lauantai 4. helmikuuta 2012

Meidän eka Match show ever.

Jep jep, koira palasi sitten kotiin pitämään emännälleen seuraa. Toki sinällään vähän huono aika, että torstaina illalla olin vielä melko pipinä. No onneksi äiti oli juoksuttanut Imirin Valkeakoskella jäällä, joten eipä tuo juuri mitään ulkoilua kaivannut. Perjantaina mun piti mennä töihin, mutta jo torstaina tiesin, että eihän siitä mitään tule. Saikkua siis. Näin ollen mulla oli sitten koko päivä koiralle, tai no nukkumiselle. päätin kuitenkin heti aamulla ottaa itseäni niskasta kiinni ja lähdin lenkille. Se oli kovastikin hyvä idea. Muutenkin oon aamusta parhaimmillani ja sama ilmeisesti pätee myös kipeänä. Jaksoin noin tunnin lenkin ihan mainiosti. Otin Imirille fleksi hihnan, jota harvoin käytän, koska näin se sai vähän enemmän tilaa liikkua. Hauskaa tuntui tuolla olevan ja spurtit oli selkeästi kivoja, kun niitä oli fleksissä tilaa tehdä.

Seuraavat tunnit sujuikin sitten mainiosti taas nukkuen. Sen verran kävin poissa kotoa, että kävin noutamassa pari lainaa ja syömässä. Toki se hyöty näistä reilun viikon sairasteluista on, että ei jaksa syödä, mikä tietenkin tarkoittaa, että laihtuu. 2kg on nyt lähtenyt kuin ei mitään. Tiedä sitten paljonko siitä on nesteitä, jotka tulee takaisin naps vain. Toivottavasti jäisin ainakin kilon miinuksille. Kun muutamasta pitäisi kyllä kesäksi päästä eroon. Ei muuten kehtaa mennä uikkareissa minnekään. :)Muuten lenkkeiltiin melko leppoisasti, mutta kävin sitten vielä vähän leikkireenaamassa puistossa. Menee muuten seuraaminen paljon kiinteämmin, kun on lelu siinä innokkeena. Että täytyy varmaan useammin yrittää sen kanssa. Toinen juttu mitä oon nyt alkanut reenailla ihan kotona on tuo maasta seisomaan nousu. Kun se on jotenkin aina jäänyt. Nyt sitten aloin sitä täällä kotona reenailla, kun en oikein jaksanut ulkona olla. Sujui ihan kohtuullisesti, aloitellaan kuitenkin vasta. Mutta hyvä aloitus kuitenkin.

Sain tuolta Turun näyttelystä näytepaketteja jotain Friskies ruokaa. Niitä käytän nyt nameina. Hyvin maistuvat, joten mikäs siinä. En kyllä meinaa palata tuollaisiin markettiruokiin enää. Nyt on tuota J&V:tä ja huomenna saan hakea säkillisen Muschin kuivamuonaa, joka toivottavasti myös sopii. Muutenhan mulla on hirveä läjä ruokaa, jolla en tee mitään. No toki sitten vaan vien sen johonkin löytöeläin kotiin tms, mutta eiköhän se uppoa, ei tuo kuitenkaan niin kovin nirso ole. Paitsi tietysti silloin kun ostan jotain tosi fancya ruokaa, joka ei sitten kelpaa ollenkaan... No parempi kai näin.

No niin lauantaina eli tänään meillä oli sitten ensimmäinen match show. Se tosin alkoi vasta kolmelta, joten aamu otettiin varsin rauhallisesti. ½tunnin lenkki aamulla ja sitten taas emännälle unta kaaliin, jotta jaksaa. Imir alkoi tuossa puolen päivän maissa oleen melko levoton, että tehtäis nyt jotain jooko, mutta pidin kovaa linjaa, jotta jaksaisi sitten tuolla showssa olla. Ei kun autoon ja Lietoon ja näin päästiin showhun. Tuollainen lämmitetty halli on kyllä kiva. Imir voitti oman parinsa ja pääsimme sitten punaisiin. Punaisten kehässä käyttäytyi hienosti, mutta valitettavasti noiden ulkonevien kinttujen takia hävittiin sitten whippetille. Muuten oltais kuulemma voitettu, kun Imir oli niin söpö ja ihana ja valloittava ja kaikkea sellaista. Ja niinhän se onkin. Muuten Imir otti kovasti rauhassa ja kehässä esiintyi kyllä rautaisella ammattitaidolla. Seisoi kuin patsas ja juoksi mitä hienoimmin. Kehän ulkopuolellakin käyttäytyi upeasti.

Kaverin tanskandoggi oli sinisten paras, joten jäätiin lenkkiseuraksi, kun odottelivat BIS kehää. Käytiin sellaisella reilun tunnin lenkillä ja kyllä muuten painettiin varsin reipasta höökää.. Johtuiko sitten doggin koosta vai mistä mutta harvoin harpon tuollaista kyytiä. :) Lenkin jälkeen jäin vielä katselemaan BIS kehää ja mitä siinä nyt vielä oli menossa. Sielä oli aivan mainio pieni shelttipentu, jota kyllä selkeästi koulittiin näyttelyihin. Oli varmaan max 5kk vanha ja seisoi jo kuin pro ja ravasi myös. Aivan upea pikkuinen. Mutta kyllä munkin seuraava koira sitten! Joo ihan varmaan... BIS koira oli sitten pikkuinen Phalene, joka oli kyllä varsin nätti. Whippet oli toinen ja sitten kääpiöpinseri ja sitten kaverin doggi. Että kivasti meni heillä ja mun mielestä oikein kivasti meni meilläkin. PUN2 on kuitenkin ihan hyvä. Ja jos noin hienosti käyttäytyy Tallinnassa niin mun mielestä mahikset on kyllä mihin tahansa. Kivaa oli ja koira on kuin kuollut. Vähän väsyttävää ilmeisesti kuitenkin tuollainen. :) Kuvat meidän leikkireeneistä, toivottavasti saan pian poseerauskuvan myös Imiristä showssa. :)

1 kommentti: