sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Voittaja 2012

No niin kaikkea on taas tässä tehty. Maanantaina 3.12 "muutettiin" pariksi viikoksi Valkeakoskelle, koska sain täältä oman alan hommia. Opettamista siis, historiaa ja yhteiskuntaoppia. JEI! No koskapa ollaan täällä niin pitihän sitä sitten keksiä jotain tekemistä. Päädyin sitten vuokraamaan hallin tiistaiksi tunniksi Lempäälästä. Sinne sitten lähdettiin tuntien jälkeen ja otin molemmat mukaan. Ensin laittelin siinä esteitä hetken ja sitten aloitin Imirin kanssa vähän tokoillen ja seuruutusta tehden. Tehtiin hyppyä ja se sujui hyvin! Seuruu taas.. nooo tuli siitäkin nyt jotain. :) Sitten laitoin Kárille vähän tarkemmin esteet ja harjoiteltiin pussia ja putkea. Ne meni hyvin, varsinkin putki. Kári suorastaan tuntuu kovasti tykkäävän noista putkista. Siellä oli sitten puomi.. Ja kun siirtelin vähän esteitä, kun ne ei ollutkaan ihan hyvin ja kun katsoin, että mihis se Kári niin siellähän se kiipesi puomille.. Ja vissiin huomasi olevansa korkealla ja vähän säilähti ja hyppäsi sieltä päältä alas... phuuh.. Sitten ei oikein välittänyt enää puomisa, oli vissiin todennut että on pelottava juttu, varsinkin se taite kun mennään ylös sille tasaiselle osalle. Otin siinä sitten vain sellaista että laittoi tassut puomille ja palkka, ettei nyt ihan jää kammoa. Imirillä sitten kans näytin pari kertaa että tää on ihan ok, kun Imir menee puomia tosi hyvin. Muuten reenit oli tosi kivat! Kári oli hieno pieni mies ja Imirkin ihan kelpoinen. :D

Keskiviikkona koirat oli päässeet äidin kanssa metsään juokseen, tosin oli joku metsä kone tullut vastaan joten ei olleet sit ihan niin kauaa saaneet olla irti kuin yleensä. Sitten illalla ajelin vielä turkuun Kárin kanssa kun piti mennä vielä yöksi heselle töihin.. Kári pääsi sitten vähän vielä puistoilemaan, onneksi oli seuraa siellä. Torstaina me käytiin Kárin kanssa mun serkulla syömässä ja hyvinhän se käyttäytyi, ihan kuin Imir (tai no on se vielä vähän eläväisempi). Meillä myös alkoi seuraava agilitykurssi tuolloin. Itsenäisyyspäivänä siis... No tunti meni oikein hyvin, Kári on ihan huippuoppilas. Menee pussiin, menee putkeen, seuraa mua silmä kovana ja kaikki ohjauskuviot toimii, jos minä saan ne toimimaan. Sit tietty ajettiin vielä Koskiin, kun perjantaina oli taas tunteja.

Lauantaina käveltiin tutuille käymään iltapäivällä. Siitä tulee sellainen ihan kunnon lenkki, joten eipä sitten oikein muuta. Sunnuntaina olikin sitten kunnon päivä Kárin kanssa. Suuntana oli siis Helsinki ja messari. Aamulla lähdettiin vähän ennen kuutta kohti Hämeenlinnaa, kun pääsi äidin kyydillä sinne, kun se meni töihin. Sieltä junaan ja Helsinkiin. Juna oli tosi täynnä, mutta lemmikkivaunussa oli vain yksi toinen koira, vaikka ihmisiä se sitten olikin täynnä. Tää juna oli joku lapin juna ja sen kesti päästä Pasilaan 2 tunti!!! Huoh.. No ihan hyvin se matka meni, oli Kári vähän levoton, mutta ei paha ajatellen että alla ei ollut mitään ihmeempää lenkkiä.

Messarissa oltiin aika ajoissa kuitenkin ja käytiin vähän kiertelemässä ensin, katselemassa mitä haluisin ehkä ostaa myöhemmin. Kehän laidalle alkoi pikkuhiljaa tulla tuttuja ja näin mäkin sitten pääsin vessaan, kun toinen islisihminen piti Kária. Siinä aika meni joutuisaan jutellessa ja kuulumisia vaihdellen. Kárin siskokin oli paikalla ja ne kyllä pisti heti painiksi, jos ne päästi lähelle toisiaan. Kun mentiin kehään odottaan vuoroa, niin Kárihan päätti, että se matto on ihana alusta kieriskellä.. Onneksi sain sen just ylös ennenkuin meidät pyydettiin näytille. Kári oli hienosti! Liikkui hyvin, seisoi hyvin (istui vain kun tuomari katsoi hampaat). Olin kyllä valtavan ylpee mun pennusta. :D Tuomarina oli Bo Skalin ja Kárin arvio meni näin:

Todella miellyttävä pentu, jolla miellyttävä temperamentti. Maskuliininen pää hyvällä ilmeellä. Hyvin kiertynyt häntä, oikeat mittasuhteet. Liikkuu hyvin. Oikeanlainen luusto. Todella lupaava pentu.

Olin kyllä ihan valtavan tyytyväinen arvosteluun ja tällähän me sitten saatiin KP ja oltiin ROP-pentu. En tiedä kyllä miksi oltiin siskoa parempia, mutta oltiin nyt sit kuitenkin. Katselin kehän sitten loppuun ja annettin siskosten vähän painia ja sitten lähdin ostoksille ja hakeen palkintoja. En ollenkaan tajunnut, että palkintoja sai niinkin paljon ja hyvä että jaksoin lähtiessä asemalle kävellä.. phuuh painoivat oikein kunnolla. Juna oli täynnä ja lemmikkivaunu oli täynnä, siellä oli kuusi koiraa yhteensä kymmenellä paikalla.. taas huimasti vr ottanut tän näyttelyn huomioon.. Onneksi sain lipun. :) Hämeenlinnaan mentiin taas ja äidin kyydillä kotiin.

Imirillä on ollut täällä jätkien päivä mun isän ja veljen kanssa. Isi vei sitä ahkeraan ulos ja kauas ja sitten ne tarjoili sille gourmeeta: sisäfilettä lauantaimakkarapedillä ja raejuustoympyrällä.. (pyörittelee silmiään) Mutta ei se mitään, sekin on päivästään nauttinut. :) Toivttavasti saan pian kuvia ja voin laittaa niitäkin tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti