lauantai 15. helmikuuta 2014

Vanhenemista...

Jep jep, viikolla ei tehty kovin kummosia, sen kerran sain tosiaan reenattua, mutta sitten ei enää napannutkaan. Tai no siis torstai nyt meni muutenkin vanhemmilla käymiseen ja siellä lenkekilemiseen, joten kyllä koirat lenkkeili aika paljon. Perjantainahan meillä oli Kárin kanssa agility. Meillä oli sijainen pitämässä ja oli kyllä hauskaa välillä taas eri ohjaajan vetämät reenit. Kuitenkin vähän erilaisia ohjeita ja juttuja tulee eri ihmisiltä. Sijaisena oli sama nainen, joka piti meille monta kertaa viime keväänä. Pidän hänestä kovin ja reeni oli rakentunut eri lailla ja se oli mukavaa. Mentiin rata pariin kertaan, ensin tein itse kokonaan, korjaten itse joitain virheitäni. Sitten toinen kierros niin että ensin käytiin ongelma kohdat läpi ja sitten jäi minun kontolle korjata ne. :D Alussa oli hankalaa kieputusta ja sen jouduin ottaan pariin kertaan uudelleen, mutta muuten koko rata menikin aika hienosti! Jopa pujoittelu "väärältä" puolelta meni hyvin. Keinukin sujui ihan ok. Jäi kyllä hyvä mieli.
 metsäilyä

 posetuskuvatuksia

Perjantainahan oli myös mun synttärit. Huoh... Ei tartteis enää vanheta, tää on hyvä nyt. Siis ikä. Karmea ajatus että kahden vuoden päästä mä täytän 30v. Siis oikeesti. Kymmenen vuotta sitten tulin täysi-ikäiseksi. Ei hyvää päivää. No se siitä ja matka jatkuu.
 leikkikaverit <3


 väliaika hyvittely.

Tänään käytiin aamulla kahdella pikkulenkillä ja koirat oli ihan että et oo tosissas joko me muka mennään takas? No tarkoituksella näin, kun myöhemmin päivällä lähdettiin sitten Akaaseen moikkaamaan Nöriä ja Abbaa omistajineen. Oltiin perillä aika tarkalleen tasan kello 12, kuten oltiin sovittukin. Siitä lähdettiin sitten lenkille, jossa noin puolet koirat sai olla irti ja puolet remmissä. Tai siis muut paitsi Imir. Liian lähellä tietä, jotta sitä voisi pitää irti. Lenkin jälkeen pääsi Imirkin sitten toteuttamaan itseään, kun jäätiin siihen aidatulle pihalle. Ja kyllä muuten pitikin ääntä... Kári löysikin sitten itselleen Nöristä mukavan paini ja leikki kumppanin. Niillä meni oikein mukavasti. Ei yhtään ärinää vaan ihanaa leikkiä! Voi miten mukavaa se olikaan. Vuosi sitten keväällä kun Nör vielä mörisi meille remmistä aika paljon. Nyt on ihan toinen ääni kellossa. :) Siinä hujahti kivasti yhteensä pari tuntia ja sen jälkeen onkin ollu kotona ihan rentoja koiria. Kohta lähdetään vielä lenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti