sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Tampere kv ja sitten niitä kuvia

No onhan tässä kaikkea tehty, mutta ei mitään erityistä paitsi sitten tänään oltiin Tampereella näyttelyssä ja siellä oli kyllä kivaa! Ja tuomari oli kyllä todella hyvä ja arvostelu niin asiantunteva että kyllä kannatti se ERI mennä hakemaan. Ja arvosteluhan meni siis näin:
2,5 vuotta, hyvä pää, ei saa tulla yhtään raskaammaksi, hyvä kuono. Tarpeen tummat silmät, hyvin kannetut korvat. Hiukan matalat jalat, mutta muuten hyvät mittasuhteet. Todella hyvä luusto, erinomainen rintakehä. Tarpeeksi kulmauksia edessä ja hyvät takana. Kääntää etujalkoja ulos. Todella hyvä turkin laatu. Hyvin sijoittunut häntä, jota voisi kantaa tiukemmalla kiepillä. Oikeat tuplakannukset. Liikkuu hyvin sivulta ja takaa, tarvitsee tulla vahvemmaksi edestä. Erinomainen temperamentti.



Ja tuomarinahan meillä siis oli Tomas Rohlin Tanskasta. Ja seuraakin oli tällä kertaa kun mukana oli veteraaneissa Simba ja nartuissa Varda ja Hekla. Varda olikin sitten hienosti ROP ja Simba VET-ROP ja VSP. Onnea kovasti heille! Mutta kuten jo sanoin, olen mielettömän tyytyväinen tähän näyttelyyn. Sain myös ostettua kevythäkin, joka on jo jonkin aikaa ollut ostoslistalla. Nyt sellainen on, että voin käydä näyttelyissä helpommin myös kahden kanssa. :) Maksoi vain 70 ja on mitä kaunein violetti! JA isokin on, jotta pojilla on siellä sitten tilaa makoilla. Juuri ja juuri mahtuu takalaatikkoon :D.



Sitten ajelin Turkuun ja täällä illalla tavattiin vielä koiratuttuja ja siinä menikin sitten iloisasti kaksi tuntia kun sääkin oli hyvä. Vähän mentiin ohitellua ja seuraamista ristiinrastiin. Ja sitten Imir sai tehoreeniä puussa kiinniolosta, kun autoin vähän muita reenaajia tekeen juttuja. Kyllähän se sielä haukkui, mutta useasti pääsin palkitsemaan hiljaisuudesta! JESH! Ehkä se vielä tästä joskus menee hyvin? Ehlä ehkä... Nyt mulla onkin taas tuollainen mattoa muistuttava islantilainen tuossa lattialla. <3 


Eli tässä olis sitten näitä virallisia otoksia. FI MVA otos, sitten Tokoilu otos ja sitten vaan lenkkeily otos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti