tiistai 21. tammikuuta 2014

Super sunnuntai!

Näyttelyn jälkeen kävin vielä illalla entisen työkaverin kanssa kaupungilla ja Kári sai mennä hoitoon serkun perheeseen. Mulla oli mitä mukavin ilta ja Kárikin oli pistänyt yhden villasta tehdyn lampaan palasiksi, joten kaippa silläkin oli ollut ihan kivaa. :D Sunnuntaina mulla oli aika väsynyt koira aamulla, ihan sain itse herätä. Illallakin se vain katosi veljen sängyn alle nukkumaan vaikka mä kävin vielä koneella ja häsläsin siinä. Aamulla tehtiin vain pieni lenkki, olihan myöhemmin luvassa jotain kivaa!
 sieltä se tulee!!
 jaa namia?

henkeäsalpaavaa!

Vähän vaille kymmenen oli sitten reenikamun pihassa hakemassa sen ja Jomin kyytiin. Lähettiin lenkille sinne vanhoihin maisemiin tallin taakse. Ilma oli aivan mieletön. Kun päästiin perille paistoi aurinko ja pakkasta oli noin 16 astetta. Voi elämä että talvinen luonto voikin olla niin upea. Pojilla tuntui olevan oikein hauskaa, tuollain liikkuessa kun se leikki on littaa, niin ei tule mitään sanomistakaan. Siellä ne painelivat menemään pitkin peltoja ja metsiä. Sitä oli niin suuri ilo katsella. Jomistimelle maistui hyvin myös hevosenkakka, mutta onneksi Kária se ei näyttänyt kiinnostavan. Lenkkiin meni vähän reilu tunti, kun pysähdeltiin välillä ottaan kuvia. Ja kyllä kannatti. :)

 väliaika makoilu
 kaverukset <3
 tästä alemmat kuvat by tripletan

 On se ihan oikeesti tosi komea <3

 vauhdin hurmaa

Metsäilyn jälkeen vein reenikamun kotiin ja sanoin heit hänen vanhemmille koiruuksilleenkin. Sitten matka jatkui kohti isoäitiä. Käytiin Kárin kanssa viihdyttämässä ilahduttavan pirtsakkaa isoäitiäni hetken. Join siinä teetä ja Kári sais sitten makkaraa ja leipää. Sen jälkeen matka jatkui veljelle hakemaan tavarat. Sieltä sitten vielä kummipoikaa katsomaan. Siinä vierähti mukavasti puolisentoista tuntia. Sitten olikin aika lähteä kohti Valkeakoskea, että pääsi ajamaan valoisalla.
 viihdyttämässä isoäitiä
 kummipoika ja sen veli, frisbeegolf kaksintaistelu menossa. :D
 pusuhuuli
 kummipoika ja sen vahti


 hiekkalaatikkovahti
PUS!
Vanhemmillani oli sitten taas pojilla varsin iloisa jälleennäkeminen. Siinä kävin vielä saunassa ja pelattiin vähän. Kotiin veinkin sitten kaksi hyvinkin väsynyttä hauvaa ja yhden hyvin väsyneen emännän. Maanantaina käytiin porukoilla syömässä lenkkeillen ja tänään käytiin Tampereella tutustumassa Villilän koirapuistoon. Siellä oli kaksi shelttiä meidän seurana, mutta nämä olivat vähän varuillaan, kun olivat pikkaisen pieniä, niin mun pojat oli niille vähän isoja leikkikavereita. Mutta saipahan Imirkin vähän painella vapaana. Hyviä päiviä, kauniita ilmoja, mikäs tässä on ollessa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti