keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Rally-toko on kyllä kivaa!

Tiistaina oltiin siis taasen rally-toko kurssilla ja tällä kertaa oli harjoitteina koiran kiertämistä, kun se istuu tai makaa. Ja sitten sitä spiraalia ja kas kun päässä pyörii. Imir oli hieman valju, siis hieman väsyneen oloinen, oli vissiin liikaa kun kävin vähän pidemmän lenkin aamulla. Mutta oli niin hieno ilma, että jotenkin mun oli pakko. No siis kyllä se hienosti kaiken teki, vain kerran nousi maasta käskystä kun sitä kiersin. Että hienosti kyllä meni. Ei ollut ohjaajallakaan paljon mitään korjattavaa, lähinnä pohdittiin sääntöjä ja sitten sitä miten päästään tuosta palkasta jossain vaiheessa kentällä eroon. No ei se vielä ole ajankohtaista mutta onhan sitä hyvä jo miettiä. Lopuksi otettiin yksi "kisa" eli ohjaaja katsoi suoritusta ja otti aikaa. Imir oli nopein ja kivasti teki kaiken virheitää, joten olimme sitten "kisan" voittajia. Täytyy kyllä sanoa, että en ollut kovin yllättynyt, kun muut koirat on nöffi (hidas), göötti (joka ei istu eikä makaa jos omistaja kiertää) ja sekarotuinen (jonka omistaja on ihan pihalla). Tuo nöffi tekee kaiken tosi hienosti, mutta ilmeisesti koko vähän tekee tuota aikaa. Tuosta göötistä tulee hyvä kunhan harjoittelevat tuota liikettä vähän. Ja tuo sekarotuinen.. noo jos vaan en sitten sano mitään, suloinen koira on.Koulutuksen jälkeen menin meidän mamman luo, kun äiti ja isi on sielä tän viikon. Imir meni sinne sitten yöksi, kun soittelivat mut töihin. Kerrankin sitten lupasin mennä, kun oli Imirille paikka. Toki kävin vielä ennen töitä ratsastustunnilla ja voi vitsi oli kyllä hyvä tunti! Vain ekat 10min oli hankalaa ja sitten tuntui kun olis jotain maailmanluokan hevosta ratsastanut. Ihan mieletön tunti ja ihan mieletön hepo. Mutta kyllä oltiin molemmat ihan loppu kun tunti loppui. Ike lähes taas nukkui mun sylissä ja ei munkaan energiat ihan olleet siinä tasossa, että olisin töihin menoa odottanut. Onneksi oli hyvä tiimi meitä töissä ja hauska ilta, joten menihän se.

Tänään isä sitten toi Imirin heti aamusta tänne ja lähdettiin reenailemaan reenikamun kanssa. Yllätyin vähän kun hänellä olikin molemmat koirat mukana, mutta mitäs siitä. Hienosti odotteli sielä vanhempi puussa kiinni kun me reenailtiin. Kiertely meni hienosti molemmilta ja juttuahan taas riitti, joten taas kierreltiin ties kuinka kauan. :) Sitten rinkiä. Ensin niin että toinen oli edellä ja se sujui hienosti. Sitten niin että mä olin edellä ja silloin tuli parilta vähän jotain kommenttia ekoilla kierroksilla, mutta seuraavat meni hienosti. Sitten vielä vähän edestakas menoa. Sekin sujui hienosti. Että kyllä meidän kanssa ainakin noilla hyvin toimii tuo. Sitten sai Imir mennä autoon ja pari vaihtoi koiraa ja harjoiteltiin hieman sen lähestymistä. Eli siis koira istui ja sen piti istua kun mä kävin silittämässä vähän. Aluksi meinasi peppu nousta, mutta aika pian hiffasi, että en tuukaan jos peppu nousee ja sitten meni tosi hienosti, että eiköhän sekin heillä rupee pian sujumaan! :) Hauska reeni taas kerran.

Muuten on ollut aika rentoa koiralle, kun olin sitten taas 6 tuntia koulussa, jonka sai täälä nauttaia ikkunatelkkaristaan. Koulun jälkeen pieni pyrähdys koirapuistoon, jossa oli mukava faaraokoiratyttö, jonka kanssa hieman viriteltiin leikkiä. Taisi kuitenkin aamun reenit painaa, koska ei kauaa jaksanut leikkiä. Tultiin kotiin ja sai ruuan ja sitten simahtikin suoraan tuohon jalkoihin, eikä oo siitä mihinkään liikkunut. :D

1 kommentti:

  1. Sä taisit unohtaa jotain ;) Kyllä se juttu Imirin pedistä on niin mainio, että kerro ihmeessä se täälläkin!

    VastaaPoista