tiistai 11. helmikuuta 2014

Siis oikeesti joko nyt muka on tulossa kevät?

No niin perjantaina käytiin agissa ja Kári oli kyllä ihan super! Rata oli tällä erää lyhyt vain 18 estettä, joten mentiin kaikki osat radasta läpi. Saatiin myös tällä kertaa olla ihan ekoja, niin Kárillakin oli vielä ihan paras vire päällä. Minä taas vähän hituroin ja ohjaaja sanoikin, kun Kári välillä vähän oli vokaalinen, että sinua se komentaa kun olet tiellä. :D Siis Kárihan ei juurikaan ole haukkunut radoilla vaan keskittynyt tekemiseen, nyt vissiin sitten täytyy hidasta emäntää välillä komennella vähän. Reenien jälkeen sitten ystävien luona vierailua ja sitten kotia pakkaan kamata partioleirille.
 odotusta

hiljainen odottaja. :)
Lauantai ja sunnuntai menikin sitten parioimassa 38 sudenpennun kanssa ja ihan mukavaa oli. Äiti ja isä oli sitten ihan urakalla koiria lenkittäneet, joten eipä sitä itse tarvinnut sunnuntaina paljon enää ulkoilla. Hyvä niin kyllä meinaan väsyttikin. Maanantain aamusta tehtiin ihan kunnon lenkki, kun töihin menin. Sen jälkeen harrastin sitten kyläilyä ja koko loppupäivä tehtiinkin ihan pieniä lenkkejä, kun selkeesti olivat koiratkin viikonlopun jäljiltä vähän väsyneitä. Tai no Imir oli Kári ei niinkään. Mutta lepopäivä oli sitten maanantai.
Imir oli tooosi kiinnostunut ja Kári vaan on.. no Kári :D
Tänään oon sen verran taas saanut aikaan, että kotona on imuroitu ja koiria on reenitty. Tein ensin taas imirin kanssa ja reenataan nyt sitä peruutusta. Aika jännä on että oikeastaan peruuttaa paremmin mun oikealla, kuin vasemmalla puolella. Tiedä sitten miksi, mutta hyvä kun pakittaa. Tehtiin myös radan tynkää ilman namia, kun kisoissa kuitenkin pitäis taas olla namiton. :D Kárin kanssa reenataan vieläkin takaa kiertämistä mutta se kyllä sujuu jo tosin hyvin, jos mennään siis mun oikealta takaa mun vasemmalle, toisin päin tuo on vielä aika hukassa. Mutta onneksi sillä toisin päin kierrolla ei oo mitään kiirettä. Sitten tehtiin eteen reeniä ja se meni nyt hyvin. Myös luoksetuloa otin ja sehän meni vauhdilla, ekalla kerralla tuli koira jaloille. :) On tuo vaan niin ihana. Ja Imirille paljon peukkuja hiljaisesta odottamisesta kun reenasin Kária!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti