keskiviikko 13. tammikuuta 2016

22/52 mätsäilyä

No niin palattiin siis Saloon viime viikon keskiviikkona, joten en sitten heti viikonlopuksi päättänyt lähteä sen kummemmin mihinkään, mutta onneksi oli näillä huudeilla tekemistä. Pakkastahan loppuviikosta oli aika paljon, huiteli siinä -25 vähän enemmän ja vähemmän kellon ajasta riippuen. Vaikka Imirillä oli takki, paleli se silti, tai siis tassut paleli ja sitten ei voinut oikein kävellä kun kolmella jalalla konkkaaminen ei oikein sovi sille. Jouduin sitten muutamaan otteseen kantamaan sitä hetken. Lenkit tietty pidettiin sitten aika lyhyenä. Onneksi näillä pää kestää vaikka jonkin verran otetaan rauhallisemmin. Lauantaina ei ollut enää ihan niin paha pakkanen. Mentiin tohon koirahallille mätsäriin. Tarkoitus oli ilmoittaa vain toinen, mutta ilmoitin sitten kuitenkin molemmat. Imir meni ensin ja sai sinisen nauhan. Esiintyi kyllä oikein kauniisti ja oikein ylpeen oloisena seisoskeli, ehkä sillä on ollut vähän liian vähän tekemistä. Sitten Kárin vuoro ja onneksi se sai sitten punaisen, niin ei tarttenut miettiä esittämistä. Kárikin esiintyi oikein edukseen, mutta muutaman ihme haukahdus tuli liikkeessä. Palkintoja ei saatu, mutta olipahan koirilla tekemistä ja vähän vaihtelua elämään.

 oli ihan mielettömän kaunis keli

Sunnuntaina ajettiin sitten Turkuun, taas oli tiedossa mätsäri. Treenikamunkin piti alunperin tulla, mutta ei sitten päässytkään, joten yksin menin. Tänne ilmoitin vain Kárin. Tää mätsi paikka ei ollut mun mielestä kovin kiva. Aika hämärä ja kylmä. Siitä tuli vähän sellanen parkkipaikka fiilis. Noh mutta ihan hyvää reeniä saatiin. Kári sai taas punaisen, mutta ei sitten mitään sen enempää. Käytös oli kyllä hyvä ja häntä heilui koko ajan. Liikkuikin mun mielestä tosi hyvin vaikka pohja ei kyllä ollu mikään kovin hyvä. Tykkään kyllä käydä mätseissä, mutta mun mielestä noin yleisesti se on vähän tylsää että niissäkin usein sijoitetaan ne samat rodut, jos sellainen paikalla on... Pystykorvaisissa yleensä aina sieltä löytyy am.akita ja samojedi, jos joku sellaisen kanssa on paikalle tullut. Joo onhan ne isoja ja näyttäviä koiria, mutta silti. Noh ei siinä mitään, kuka mistäkin sitten pitää. Sama homma mun mielestä usein näyttelyissä. Tosin joulukuun messarissa olin todella iloisesti yllättynyt kun 5-ryhmän voittoon meni buhund! Aika siistiä. :). No joo. Hyvää reeniä saatiin kun lauantaina olis sitten Turun kv näyttely.


 jääpyöriskelijä
nöpönenä takissa
Tiistaina oli sitten agilityä ja ostin sitten myös Imirille paikan. Imir oli ihan taas täpinässä kun pääsi meneen vähän putkea ja pussia ja rallattaan 10cm esteitä. On se vaan ihana! Jotenkin tuntuu että sillä on enemmän halua tehdä mun kanssa kuin ennen. Vähän oon miettinyt enemmän tosissaankin josko menisin kuitenkin sitä avoa kokeilemaan rallyssa jonnekin... Kári oli kanssa ihan liekeissä, mutta rata mulle vähän vaikea, joten himmailemaan joutui toinen välillä kun emäntä oli ihan pihalla. Sitten reenattiin A-esteellä sivuirtoomista ja rupeshan se siitä sitten jo parin yrityksen jälkeen sujuun oikein hyvin! Olin oikein tyytyväinen turrikoihin. Tänään onkin sitten ollu ihan vaan lenkkeilyä ja vähän kotihommia. Kuvat on viime viikon torstailta kun koiruudet oli töissä ja sen jälkeen käytiin vähän lenkillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti