sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Islismiitti

Lauantai meni kovasti arkisissa kuvioissa. Aamulla käytiin pitkähköllä lenkillä ja sitten otin suunnaksi työpaikan... Työvuoro olikin sitten kuin suoraan jostain helvetistä. Meiltä puuttui sairasloman takia aamukassa ja siihen ei oltu saatu ketään tuuraajaa. Eli kahdestaan vedettiin aamu ja tietenkin sitten oli ihan vilkas aamu. Puolelta päivin tuli sitten yksi lisää ja päästiin syömään. Ja sitten juostiin, siihen asti kunnes mun päästäjä tuli hieman aikaisemmin ja saatiin muutamia juttuja tehtyä. Mäkin sitten jäin puoli tuntia pidempään, jotte jäivät vähän paremmin eväin sinne iltaan. Ei ole kivoja tällaiset puutteelliset vuorot. Onneksi kotona oli onnellinen koira odottamassa ja mentiin sitten puistoon vähän tuulettumaan. Puistossa oli tuttuja, joten leikki toimi hienosti. Sielä oli sellainen kiva dopperi narttu, joka juoksutti Imiriä sitten oikein urakalla. Hyvä niin, kun emäntä kerran oli melkoisen vetämätön.

Illalla luin sellaista kirjaa mistä oikein pää vaan suhisi ideoita graduun ja sitten sain koneen auki niin totaalinen blank. Ei mitään tullut mieleen, enkä löytänyt mukamas kirjastakaan mitään enää. En tiedä minne ne kaikki hyvät ideat katosivat koneen käynnistymisen yhteydessä. Mulla on siis blank kausi nyt gradussa ja se ahdistaa, koska jotain pitäisi saada aikaan, jotta tuo gradu valmistuisikin nyt kevään aikana. No ehkä maanantaina alkaa joku mysteerinen flow ja pääsen eteenpäin siinäkin. Ehkä..



Sunnuntaita olinkin jo odotellut jonkin aikaa. Vihdoin lähdettiin Lempäälään islismiittiin! Vähän olin etukäteen huolissaan siitä kuinka kovaääninen matkasta tulee, kun kyydillä tuli myös reenikamu ja hänen vanhempi koiruutensa. Kuulemma tuo vanhempi on melko pyöriväinen, joten päätin, että Imir saa luopua häkistään ja mennä vöihin häkin viereen. Imir ei sitä arvosta, mutta matkustaa siinäkin ihan nätisti, joten ei tarvi olla huolissaan turvavöistä. Laitoin häkin suojaksi fleecehuovan, jotta eivät voi sitten tuijotella toisiaan. No varttia vaille kahdeksan olin heitä hakemassa ja koiruus oli niin innoissaan autoon menosta että yritti mennä sinne ennen häkin oven avausta. :) Yllättävästi koirat rauhoittuivat lähes heti ja matka meni täydessä koirahiljaisuudessa. Hyvä näin!

Lempäälässä oltiin hieman ennen halli ajan alkua ja siellähän jo oli ihan kivasti porukkaa. Ei kun koirat ulos autosta ja pissatukselle ja kun hallin ovet saatiin auki niin ei kun aloittelemaan. Meitä oli ihan reilusti ja myöhässäkin tuli muutama, joten meitä taisi olla 9 ihmistä ja 11? koiraa. Tehtiin aika monipuolisesti pikkasen kaikkea. Mentiin ringissä, puijoiteltiin, hieman luoksetuloa, paikalla makuuta ja edestakaisin menoa ja ohituksia. Imir oli niiin hienosti!!! Haukahtiko ehkä kaksi kertaa ja seurasi ja piti kontaktia ja teki ihan mitä tahansa. Mieletön tuo hauva kun sen kanssa tosissaan menee reenaan. Sanoinkin, että tartteis löytää sille joku taitavampi kouluttaja niin se varmaan vois pärjätä vaikka missä. :) Kaverinkin koira oli oikein kivasti, tosi innoissaan ja häntä heilui koko ajan! reenit oli nopeesti ohi ja sitten lähdettiin vielä lyhyelle kävelylle. Hienosti sujui ei mitään suurempia elämöintejä vaikka mukana olikin neljä urosta. Hallissa oli aina välillä ollut melkoista elämää, mutta kyllä kaikki aina välillä sai koiransa hallintaan ja lenkillä kaikki olikin sitten jo mukavasti hanskassa.

Kotimatkakin meni todella rauhallisesti ja kotona olikin sitten koira ihan valmiina menossa nukkumaan. Iltapäivällä saatiin vielä ekstra buustia, kun äiti ja isä poikkesivat käymään. Imirhän oli aivan onnessaan ja äiti toi sille hieman lammasta syötäväksi, joten Imirhän oli ihan banaaneina. Illalla käytiin vielä lyhyellä lenkillä, mutta ei tuolla mitään suuria energioita ollut vaan aika rauhaksiin maleksittiin lenkki läpi. Nyt taas tuhisee tuossa vieressä niin hienona että. Kyllä mulla vaan on hieno koira. :D Toivottavasti kahden viikon päästä on jo seuraava miitti! Toivossahan on hyvä elää ja on aina kiva kun on jotain mitä odottaa. Kuvassa sitä haukkua, mitä onneksi ei tänään edistynyt.

1 kommentti:

  1. Kiitos, kiitos, kiitos kyyditsemisestä tosi kivaan tapahtumaan! :)
    On muuten hyvä kuva Imiristä.

    VastaaPoista