sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Lenkkejä ja Lahden ryhmänäyttely 19.5No niin perjantaina päästiin kaverini kanssa lenkille Äimälään. Se on siis kyllä osa Valkeakoskea, mutta tuolla vähän etäänpänä keskustasta. Mentiin siis mulle ihan uuteen paikkaan ja olikin ihan kiva mesta! Tuonne meen joskus uudelleen ja otan äidin mukaan ja päästän molemmat pojat irti! Sen verran oli metsää eikä mitään isoo tietä missään lähelläkään. Että sinne mennään uudelleen kyllä ehdottomasti!
Lauantaina sain sitten itselleni vähän issikka seuraa tänne Valkeakoskelle. Tampereelta tuli muutama issikka meidän kanssa lenkille tonne Korkeakankaalle. Olin kyllä tarkistanut että siellä ei ole mitään suunnistuskisoja tai muuta, mutta sitähä en ollut tajunnut tarkistaa että siellä oli agilitykisat! No onneksi olivat vain siinä kentällä, joten eivät häirinneet meitä lenkillä. Toi on sellanen vähän reilu 5 kilsaa ja siihen menee vähän alle tunti. Seurana oli ihana vanhempi neiti, joka sai Kárin kanssa juosta vapaana ja sitten mukana oli uusi tuttavuus Noa. Noa ja Imir olivat sitten remmissä. Lenkki oli oikein kiva ja ainahan on kivaa jutella toisten issikkaihmisten kanssa. :)

Tänään sitten meillä oli suuntana Lahti ja näyttelyt. Mulla tuli vähän kiire, kun onnistuin sitten ajaan kerran harhaan. Onneksi olin kuitenkin ajoissa paikalla ja löysin vielä Kárin sisko omistajan ja toisetkin islisihmiset. Kárin ja Imirin lisäksi kehissä oli kaksi narttua. Kárilla oli kehässä melkoisia vaikeuksia keskittyä. Yritti vain tuijotella Imiriä ja oli koko ajan menossa takaisin sinne... No onneksi erkkarissa Imirin ehtii viedä paaaljon kauemmas ja Kári saa sitten keskittyä itseensä. Imir taas esiityi oikein edukseen ja oli mitä näteimmin. Molemmat saivat ERI ja SA, joten sitten Kárin siskon omistaja sai tulla kehään mun kaa. Annoin hälle Imirin, koska Kári oli kyllä melkoinen. Ihan kun ei oltais ikinä mitään reenattu.. No ei ollut siis mikään yllätys että Imir oli näistä kahdesta parempi. Tytöissä Kárin sisko oli parempi ja näin ollen tuli Imirin kanssa ROP-kehään. mulle sitten ojennettiin ROP-ruusuke.. No eipä ollut sinne mitään järkeä ryhmiin jäädä koska ilma oli tooosi ahdistava ja Imir alkoi jo nyt uida tervassa. Toisen nartun omistaja haki meille palkinnot, koska sinne ei saanut viedä koiria. Kääntämispalvelu oli ihan kökkö, joten tulin kotiin ilman käännökisä. Onneksi on Lemmikkipalstat ja sen osaava henkilöstö ja sain käännökset sieltä. Ne voi lukea koirien omilta sivuilta. Tulokset kuitenkin siis, Imir: VAL1 SA PU1 ROP ja Kári: JUN1 SA PU2 SERT
Että hyvä reissu oli. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti