lauantai 25. tammikuuta 2014

olipahan kylmää..

Keskiviikkona päätin käydä kiertämässä taas pitkästä aikaa tuon lähijärven Lotilan. Ilma oli aivan upea, aurinko paistoi ja pakkasta oli sellainen 15 astetta, ehkä vähän lämpimämpää. Lenkki meni tosi kivasti. Imir yleensä alkaa aina vetää kun Kári pääsee irti, mutta tällä kertaa Imir otti homman aika rauhallisesti. Välillä pysähtelin ottaan kuvia, kun oli niin kaunista. Jäällä meni jonkin verran kulkijaa, mutta ne ei Kária kiinnostaneet, joten se sai painella meneen. Yksi mies meistä meni ohitse, kun keskityin kuvaamiseen, mutta onneksi mies ei poikia kiinnostanut ja miestäkään ei tuntunut haittaavan se että Kári oli irti. Loppumatkasta mekin sitten mentiin jäälle käveleen. Kári löysi sieltä pallon ja sitten se meni ihan onnessaan siellä siksakkia pallon kanssa. :D Kivaa oli kaikilla.
Kári ja pallo


 upeeta oli kyllä. :)

 Tällaisilla poluilla on ilo kulkea.

broileripulla?
Torstaina aamulla oli todella kylmä. Meinasin kuitenkin aamusta, että mentäis vähän pidempi lenkki ja kävisin sitten kaupassa. No sen idean sai sitten romuttaa. Oltiin kävelty noin 500 metriä ja Imir jäkitteli takana. Sitten takaa tullut nainen hihkaisi mulle, että Imir ontuu... No katselin sitten tassun pohjia eikä niissä mitään, mutta vedettiin uukkari ja lähettiin kotiin. Imirillä oli yksinkertaisesti tosi kylmä. Se halusi syliin poloinen. Kannoinkin sitä sitten hetken että lämpesi vähän ja sitten se suostui kävelemään kotiin. Kári oli hilppasen hämmentynyt että mikä tää mini retki oikeen oli.. Äidillä oli onneksi vapaa päivä niin vähän päivemmällä mentiin sitten porukoille.
 Korkeakankaan valtias

Siellä me lähettiin Kárin kanssa korkkikselle lenkille ja äiti meni Imirin kanssa fleksissä. Pakkanenkin oli aamusta lauhtunut ja kun Imir sai mennä isommassa kaaressa ja omaa vauhtia niin ei sillä mitään ongelmaa ollut. Kári nautti taas irti olostaan tuolla metsässä. Kävin sitten kaupungilla asioilla ja kaivoin kotona sellaisen vanhan manttelin, jonka oon joskus Imirille ostanut. No se oli aivan liian pieni! Tungin sen sen verran Imirin päälle että illalla tarkesi tulla lenkille, kun pakkanen taas nousi jonnekin -25 huitteille. Mutta pienihän se, eli uusi takki ostoon.

Perjantaina käytiin sitten päivällä M&M koikeilemassa takkeja. En sit sieltä kuitenkaan ostanut, koska olivat kyllä hirmuisen kalliita. :P Kun sitten lähdin Kárin kanssa agiin niin kävin samalla Tokmannilla ja ostin sieltä. Kolmannes oli hintaa ja ihan kelpaava mantteli sieltäkin tuli mukaan. Agissa Kári oli ihan huippu. :D Kepit oikealta on vielä vaikeat ja keinua vähän epäröi, mutta kyllä ne on ihan voitettavia ongelmia ja varmaan päästään kesällä jo kisaan. :) Pakkanen taas vaan nousi iltaa kohden ja oli kyllä ihanaa kun sai Imirille iltalenkillä pukea takin päälle. Sekin kulki taas hyvin eikä jäkitellyt niin kuin muuten oli tehnyt kun meni noin kylmäksi.
 Onnellinen pikku aurinko
 vauhdissa koko konkkaronkka
 Varda oli niin pikkanen. :)

 erinäisiä keppileikkejä


 Onnellinen elukka <3

Heklakin sanoi moi.

Tänään sitten käytiin aamulla lenkillä ja sitten kävin tallilla. Retu siellä oli mulle liikutettavaksi ja vaikka oli noilla hurjilla pakkasilla ollut kuulemma melkoinen oli nyt ihan ok. (pakkanen siis laski noin 10 asteeseen) Talleilun jälkeen otettiin suunnaksi Ryttylä. Imirillä oli hieronta aika. Sitä ennen tietenkin koirat saivat leikkiä. Imir oli taas yhtä haukkua ja hymyä. :) Tosin sen verran kiinnostunut oli Vardasta ja Sólista, joten oletan, että siellä on pian tytöillä juoksu. Hieronnan Imir otti kuten viimeksikin, todella rennosti ja nautiskellen. Se on kyllä ihana katsoa miten se nauttii tuosta hommasta. <3 Tuon jälkeen on otettu rauhaksiin ja pojatkin on olleet aika väsyneitä. Sietääkin levätä, huomenna on taas lisää kivaa ohjelmaa.

2 kommenttia:

  1. Tuo Korkeakankaan valtias-kuva on U P E A ! ! ! *O*
    Kuvassa on jotenkin sympaattinen tunnelma. :D

    VastaaPoista
  2. En saa videota näkyviin, tulee aina vaan erroria. Muuten youtuben videot näkyy loistavasti.

    VastaaPoista