keskiviikko 21. lokakuuta 2015

52/10

Hiljaista oli tällä viikolla. Tai siis en oikeestaan muusta juuri mitään. :) No juu lauantaina kävin katsomassa rallykisoja TAMSK:n uudella hallilla rallykisoja. Siellä oli muutama tuttu islantilaistensa kanssa, mutta valitettavasti ei ihan ollu heidän päivä ja kisat ei menny ihan toivotun kaltaisesti. Mutta ei se mitään rally vaan on sellaista. Uusi halli oli kyllä todella hienoa, kelpaa siellä nyt kisata ja täytyy itsekin sinne yrittää mennä vaikka agikisoihin jossain välissä. Kisoja seurasin lähinnä vain mestariluokan ajan ja sitten suuntana oli Tampereen keskusta ja ruokailu. Ruokaseuraksi sain kaverin, jota en ihan hetkeen ollu nähnytkään! Kyllä oli hauskaa nähdä ja juttua kyllä riitti ja paljon. :)

Sunnuntaina palattiin sitten tänne Saloon, loma oli ohi... Maanantaina oli rally töiden jälkeen. En muista radasta juurikaan, joten en ees yritä laittaa kylttejä johonkin järjestykseen. Siellä oli kuitenkin takaa puolen vaihto ja hyppy oikeella ja kolmen askeleen peruutus vierellä. Ajattelin että ei tuu onnistuun... Eka kierros oli Imirin ja meni ihan ok, peruutus tarvii aika vahvaa apua, mutta muuten meni ihan jees, paitsi niin hypystä se kyllä meinas ensin mennä ohi.. Toisella kierroksella sitten Kári ja ai että kun meni hyvin! Jopa peruutus onnistui kerrasta ja helposti! Ihan käsittämätöntä...
vähän agihyppyä
Tiistaina sitten töiden jälkeen kävellen agilityyn joka sujui myös oikein hyvin. Kárilla tuntui olevan hauskaa ja kuten muutenkin sai Imirkin sitten kunnon lenkin. Väsyneitä koiria oli illalla täällä, sain saunoa ihan rauhassa. Tänään mentiin kanssa töiden jälkeen hallille tekeen pientä reeniä. Lähinnä rallytokoa tehtiin. Imir teki ensin ja varsin hyvin tekikin. Kárin kanssa tehtiin peruutusta sivulla, joka sujui melko hyvin, vain muutama vino yritys. Sitten reenattiin hieman edessä peruutusta, se on siis vielä ihan alkutekijöissä, mutta nyt saadaan jo askel tai kaksi menemään ja se on oikein hyvä! Kyllä se ehkä vuodessa saadaan kuntoon. :)
 reenin jälkeen ulkokentällä leikkimässä
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti