lauantai 1. helmikuuta 2014

Parkano ry 1.2.2014

Eli tänään aamu lähti käyntiin silleen aika hitaasti. Käytiin ulkona, nettailin, mietin millainen keli tuolla on ajaa, käytiin uudestaan ulkona ja sitten pakkaus ja koirat autoon. Imirin tiputin hoitoon tohon lähelle ja lähdin sitten ajelemaan kohti Parkanoa. Kári oli ilmoitettu ryhmikseen sinne, kun tuomarina piti olla Esa Ruotsalainen.. Ei ollut, oli vaihtunut Rune Fagerströmiin. Olisin halunnut käyttää Kárin Esan kehässä, mutta se jää nyt toiseen kertaan sitten. Runesta en oikeastaan tiennyt mitään etukäteen, mutta samapa tuo uusia tuomari mulle eli uusi kokemus tulossa.

Mennessä porukka ajeli tuolla teillä niiiiiin hitaasti, että välillä melkein meinasi tieraivo heräillä. Kyllä siellä nyt välillä lumi vähän pölisi, mutta pääasiassa oli oikein hyvä talvikeli ajaa. No perillä oltiin silti suunniteltuun aikaan. Käytiin näyttämässä rokotukset ja käytiin katsomassa missä kehä. Melkoisen ahdasta oli vielä tuolloin hallissa. Halli ei ollut mikään iso ja kun siellä oli vissiinkin 6-7 kehää, niin eipä paljon muuta tilaa sitten ollutkaan. Löysin kehän ja yllätyin kun Rune olikin mies. :D Jotenkin ajattelin nimestä että olisi nainen, mutta noh, kerrankos sitä erehtyy. Sitten ulkoilemaan.

Pian näinkin jo muitakin islantilaisia, kolmikko Vöyriltä oli saapunut, sekä Huli. Sitten puuttui enää Turre. Siinä meni aika ihan joutuisasti löpisten ja pitäen pojat toisistaan tarpeen kaukana. Hieman jotain pörinää oli havaittavissa. Turrekin saapui hyvissä ajoin paikan päälle ja vaikka sisällä sillä ja Kárilla oli aluksi jotain ihme pientä örinää niin kun käytiin ulkona kulkivat lähekkäin kuin pitkäaikaisetkin kaverukset. Oikein kiva niin.

Kehä alkoi ehkä noin kahden aikaan ja Kári oli ainoa nuori, joten se meni ensin. Arvostelu tuntui kyllä kestävän aika kauan, mutta olihan se sitten myös todella kattava (löytyy Kárin sivulta). ERI ja SA tuli meille. Avoimessa oli myös yksi koira ja sillekin ERI SA. Molemmat valiotkin saivat ERI SA, joten kaikki neljä urosta sitten paras uros kehään. Siinä juostiin jotain ehkä neljä kierrosta ja Kárista sitten tuli paras uros. Eli meille myös serti. Sitten oli narttujen vuoro ja ne saivat molemmat ERI, mutta ei valitettavasti kummallekaan SA, joten Kári oli myös ROP. Rune siinä sanoi vielä että menkää nyt kunniakierros kuitenkin yksin, ja mehän mentiin. :D
 raato-ROP

Ryhmiin ei ihan hirveästi ollut enää aikaa, joten kerrankin jäin paikalle. Ryhmätuomarina oli Leila Kärkäs ja eihän me sitä sen kummemmin kiinnostettu, eli ei päästy jatkoon. Kári kuitenkin jaksoi loppuun asti esiintyä hienosti, joten olin kyllä varsin tyytyväinen mun koiruuteen. Kotiin kun lähdettiin, tuo kyllä simahti varsin syvästi, heti kun se pääsi häkkiin. :D Ei paljon sitä häirinnyt skrapaaminen tai mikään muukaan. Tampereella se kerran nosti päätä ja totesi että ei olla kotona ja jatkoi unia.

Saunomisen ja kaikenlaisten herkkujen jälkeen mulla on nyt kotona kaksi väsynyttä eläintä. Kári näyttelyreissusta ja Imir autojen vahtaamisesta. :D Noilla tutuilla näkee ikkunasta ja tuonhan oli sitten pitänyt ilmoittaa ne kaikki. Hölmö elukka. <3

1 kommentti:

  1. Onnea ropista :)

    Me oltiin syksyllä Runen kehässä ja luulin kans meneväni naistuomarin kehään.. Hassua :D oli kyllä hidas latelemaan arvostelua ja kehät olikin sillon aika rutkasti myöhässä. Tykkäsin kuitenkin Runesta, tosi kiva herra :)

    VastaaPoista