sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Tampere kv

No niin onhan tässä kaikkea tehty, mutta kun tänne ei saa just lisättyä kuvia koneelta, niin en oo sit viitsinyt kirjoitellakaan, kun oon odotellut josko alkais toimia. Ei ainakaan vieläkään toimi, joten pakko kirjoitelle, kun muuten ei enää kohta muista mitään. Viime keskiviikkona käytiin Turussa mätsäröimässä. Kárihan ei päässyt kehiin ja joutui lähinnä tyytymään häkkikoiran elämään, mutta olipahan silläkin katseltavaa. Imirin vein kehiin ja kehään mentiin yhdessä reenikamun koiran kanssa. Reenikamun koira vähän metelöi, joten Imir sai punaisen nauhan. Olin jo aiemmin luvannut mennä reenikamun yhden koiran kanssa kehään, joten kun hänen vanihimmaisen vuoro tuli lähdettiin kehään. Olin vähän reenannut ennen ja löytänyt hyvin yhteisen sävelen tämän koiruuden kera. Kehässä meni oikein hyvin ja saatiinkin taas punainen nauha.

Kamun nuorin koira on vielä pentu hetken, joten hän lähti odottelemaan isojen pentujen kehää, mutta se vaan ei näyttänyt millään alkavan. Siinä jo vähän kävin kyseleen että montakos koiraa isoja vielä on, kun kuitenkin hänen toinen oli menossa sinisten kehään. No reenikamun vuoro oli tietenkin just melkein samaan aikaan kun siniset alkoi, joten ei kun omat häkkiin ja reenikamun koiran kanssa sinisten kehään. Ja hyvin meillä siellä menikin 4 sijoitettiin ja me oltiin vika joka tiputettiin ennen sijoja. :D Sieltä sai kaikki sellaisen kivan namaipaketin kuitenkin mukaan, joten ei väliä! Punaiseten kehässä me ei ihan niin kauaa hilluttu, Imir oli jo ihan poikki kuten se yleensäkin tässä vaiheessa on. No namut tuli täältäkin. Sitten reenikamu kävi vielä pentunsa kanssa kehässä, mutta namit sieltäkin tuli eikä sijoitusta. Sitten koirat autoon ja kohti kotia. Oli oikein kiva päivä aurinkoinen joskin tuulinen. Kárikin oli illalla ihan väsy ja hyvä niin, koska kyllä tuota lepoa onkin jo ollut ja koirassa virtaa. Juurihan se ei kyllä liikkunut mutta pääkopalle vaihtelua kuitenkin.

Torstaina ja perjantaina mentiin niin vähällä kun voi mennä. Jotta lepäilisi kunnolla ja jalka tulis kuntoon. Perjantaina illalla mentiin porukoille yöksi, jotta pääsin sieltä lähteen sitten Imirin kaa Tampereelle la aamulla. Hain reenikamun asemalta ja suunnattiin ensin Pispalaan. Käytiin lenkillä yhden tutun kanssa ja vein hälle asioita maalattavaksi tulevaa näyttelyä varten. Lenkki oli oikein mukava, siinä harjulla käveltiin ja järvimaisemaa ihailtiin. Imirilläkin oli alussa ihan hirveesti virtaa ja piti vähän vetää remmissä.

Näyttelypaikalla oltiin tosi hyvissä ajoin ja siinä vähän ostin syötävää ja kiertelin paikkoja. Mitään ihmeitä en nähnyt. Sitten vaan odottaan kehän alkua. Reenikamun koiralla meni hienosti sai ERI ja SA ja oli junnuista paras. Imir sai sitten sen mitä oletinkin, kun kerran oli suomalainen nainen arvostelemassa eli EH. Arvostelu on tuolla Imirin sivuilla. Kamun koira oli myös paras uros ja mä jo jännitin, että ollaanko täällä iltaan asti, jos menee ryhmäkehiin.. No nartuissa oli sitten tuomarin mielestä erityisen nätti veteraani joka vei sitten ROP tittelin jättäen reenikamulle sitten VSP:n hyvä näin, päästiin kotiin. Vein vielä reenikamun asemalle ja ajelin kotiin. Kárillakin oli ollut jo vähän mukavampi päivä, kun oli päässyt oikeesti lenkille. Täys lepo on nyt lusittu ja nyt saa jo alkaa lenkittää vähän lisäten koko ajan.

Tänään aamulla sitten päätin että nyt mennään vähän Kárin kaa tokoilemaan, kun sekin on taas sallittua. Mentiin siis läheiselle kentälle, kun äiti lähti Imirin kanssa pitkälle lenkille. Kári oli niiiiin täpinässä että! Ei meinannu ensin pystyä yhtään kuunteleen mitä käskin vaan tarjosi ihan kaikkea. :D Hassu. Intoa oli enemmän kuin korvia siis. Siitä sitten alkoi paremmin kuuntelemaan ja reeni sujui ihan kivasti. Tehtiin maahan jääviä ja vähän seisomaan jääviä ja seuruuta. Sitten tietty myös maassa odottelua. Kári on kyllä niin ihana, kun ei tartte pelätä, että se vaan yhtäkkiä ryntäis jonnekin. Voi rauhallisin mielin päästää remmin kädestä ja jättää toisen maahan tai seisoon. yllättävän hyvin muuten jää seisoon paikalleen, vaikka tätä ei oo juurikaan reenattu. Hyvä hyvä, ehkä mä jossain vaiheessa meen jopa johonkin toko reeneihinkin. TK1 tän kanssa ei olis mitenkään mahdoton ajatus, joskus. Tai BH:kin.. KAtsotaan nyt. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti