perjantai 8. maaliskuuta 2013

Käytiin rallykisoissa ja joitan muutakin

No niin eli viime lauantaina käytiin Imirin kanssa sitten rallykisoissa. Ne meni.. tai siis ei todellakaan menneet. :D Paikalla oltiin ihan ajoissa ja tutustuin rataan ja mietin että kyllä tää on ihan ok rata. Rata olisi mennyt näin: lähtö --> pyörähdys -->  istu maahan istu --> vierelle, eteen, kierto takakautta sivulle istumaan --> täyskäännös oikeaan --> vierelle, käännös vasempaan istu -->  houkutus --> istu askel oikeaan koira vierelle --> istu, seiso kierrä koira --> käännös oikeaan --> askelsarja --> 270 käännös oikealle --> 360 vasempaan --> käännös vasempaan --> pujoittelu --> maali

Tai ainakin luulen että se meni noin, en nyt ihan sata ole. Mietin alussa että pyörähdys ei välttämättä mene, mutta muuten ihan ok. Alkuun Imir tuli nätisti sivulle ja näytti ihan kiinnostuneelta musta. Mutta sitten.. Heti ekalla askeleella jäi ei tullu kunnolla ja pää meni maahan ja nuuhnuuh. Sitten pyörähdys.. Ei menny otin uusiks ja ei menny. JAtkoin matkaa ja Imir istui ja meni maahan, mutta ei tod noussu enää ylös.. Haukkotteli vaan ja oli oikein pienen näköinen. Sitten vielä pääsin kokeileen tuota istumis sarjaa, mutta ei Imir ei tehnyt istui vaan mutta sitten ei mitään. Haukotteli taas. No kun tässä sitten jo tuli hylky kysyin että voidaanko mennä vielä jotain lelulla tms. Tuomari sanoi että menkää vaan vaikka koko rata, mutta että kokeile vielä ilman mitään. No mä vetäsin henkeä ja lähettiin meneen. Ja IHME Imir tuli kun ei mitään olis ollukaan ja käännökset ja houkutus meni ihan tooosi hienosti. Sitten seisomisessa tuli taas vähän tenää niin otin lelun ja johan meni kuin tanssi koko loppu rata... ETtä näin meidän hieno avon avaus. :D Tuomarointi lappua odoteltiin sitten kuitenkin ja tuomarin kommentti olikin sitten että josko ensi kerralla sitten ohjaaja muistaisi hengittää, jotta koiran ei tarvitse rauhoitella omistajaa koko aikaa. En ollu ajatellu että stressasin, mutta ilmeisesti ja paljon. Koska kuulemma oli Imir oikein hienosti antanut kaikki koiran rauhoittavat signaalit mulle, mutta minä vaan paahdoin. :D No tulipahan kokeiltua.Ostin sitten myös maaliskuulle vapaavuoro kortin tuonne hallille. Maanantaina mentiinkin sitten heti hallille. Molempien koirien kanssa tietenkin. Ensin tehtiin Imirin kanssa rallya ja tein tuon radan sinne. Houkutus tosin oli vähän vajaa. JA kappas koko rata ilman namia ja lelua ei mitään ongelmaa... Että ehkä mä vaan olin stressissä. Sitten Kárin kanssa agia. Tehtiin sitä puomia ja ihan hyvin meni. Tehdään siis niin että mä nostan sen sinne päälle ja sitten se tuli alas itse oikein. Meni yllättävän hyvin ja sain kolme hyvää toistoa ja lopetin sitten siihen. Harjoiteltiin myös vähän keppejä ja sekin meni mun mielestä ihan ok. Eihän se vielä niitä tajua, mutta matka on hyvällä alulla. Sitten ihan ohjausjuttuja itseä varten ja tietenkin sitten niitä putkia, jotka on Kárista kivoja. Lopuksi annoin poikien vähän leikkiä ja kyllä ne menikin kun mitkäkin elosalamat. Mutta hyvä niin, loppupäivän saikin olla ihan rauhaksiin.


Tiistain olin töissä, joten aamulenkki oli pitkähkö. Töiden jälkeen mentiin ystävän kanssa lenkille, joten koirilla oliniin sanottu lepolenkkipäivä. TAi siis Imirille se oli ihan normipäivä, mutta Kárille se nyt oli vähän niinkuin lepopäivä. Keskiviikkonakin menin töihin, mutta vasta kymmeneen, joten ehdittiin aamusta käydä taas hallilla. Taas niin, että ensin Imirin kanssa rallya ja vähän jotain putkea ja pikkuhyppyjä. Sitten Kárin kanssa taas puomia ja muuten agia. Myös pöytää ja rengasta, joita aika harvoin on otettu. Hyvin sujui molemmat. :D Ja oli oikein mukavaa jättää väsyneet koirat sitten kotiin päiväksi. Iltapäivällä mentiin sitten mun porukoille, kun mä menin partioon. Että ihan hyvät lenkitkin tuli kun mä kävelin ne sinne ja sitten äiti vielä käveli ne takaisin tänne.Torstaina ja perjantainakin olin sitten töissä, mutta vain kolme aamutuntia. Lenkkeilyä oli siis tiedossa. Tänään tietenkin mennään Kárin kanssa vielä agiliitämään oikein ohjatusti, mutta aika rauhallinen päivä onkin muuten ollut. Otettiin tuossa kyllä muutamia kuvia, kun kaveri tuli Saksasta takaisin ja otti meistä kilttinä kuvia. Tuli muutamia oikein hyviäkin, mutta vähän oli välillä jotain valotusongelmia. Lumi on kai aika vaikea elementti noille kameroille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti