantai 7. lokakuuta 2013

Syysme

Onhan tässä jotain tehtykin taas. Kárin kanssa käytiin perjantaina agilityssä. Kári oli ihan super. Mäkin olin aika hyvä, vaikka itse sanonkin. :D Toki siis aloittelijahan minä olen, mutta aloittelijaksi mulla meni ihan jees. Kepeillä heilun vielä ihan turhia, Kári osaa ne kyllä ja hakeekin niille jo vähän, mutta minä se vaan jatkan heilumista. Yllättävän hyvin se kuitenkin meni. Nyt vaan sitten kiinnittään huomiota siihen, että ei itse heilu tai kumartele. Ja sitten kun vielä alkais pysyä tuon koiran vauhdissa niin kaikki olis hyvin. Nyt on pari kertaa hypätty 45cm rataa. Tällä korkeudella ei ole ongelmaa ja itsenäisessä reenissä on nyt otettu niitä yksittäisiä 50-55 hyppyjä ja hyvin nekin menee, joten eiköhän meillä oo jotkut tsäänssit päästä ensi vuonna kisaamaan jotain muutamia luokkiakin.
 syysme metsässä
 ja syysme pihalla

Lauantaina käytiin koirien kanssa leikkimässä turistia Tuuloksen näyttelyssä. Siellä oli Kárin sisko näytillä, sekä Hämeenlinnalaisten tuttujen islis. Kárin sisko sai EH ja toinen tytsi sitten ERI, mutta valitettavasti ei SA, joten ei tullut sertiä kummallekaan, eikä ROP koiraa. Harmi sinällään, kyllä tuo tyttö olisi sen ansainnut. Mutta ei näistä tuomareista aina voi tietää. Sama tuomari oli heillä kun meillä Tervakoskella elokuussa. Näyttelyssä kului oikein mukava kolme tuntia. Ja hyvin tuo myös väsytti koirat. Illalla toki vielä vähän lenkkeiltiin.
 Metsäkoira Kári

Kunnon posekuva

Sunnuntaina käytiin aamulla pitkällä lenkillä ja sitten päivällä kävin tallilla ratsastamassa Raakelin ja taluttelemassa Retua. Olisin mä Retun selkäänkin saanut mennä, mutta en uskaltanut ottaa sitä riskiä, kun olisin ollut yksin. Sitten taas kun mulla on seuraa niin voin mennä selkäänkin. Odotan kyllä jo että pääsis kokeileen herrasta taas selästäkin. Illalla mentiin sitten porukoille, jotta pääsin saunaan.
 Ja remmieläin Imir

Tänään mä olin vaihteeksi töissäkin! Kivaa oli ja kyllä on niin hauskaa välillä tehdäkin jotain. Aamulla tein taas reilu tunnin lenkin ja iltapäivällä käveltiin sitten porukoille. Koirat jäi sinne äidin iloksi kun menin partioon ja sitten äiti vielä käveli koirat tänne, joten hyvin ne on lenkitetty tänäänkin. Ihana katsella näin iltaisin nukkuvia haukkuja. :)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!!! Komeat pojat <3

    VastaaPoista
  2. Siellä ois haaste http://riemuidiootteja.blogspot.fi/2013/10/haaste.html

    VastaaPoista