sunnuntai 6. toukokuuta 2012

FI MVA

No niin nyt mekin ollaan sitten virallisesti siirrytty valioluokkaan! Alkukeväästä ajattelin, että ilmoitanpa Imirin moneen näyttelyyn toukokuussa, josko sitten jostain irtoaisi se serti. Lähinnä, koska kesä- ja heinäkuussa meillä ei ole erinäisistä syistä mitään asiaa kehiin. No sunnuntaina me sitten suunnattiin auton nokka kohti Pöytyää. Ilma oli tosi hieno ja paikka oli oikein mukava. Siinä oli paljon tilaa lenkittää koiria ja kehätkin oli oikein hyvän kokoisia. Katselin siinä sitten ensin Eurasierit, kun yhden tutun oma ja kaksi kasvattia oli kehässä. Ihan hyvin niillä meni, mutta ei tullut ROP:eja sieltä, joten lähtivät takaisin kotiin. Meidän kehä oli vähän myöhässä, mutta mikäs siinä oli auringossa istuskellessa. Tuomarina oli Harto Stockmari, oikein mukava mies! Kehässä Imir oli niin hienosti, ei pitänyt edes sitä "hei anna mulle nanna" puhinaa, jota välillä kuulee. Arvostelu oli seuraavana kaltainen:
Urosmainen kokonaisuus. Oikeat mittasuhteet. Hyvä pää ja purenta. Hyvä ylälinja. Erinomainen runko. Hieman suora edestä. Hyvin kulmautunut takaosa. Liikkuu hyvin.
Ja tällä me saimme tuloksen AVO ERI1 SA PU1 SERT ROP ja näin ollen oli viimeinen serti saatu ja Imiristä tuli Suomen muotovalio. Kyllä olin yhtä hymyä! 


Pitihän sitä sitten jäädä ryhmäkehään, kun ensimmäistä kertaa sellainen mahdollisuus oli. Kävin ostamassa makkaran ja oli kiva ylläri, kun makkaran ostaja sai koiralle puolikkaan kylmän makkaran jos halusi. Tietenkin halusin, kyllähän tuo oli sen ansainnut. Siinä sitten odoteltiin ja pikkuhiljaa alkoi tulla aika kylmä, kun aurinko meni pilveen ja alkoi tuulla enenmmän ja enemmän. Vihdoin koitti ryhmäkehä ja taas Imir oli hienosti, mutta tuomari käveli vain ohi lähinnä sen näköisenä, että mikähän ihmeen rakki tuo on? Ei sitten päästy neljän parhaan joukkoon ja vihdoin lähdettiin kohti kotia. Ei voi kyllä muuta sanoa, kuin että olipas kiva näyttely! Nyt sitten odotellaan mielenkiinnolla Tamperetta, kun päästäänkin sitten valiokehiin. :) Virallista valiokuvaa joutuu nyt odottaa, että saan vähän paremman kameran millä ottaa, mutta laitan nyt jonkun lohdutuskuvan kuitenkin.

2 kommenttia:

  1. Jes jes jee! Nyt se Imirikin on valio! Oikein paljon onnitteluja :) <3
    Tosi kiva tuo makkara-juttu :)

    VastaaPoista
  2. Onnea nyt vielä tätäkin kautta! Hienosti on kyllä menny ja onnea valiokehiin :)

    VastaaPoista