keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Puistoilua, reenailua, lenkkeilyä ja talleilua

Sunnuntaina tuli sitten lunta. Paljon. Peruttiin reenit ja hyvä niin, koska ongelmia oli jo siinä, että pääsin autolla töihin, kun keskustakin oli ihan muhjua. Sunnuntaista tuli siis lähinnä puistoilupäivä. Ennen töitä menin puistoon ja sielähän meidän tuttu skotlannin hirvikoira narttu oli myös. On aina hauskaa katsoa kun ne juoksee kun toinen juoksee ympäri puistoa reunoja pitkin ja sitten Imir menee sellaista keskiympyrää ja ei silti saa toista kiinni. :) Illalla äiti ja isä kävi kääntymässä ja käytiin äidin kanssa lenkillä ja taas stopattiin puistolla kotimatkalla, kun sielä oli tuttuja ja äiti ei juurikaan ikinä näe tuon leikkivän muiden kanssa, joten nyt näki. Ihan kivan väsynyt oli taas illalla.

Maanantaina sitten onneksi oli hyvä ilma ja reeneihin lähdettiin. Saapuessa koulunpihaan mietin että miksi täälä on näin tyhjää? Hetken löi tyhjää ja sitten tajusin että on hiihtoloma täälä. :) No ei se mitään siinä reenailtiin sitten ja tällä erää Imir oli taas tosi hienosti. Vain muutama haukahdus ympyrää tehtäessä. No yleensä se aina tsemppaa kun reenataan ja hyvä niin. Ei edes kovasti komennellut nameja tällä erää. Siitä sitten mentiinkin reenikamun kotiin kun oli luvannut kuvata Imiriä mulle. Sillä kun on parempi kamera kun mun pokkari. Sinne siis suhautettiin ja laskin Imirin pihalle irti. Siinähän tolla sitten riemua riitti, hirveetä painamista ympäri pihaa ja jos joku epäilee että tuosta ei ääntä lähde niin sinne olis voinut tulla kuuntelemaan. Mun mielestä kuvista tuli monesta tosi kivoja, vaikka ei niissä se aurinko näykään, joka taivaalla oli. Kivaa oli.

Tiistaina olin luvannut mennä katsomaan mitä se hepan uusi ratsuttaja sen kanssa tekee, että osaan sitten tukea sitä. No tallille siis ja koira mukaan kun ei kerran itse mene selkään. Siinä sitten käytiin puoli tuntia juoksentelemassa metsässä irti ja sitten aloin laittaa heppaa kuntoon. Ratsuttaja tuli ja maneesiin mentiin ja Imir tietty myös. Katselin sitä sitten 1½tuntia ja Imir oli niin hienosti! Vain muutama haukahdus ja siinä se. Miten upea hauva. Ei niin upeaa menoa hepalla. En pitänyt näkemästäni ja en sitä meinaa tukea ja jos omistaja haluaa tuohon suuntaan mennä niin minä etsin uuden hepan alleni. Mutta ei siitä nyt sen enempää.

Koska ilma oli aivan upea lähdin iltapäivällä vielä kunnon lenkillekin. Lenkki meni aika rauhaisissa merkeissä, koska ilmeisesti talleilu hieman painoi vielä tassuissa. Hyvä lenkki oli kuitenkin, olisi melkein pitänyt olla taas kamera mukana kyllä niin heinoa oli. Hetken kyllä vähän jännitti kun vastaan tuli ihan hirveä räyhä ja kauempaa näytti että se on irti ja silloin jo räyhäsi meille. Oli kuitenkin FLEKSISSÄ... Onneksi ei ollut irti ja onneksi Imir ohitti hienosti vaikka toinen yritti kuristaa itsensä pantaan jotta olisi päässyt meihin käsiksi. Kauhean näköistä..Tänään menin aamulla heti ihan kunnon lenkille, kun en oikein tiennyt mihin sää on menossa. Oli hyvä lenkkin, tehtiin vähän seuruuta siinä sivussa ja vaikka tuo ei kauhean kiinteästi seuraa niin ainakin se muuten sujuu hienosti. Ennen kouluun menoa katsoin sään ja koska ei satanut niin päätin lähteä vielä hiihtään niin jää sitten rauhassa nukkuun tuo. Lähdimme siis hiihtämään. Latua oli ihan turha yrittää mennä, koska se oli niin syvä, että monot otti kiinni reunoihin. Siispä hiihdin "hankikannolla" siinä vieressä. Hanki kantoi aina jonkin aikaa ja sitten petti alta, joten hiukan rankahkoa oli, mutta niin oli koirallekin, koska petti se senkin alta aina välillä. Ei sitten tehty kovin pitkää lenkkiä matkallisesti koska melkoisen rankkaa menoa oli. Hauskaa kuitenkin. Kun luennolle pääsin niin alkoi sitten lunta tulla. Että onneksi käytiin aamulla kunnolla. Koulun jälkeen sitten pieni lenkki ja nyt sitten saa taas nauttia tuhisevasta kasasta tuossa vieressä. :) Reenikaverin ottamia kuvia matkassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti