lauantai 18. tammikuuta 2014

Turku kv

Keskiviikkona ja torstaina ei oikeestaan tehty mitään ihmeitä. Perjantaina matka suuntautui Kárin kanssa taas agilityyn. Tällä erää rata oli melkoisen haastava, oli muutama sellainen aika vaikea missä lähes suoralla janalla olevista esteistä ensin hypätään toinen kohti sitä perässä tulevaa ja sitten se perässä tuleva pitääkin tulla takaa takaisinpäin. Näissä mun ohjaus ei alkuun ollut tarpeen vahva, mutta kun sain taas yläkropan toimimaan niin alkoi koirakin toimia halutun laisesti. Esteet oli pääosin 55cm. Mukana oli myös kepit ja puomi ja a ja kaikki sujui ihan hyvin. Kepeillä on edelleen hieman ongelmia, jos jään ns. väärälle puolelle, mutta menee sekin jo paremmin. Keinussa Kári saisi edelleen tulla sen askeleen kaksi pidemmälle ennen kuin jää odottamaan keinun heilahdusta. Nyt jää vähän silleen just siihen että keinu ehkä lähtee kaatuun. Tää kun saadaan kuntoon niin radat tietysti nopeutuu paljon. Mutta kaiken kaikkiaan oli kyllä taas tosi hyvät reenit ja Kári oli ihan mahtava, kuten se yleensä on. Illalla vielä porukoille saunaan ja sitten Imir sai jäädä sinne, kun Kárin kanssa lähdettiin kotiin.
 mukan olleita tyttöjä.

Lauantai aamusta lähdettiin vähän yli kahdeksan kohti Toijalaa, josta sain automatka kavein Finasta omistajineen. Lauantai aamu oli todella kylmä, mittari huiteli Toijalssa jossain -20 asteessa ja kun enää ei päällä ollut toppahousuja niin meinasi välillä olla vähän vilu kun ulkoilutin Kária. Juna tuli ajallaan ja oltiin hyvissä ajoin matkalla kohti Turkua. Turussa odotteli messari ja Turun kv näyttely. Paikalle oli ilmoitettu 10 islantilaista ja kaikki olivat paikalla. Oli taas oikein mukavaa nähdä tuttuja, joita ei ollut pitkään aikaan nähnyt. Kehässä oli tuomarina Jari Fors ja ennen meitä kehään meni yksi junnu uros. Tällä uroksella oli pikkasen virtaisaa menoa ja EH heille tuli. Nuorissa uroissa oli kolme koiraa, joten Kári ja Jomi sai vaihteeksi seuraakin. Jomi napsi voiton ja rusetit ja Kári sai tällä kertaa tyytyä vara juttuihin. :) Yksi valioluokan uros vielä ja sitten paras uros kehään, jonka Jomi vei myös ja Kári oli toinen ja sitten tämä valio.

Nartuissa oli yksi junnu, kaksi avo narttua, yksi valio ja Fina sitten veteraaneissa. Nartuille ei sitten SA:ta jaettukaan kun avoimissa olleelle entiselle naapurille Leiralle! Ja onhan se kovin kaunis. Leira ei ollut ihan parhaassa puhdissa, mutta esiintyi kuitenkin ihan kauniisti. Leirakin sitten otti kotiin sertit ynnä muut. ROP kehässä oli sitten Jomi ja Leira ja Jomi napsi tämänkin potin, tosin tuomari oli kyllä kommentoinut, että jos Leira olisi esiintynyt hieman pirteämmin olisi se vienyt ROP-ruusukkeen kotiin. :D Tuomarina Jari on kyllä mitä mukavin, mutta ehkä nyt jätetään Jarin kehät kun niissä on kaksi kertaa käyty jo Kárin kanssa kääntymässä.
"viralliset" palkinto kuvaukset.

Kävin sitten hakemassa veljeltä avaimen, ulkoilutin Kária ja kävin hakemassa ruokaa. Pienet päikkärit tekikin ihan hyvää ja sitten vein Kárin hoitoon, että pääsin moikkaan entistä työkaveria. Oli kyllä valtaisan rentouttavaa vain istuksia ja jutella. Hauskaa oli kiitos siitä! Kárin arvostelu taas omalla sivulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti