keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Koulutusapua ja flunssaa

Viikonloppuna olin sitten Valkeakoskella. Lähdettiin sinne lauantai aamuna ja onneksi mun ei yövuoron jälkeen tarvinnut ajaa vaan sain kaverin ajamaan. Siellä sujuikin sitten aika rauhallisesti ja äiti vei taas Imirin metsään juoksemaan. Itse menin illalla kahden ystäväni synttäreille, joissa teemana oli Hollywood. Ihan hyvät bileet oli. Sunnuntaina menin sitten käymän kaverini luona ja sielläkin oli taas mitä ihaninta, kuten Imiristä aina kun tapaa tuttuja.

Maanantai aamu oli melkoisen rauhallinen, ihan jo koska olin illalla luvannut mennä auttamaan yhtä toista islantilaisen omistajaa hänen koiransa kanssa. No puoli kuusi olin sitten koulun pihassa, johon tapaaminen oli sovittu. Hauskaa oli, että juuri kun ajoin autolla pihaan näin toisten tulevan kävellen. Imir käyttäyty todella hienosti. Se on aivan varmasti hieman vieraskorea. :) Aloitettiin niin, että kävelin ympyrää heidän ympärillään ja sitten siitä pikkuhiljaa sitä pienennettiin. Imir seurasi namia aivan hiljaa ilman pienintäkään puhinaa. Ei edes pätkääkään välittänyt jos toinen jotain sanoikin, ei edes muutamista murinoista välittänyt tuon taivaallista. Tuo toinen uros ei mielestäni ollut ollenkaan niin paha kuin oli odottanut. Varsinkin niin kauan kun omistaja oli kyykyssä ei mitään ongelmaa ollut. Kontakti hieman katosi aina välillä, jos omistaja seisoi. Että eiköhän heilläkin ihan hyvin mene kun vaan jaksaa reenata. Imir tais koko kaksi tuntisen aikana haukahtaa ehkä neljä kertaa? Eikä kertaakaan tuolle toiselle urokselle vaan joko mulle tai jollekin muulle kadulla kulkevalle koiralle, koska ei suvainnut tulla meitä moikkaamaan. Aika meni kyllä tosi nopeesti ja vasta kun nannat loppu niin täytyi ruveta tekemään lähtöä. No seuraava kerta on jo sovittuna ja täytyy toivoa, että silloinkin Imir käyttäytyy yhtä hyvin. :)

Tiistaina alkoi hieman tuntua, että oikeasti voisi olla flunssa tulossa. Sunnuntaina oli ekan kerran hieman kurkussa karheutta, mutta ei paha. Tiistaina tuli hieman enemmän sellainen olo että kyllä se on nyt tulossa. Kiva näin joulun alla. Aamulla oli aika kiireinen aikataulu, kun piti mennä kirjastolle ja käydä kummitätini luona. Kaiken käymisten jälkeen käytiin nopeesti vähän palloleikkimässä puistossa, ennen kun lähdettiin serkkuni luo piparitalkoisiin toisen kummitätini kanssa. Imir tuli alkuun mukaan ja käyttäytyi hyvin, kuten se nykyään näköjään tekee. Serkkuni vuoden vanha poika oli kovin kiinnostunut Imiristä ja Imirin naudannilkasta. :) Huvittavinta ehkä oli kun poika tunkaisi sormensa Imirin sieraimeen... Imir oli aivan paikoillaan ja vaan tuijotti mua, että ottakaa tuo hullu pois mun nenästä. Ei siis pienitäkään murahdusta tai pois lähtemistä. Uskomaton tuo kyllä noiden lasten kanssa. Muutaman tunnin päästä mun toinen serkku ja hänen kaksi lastaan tuli koristelemaan. Samalla Imir lähti kotiin serkkuni miehen kanssa. Harvoin on koira noin innoissaan lähtemisestä, kun mä en oo lähdössä mukaan. :)

Keskiviikkona eli tänään, onkin sitten flunssa iskenyt aivan hirveänä... Eli eikun aamulla Pulssiin ja sitten töihin viemään sairaslomatodistusta. Huoh.. Harmittaa töidenkin puolesta, koska sain myös perjantain sairaslomaa ja tiedän, että siihen on todella vaikeaa saada ketään tilalle. Tää päivä onkin sitten mennyt lähinnä nukkuessa ja niistäessä. Imirin kanssa oon tasan jaksanut kävellä puistoon ja ehkä muutaman kerran heittää palloa. Onneksi se on viihtynyt suht rauhassa tossa pihassa ihanan ydinluun kanssa niin ei oo niin kauheita tunnontuskia siitä, ettei oo jaksanut lenkkeillä. Ehkä sitten taas huomenna on enemmän energiaa.. Tein Imir piparin ja tässä siitä kuva. Jostain syystä tuli väärinpäin, enkä saa sitä millään oikein päin...

1 kommentti:

  1. Vasta nyt uskaltauduin lukemaan, että mtä olit tänne meistä kirjoittanut. Yllätyin positiivisesti kun sanoit, ettei Sony ollut niin paha kuin olit odottanut, jei! :)
    Kivan näköisiä piiparkaakkuja tuossa ylempänä.

    VastaaPoista