perjantai 21. helmikuuta 2014

Turkuilua

Sunnuntaina päivä meni oikein mukavasti porukoilla ollessa, lenkkeilin Kárin kanssa korkkiksella ja äiti meni Imirin kanssa fleksissä. Puoli kahdeksan aikaan oltiin sitten Toijalassa reenikamua vastassa ja ajeltiin sitten hänen kanssaa Turkuun. Oli ollut Jyväskylässä näyttelyssä ja näin sain sitten itselleni seuraa Turkuun menomatkalle. :) Matka hujahti varsin nopeaan siinä jutellessa. Perillä toki sitten oltiin aika myöhään, mutta eipä tarvinnut kun mennä nukkumaan niin mikäs siinä.
 Joo tutkitaaskin yhdessä

Maanantaille olin sitten sopinut meneväni moikkaamaan kummipoikaa. Lähdettiin tosi ajoissa käveleen, kun ajattelin että saa sitten koirat hyvän lenkin, en sitten ajatellut, että vahingossa vetäsen ympyrän. :D No ajoissa oltiin paikalla silti, koirat tosin hyvin kuraisina ja suihkuunhan ne piti viedä. Pojat olivat oikein innoissaan koirista ja Kári jaksoi onnellisena mennä perässä, kun pojat sitä taluttivat ympäri asuntoa. Imir meni pari kierrosta ja totesi että tää on ihan pölöä ja pisti maaten. :) Oli oikein mukavaa nähdä kummipoikaa ja tämän veljeä, sekä tietenkin heidän vanhempiaan. Pari tuntia siinä meni ja sitten käveltiin takaisin veljen luo, jossa olin yötä.

Illalla menin sitten vielä yliopisto kaverini luokse kylään. Sinne ei kävelty, kun en halunnut taas joutua pesemään koiria. Veli sai toimittaa taksin virkaa siihen suuntaan. Oli kyllä ihan mielettömän kivaa nähdä pitkästä aikaa. Koiratkin malttoivat ihan ok olla. Siinä meni ilta sitten jutellen ja teeleivistä nauttien. Veljelle päin sitten käveltiin, mutta onneksi oli sen verran pakastunut, että koirat ei tällä kertaa olleet mitään kovinkaan kuraisia, pyyhe riitti ihan hyvin.
 metsätiellä rallattelua

mennään metsään, metsään...

Tiistaina me mentiin sitten kello 10 rallyyn reenikamun kanssa. Oli laittanut mulle viestiä aiemmin että niiden ryhmässä olis tilaa, joten kyselin ja päästiin tunnille. Rata oli ehkä jotenkin näin: Lähtö - ? - spiraali vasemmalle - istu, käännös 180 oikeaan, istu - koira eteen, istu, koira vasemmalta sivulle suoraan matkaan - juosten - pujoittelu - käännös vasempaan - normaali vauhti - 360 vasempaan - istu, maahan kierrä koira - koira eteen, istu, koira vasemmalta sivulle, istu - molemmat käännös vasempaan - takana puolen vaihto - 270 vasempaan - istu, 90 oikeean, istu - maali

Unohdon nyt varmaan jo jotain välistä, mutta suunnilleen noin. Imirin kanssa menin ensin ja kaikki sujui ihan hyvin. Se oli mulla irti ja alussa oli taas pientä rauhoittelun makua, mutta ihan hyvin meni. Melko hitaasti, omaan tahtiinsa tekee, mutta kuitenkin kaikki kyltit meni puhtaasti, jopa takaa puolen vaihto jota ei olal ennen tehty. Sitten oli muiden vuoro ja välissä vein sitten Imirin autoon odottamaan, kukaan kun ei jaksa hallissa kuunnella kun se huutaa kurkkutorvet lepattaen kun teen Kárin kanssa. Kárin kanssa oli haasteellisempaa. Sille on vähän nyt tuo eteen käsky jäänyt kuitenkin puolitiehen. Tulee vinoon, ei tule, menee maahan.. Sitten tietty noi puolen vaihdot on vaikeita kun toinen ei ole niitä tehnyt. Muuten meni oikein kivasti. Ohjaaja oli sitä mieltä että olen Kárin kanssa liian hidas ja sitten se alkaa tarjoilla mulle muuta, kun eteen käsky ei vielä ole niin varma. Ja varmaan on ihan oikeassa tässä. Lopuksi kun jäi vähän aikaa niin reenittiin sitten sitä eteen tuloa ohjaajan ohjeilla ja kyllähän se jo paremmin tulikin. :)

Rallysta lähdettiin sitten M&M kautta metsäilemään sinne tallien lähelle. Autosta suoraan Kári ja Jomi irti ja Imirkin pääsi sitten vähän myöhemmin. Voi että kun sillä olikin kivaa! Tai no kaikilla oli. Sitten myöhemmin sanoin reenikamulle että seuraavasta käynnistä Imir saa sit tulla remmiin, kun tulee se ainoa suht lähelle tuleva talo, niin eikös sitten Imir vaan lällättele siellä muutamien metrien päässä, että en varmaan tule. Siinä varmaan meni joku melkeen 15min että hänen arvoisuutensta sitten malttoi tulla ja sain sen kiinni. Takaisin mennessä Imir ei sitten päässyt enää juoksemaan, kun en olis taas halunnut odotella ties kuinka kauna sen kiinnisaamista.

 passikuva
 uimassa käyminen helmikuussa on ihan normitouhua..


 Onnellise kulkee. <3Metsäilyn jälkeen matka jatkui Raisioon kummitätiä ja -setää moikkaamaan. Siellä olikin ruoka mua odottamassa jo. :) Koirat joutuivat odottamaan autossa, kun heidän lapsenlapsi on valtavan allerginen, niin eivät sitten saaneet tulla sisälle tuomaan pölyä ja karvaa. Ruuan jälkeen käytiin kummitädin kanssa vielä lenkillä ja nyt jo sääkin suosi, pieni pakkanen ja aurinko! Oli kyllä upeaa. Pieni henkäisytauko veljen luona ja sitten matka jatkui serkulle. Siellä sain sitten kolmen ruokalajin illallisen! Toki alkuruuan olisin mieluusti jättänyt väliin, mutta maistaa oli pakko. Oli siis sinisimpukoita. Voin kertoa että niistä ei tullut mun uutta suosikkia. Pääruokana oli ankkaa ja tagliatellea ja se oli ihan valtavan hyvää! Jälkkäriksi sitten vielä jätskiä. Siinä meni ilta ihan hujauksessa ja kun veljelle sitten käveltiin niin johan koiratkin nukkui sikeästi.

Keskiviikkona käytiin vielä kiertämässä vähän kaupunkilenkkiä ja käytiin isoäidillä. Isoäiti on aina niin iloinen kun tullaan ja varsinkin on ilahtunut kun Kári vaan istuu ja on niin onnessaan rapsutuksesta. Koiratkin tykkää kun aina irtoaa herkkuja. :) Veljen kautta hakemaan tavarat ja sitten suunnaksi Valkeakoski. Juuri ehdittiin sitten porukoille katsomaan miesten sprinttiviestiä. Hyvä vaan suomen urheiljat kaikista mitaleista. Siinä meni sitten vielä iltapäivä rattoisasti. Illalla kävin vielä kyläilemässä ja sitten hain koirat ja mentiin lopulta kotiin.
 Tähtitornilla
 samppalinnassa
 teatterisillalla

Torstainakin käytiin kyläilemässä tuossa lähellä, mutta muuten vietettiin lepopäivää, kun viikonlopustakin on tulossa suht rankka. Tänään on aamulla lenkkeilty oikein kunnolla ja nyt vielä pian pissalle, jotta jaksavat taas autossa koko matkan Jyväskylään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti